Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigFoote

    csendes tag

    Sziasztok!

    Asszonynak szeretnék telefontvenni és ebben kérném a segítségeteket.

    Amire használva lesz: jellemzően telefonálás és SMS, ritkábban olyan játékok, amik nem túl erőforrásigényesek, (szókereső, meon..., tehát inkább logikai és gondolkodós játékok), még ritkábban fényképezés, minimális internet böngészés.
    Amire szinte sosem lesz használva: GPS, zenelejátszó.

    Ami kifejezett igényem: jó anyagminőség és összeszerelés, sokáig szeretnénk használni, (cserélendő telefon egy HTC Wildfire, ami mostanra eléggé lelakott és lassú, de még működik, nekem volt Desire is, azt szerettem, most Samsung S2-t használuk, utálom, hogy olyan mintha egy margarinos dobozból lenne, hiába erős a HW, nekem nem jött be.)
    Összegzésképpen a technikai specifikáció nem olyan fontos, mint az anyaghasználat és összeszerelési minőség, de azért nyilván nem akarok nagyon elavult HW-t.

    Én a Desire 500-at és a Nexus 4-et néztem, de mindkettő árát sokallom. Szívesen megoldanám olcsóbban, a 80K nagyon sok egy telefonért. (HTC esetén örülnék a sense 5 frissíthetőségnek.)

    Fentieken kívűl egy személyes fixációm van: ezt nézzétek el nekem, kínai gyártótól nem veszek. Ez elvi kérdés és ezért ebben a kérdésben meggyőzhetetlen, vagy ha úgy tetszik irracionális vagyok. :)

    Normális helyről szeretném megvenni, ahol ÁFÁ-s számlát kapok és rendes garanciát. Ha boltot is tudtok ajánlani, azt is nagyon megköszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák