Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz ToniSoprano #124242 üzenetére

    A tmx szervizzel is sok gond van.
    A másik pedig hogy IP minősítés alapján továbbra sem ajánlott "vízbe, strandra is" vinni a készülékeket, mert ha mégis beázik akkor egy pillanat alatt megvonhatják a garanciát, ez több esetből és cikkből is kiderült már, Samsung és Sony kapcsán is. Labor körülmények között tesztelik, ez csak egy egységesebb biztosíték hogy amennyiben véletlenül víz éri nem feltétlen fog tönkremenni, nem pedig ajánlás hogy a reklámok alapján akár ússzunk vele egy év használat (környezeti hatások) után is akár klóros vagy sós vízben.

    A többiben egyetértek, nem véletlenül írtam pár hozzászólással korábban hogy jobb supportot, esetleg extrát kap az ember a Mi A1 árától egy picit feljebb lépve.
    Az ajánlás szerintem legtöbbünknél az árnál kezdődik, mi a legjobb, utána szűkül a kör a kritériumok alapján, tehát belefér a kicsit gyengébb hardver kompromisszuma ha mondjuk csak kisebb készüléket tud használni a kérdező és így tovább...

    (#124240) Tapsi75: Azért a méretet szerintem ne keverjük ide, mert a legnagyobb kompromisszum mostanság. Xperia Compactoknál vagy iSE-nél is van erősebb ajánlat, de ha kicsi kell mégis kb csak ez marad.
    A többivel ez esetben is egyetértek, önellentmondás lenne nem egyetérteni mivel korábban én is ezt írtam.:D

    (#124250) batai15: Ha a biztos 2 év gyártói garit vesszük figyelembe és ilyen helyről vásárolunk a J5 (2017) inkább 60k és így már kicsit nagyobb kompromisszummá válik a +1 év gari és a kisebb méret, tehát nem valami erős ajánlat, plusz csak 2/16GB stb...
    A J3 (2017) van 50k körül, és hát khm finoman szólva sem valami korrekt cucc, még kamerában sem hoz többet, de még ha hozna is kicsit nagy áldozat ilyen hardverért pénzt adni picivel jobb kamera miatt.
    ---- ----
    A sértő kommentet törlöm a hozzá kapcsolódó válaszokkal együtt. Érvekkel és ellenérvekkel lehet konstruktív vitát folytatni ezzel megtartva esetleg emelve a színvonalat, de a személyeskedés nem vezet sehova a témában. Köszi.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák