Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Oldfoksz #184552 üzenetére

    Frissítés Edgen se annyira jó (engem túlzottan nem zavar, biztonsági frissítések jönnek addig nincs nagy baj, Xiaomi is inkább csak MIUI-t új néven Hyper OS-t frissíti csak, úgyhogy nem jobb ebben a Poco ez egészen biztos), ebben biztosan sok lemaradása van, készülék hibákat meg te ismered, de alapvetően nincs 66-ért hivatalos garanciával hasonló készülék mint a G72. Hardveresen ez már egy teljesen korrekt használható készülék, ami ezek szerint néhány betegséggel küzd.
    Beleolvastam, vannak elégedetlenkedők az tény, de szerintem ez benne van, bármely topikban találsz ilyet, eleve sokszor az megy ilyen fórumra akinek valamilyen problémája van. Most jött ki Android 13 rá, szóval van azért frissítés, persze olvastam, hogy nem probléma mentes, de mi nem az (hidd el Xiaomin még hatványozottabban igazi ez, lásd írt itt is egy volt Xiaomi felhasználó).

    forzaroma
    Nothing Phone simán vállalható, Carl Pei a cég alapítója aki Oneplus társalapítója volt, úgyhogy van bőven hátter a Nothing Phone mögött.

    Peat;)
    Nem tudom milyen hűtést szeretnél ilyen gyenge hardver mellett, csúcs kategóriában szokás ez, ezeken a belépő szintű SoC-on max egy kisebb hűtő borda van, mert nem igényel többet (és mivel belépő vagy közép kategóriás készülékekben van ilyen SoC, így nem is fogják túl méretezni).
    "Szeretem a szélvédőre rakni a telefont gps miatt"
    Na látod ez baj, ez user error és mindegy milyen telefon bármilyen hűtést megfingat egy 90°-os szélvédő. Ha van klíma az autóban vegyél egy sima szellőző rácsra tehető mágneses telefon tartót, tegyél tokot a telefonra tok és telefon közé meg egy mágnest (adnak a telefontartóhoz), nem kell rá ragasztani, felesleges, így simán rajta marad a telefon tartón, közel és látható helyen lesz a telefon, klímával meg tudod hűteni, nem lesz gond a melegedéssel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák