Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz ace_ventura #10319 üzenetére

    Ha nekem nincs is olyan teló, de elég közelről láttam már... Barátomat nem lehetett róla lebeszélni, hiába mondtam hogy szar lesz... Aztán laza 8 hónapig kellett puhítani... Akkor sikerült rávenni a barmolásra, amikor kijött rá az első Jelly Bean leak, mert már rohadtul elege volt abból hogy semmit se tud felrakni... (azt hitte majd játszani fog ha már kétmagos a teló, játékfüggő a gyerek, elég erősen, olyan napi 4-6 órát jelent ez)
    Mostanra már vannak különféle lehetőségek a nyomot hagyó moddolások eltüntetésére is, mert természetesen egy chip figyeli mit csinálsz a teló kernelével...
    Szóval vedd komolyan amit írtam, olyan 890MB-od lesz MINDENRE ami nem zene és videó. Ha nem moddolsz. Persze nem nehéz. Ezen kívül nincs cyanogenmod sem. A 4.1.2 jó lett rá, a 2.3.6 szánalmas volt a grafikus felületet nézve, meg a két magot. Viszont a mali-400 nem a legjobb társ a játékban mint tapasztaltuk...
    Ezeket gondold át. A helyen kívül hétköznapi embernek egy smooth teló, amin maxon megy a temple run 2. Kb ennyi elég is. Csak kiadhatnák már hivatalosan is a jellybeant.
    S advance tárhelyből jobb sokkal, 5-6 évet meg úgyis kibír a kijelzője, mire elbomlik eladod. Asszem arra már megjelent hivatalosan is a 4.1.2. Viszont szerintem jóval drágább mint amennyivel többet tud az ace2-nél. Mivel én a TFT-t jobban kedvelem, az Ace2-é meg szép, én felcserélném az sd-belső csatolási pontot, és vennék egy class10 8-16gb microSD-t. De az én vagyok.
    (#10363) beresa963: ütésálló hivatalosan a galaxy Xcover. Meg a Lumia 900, 920 is eléggé az :DDD

Új hozzászólás Aktív témák