Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sztivo

    őstag

    válasz sfdrakex #147570 üzenetére

    Köszönöm! :R Így azért mindjárt jobb.

    Nos ahogyan írtam, nekem ez a notch dolog nem jön be.

    Támogatásról meg annyit, hogy azt is említettem, lehet custom rom-os is, bénán fogalmaztam, de ha olyat kéne használjak XDA-ról, vagy valaki már úgy árulná, nem tartana vissza. Anno Huawei Y200-akra telepítettem, jobb volt, Y6 2018-ra szintén jobb volt az user experience.
    Nem gond ha egy teló 3 éves, van sok szutyok újan ugyanannyiért, ami ennyit se tud. Meg jellemzően a flaship telefonok (Note 4, hogy példának vegyük, mert ilyenem is volt) kamerája, anyaghasználata jobb, tokot fóliát lehet kapni hozzá stb. Én úgy vagyok vele, inkább egy 2-3-4 éves flagship, mint egy új alsó-középkategória. Azért FullHD alá sem adnék már, mégis sok telefont tolnak még ki 1440x720-szal az alsóbb szinteken.

    Tudom, hogy azért ajánljátok, csak mondom van-e még más, amit érdemes megnézni, ha nem, hát ott az a 4 ominózus márka. Épp nyisziati írta ezt az említett A5 Pro kommentjei között:
    "hanem az elfogadható minőségű brand phone (Xiaomi, Meizu, Oppo, Vivo stb.) és a nem-annyira-elfogadható minőségű noname phone (Elephone, Leagoo, Ulephone, Mlais, Doogee, HomTom stb.)" tehát megvan azért, hogy mit szabad.

Új hozzászólás Aktív témák