Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz maci25 #121901 üzenetére

    Szia!

    A támogatási ciklus androidos flagshipek esetében általában 2 év 2 főverzió.
    A HTC-től jött egy nyilatkozat hogy törekednek arra hogy az U11 család megkapja a 3. főverziót is, amennyiben ez nem hozna romlást a felhasználói élményben.

    Naprakész szoftver szempontjából az iPhone 8+ jobb választás lenne, ha csak a frissítések számát nézzük.
    Az én véleményem az, hogy inkább álljon meg 2 főverziónál de maradjon gyors és stabil, tehát nem áll meg az élet akkor sem. Inkább használom így, minthogy csesztessen a frissítéssel ami után egy csapásra egy köszvényes teve sebességére esik vissza a telefonom (i4s, i5 pl) és nincs visszaút. A mostani botrányra nem is térnék ki bővebben, erről bőven van olvasnivaló mostanában. Legfeljebb annyit tennék hozzá, hogy a felhasználó azért vesz ennyiért telefont mert a csúcsot akarja, akkor a gyártó, aki erre a szintre pozícionálja magát és a termékeit, akár tervezési hiba miatt akár más okból ne azt sújtsa aki bizalmat szavazott a termékének, mert ez semmilyen magyarázat mellett nem védhető. Nemhogy vele fizettesse még ha akciósan is az akár csak 1 éves kort alulról alig karcoló telefon akksicseréjét. Egy mai telefon 2 évet ki kell hogy bírjon komoly üzemidő és teljesítmény visszaesés nélkül, akkukímélő teljesítmény csökkentés nélkül is, nincs mese. Mellékesen megjegyzem, van még egy HTC One-om (M7), ~5 éve jelent meg, ~4 éve van nálam használatban és még mindig nem kapcsol ki 30+%-ról hidegben sem, és kb csak fél órával kevesebb kijelzőidőt produkál mint régebben pedig akkor sem volt üzemidőbajnok. Persze a teljesítmény már nem a régi ha pl a csúcs játékokat nézzük, de az alapvető feladatokat még mindig megfelelő sebességgel hajtja végre, nem szenvedés a közösségi oldalak és a népszerű alkalmazások használata sem.

    A listára felvenném még a HTC U11-et és U11+-t. Hivatalos weboldalon ingyenes HTC Klub reg. után előbbi 4/64GB-os ~180k, 6/128GB ~205k, utóbbi pedig 6/128GB 225k forintért rendelhető.

    Sorrendet nehéz felállítani, U11+ és S8+ a két legjobb utána U11 > Mate 10 Pro, az iPhone-t pedig külön kezelném, de ha valakinek nem feltétlen kell iOS akkor nem hiszem hogy az iPhone a legjobb választás.

    Ha olcsóbban szeretnéd megúszni, a Oneplus 5t lehet nyerő. Ha várnál még, akkor ha nem is 2, de 3 hónap múlva várhatóan megjelennek a 2018-as androidos nagyágyúk.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák