Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Postas99

    senior tag

    válasz pimmi #102229 üzenetére

    Idézet a WEB oldalról:

    Hogy érvényesíthető a garancia?

    Garanciális ügyekben a számlát kiállító cég köteles eljárni. Amennyiben ez a cég külföldi, mint jelen esetünkben is, a cégnek rendelkeznie kell egy magyarországi ügyfélszolgálattal. Ezen ügyfélszolgálat tudja a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelni az internetes értékesítésből eredő esetleges garanciális, vagy egyéb problémákat.

    Garanciális ügyek intézésére a Forgalmazó a 3rd Floor, Building 8, Zhongxing Industrial zone chuangye road, Nanshan District Shenzhen, 518057.China elektronikus elérhetőségi címen (ahol a garanciális igénybejelentéseket e-mail útján várják).

    Hogy működik?

    Első lépés: Tehát, azon ritka esetben, ha valamilyen garanciális probléma merülne fel, kérjük azonnal jelezd ezt nekünk e-mailben, amelynek a tárgya legyen a rendelési szám, és a leírásban a probléma, amiben segíthetünk!

    Ekkor, ha szükséges mi bekérjük tőled a papírokat, képeket stb, majd továbbítjuk a problémát az eladó felé, aki elmondja a lehetőségeket.

    Mindeközben, ha a probléma akár helyben is orvosolható- okostelefonok, tabletek esetében, tudunk ajánlani számodra egy szervízest is, aki telefonon ingyen segítségedre lehet, illetve alacsony díjszabás mellett, akár orvosolja is a problémádat.

    Második lépés: A garancia érvényesítésének feltétele az, hogy mindenképpen az eladóhoz kell eljuttatni a terméket - azaz ugyanaz az eljárás, mintha máshol vásárolnál.

    Mi mindenképpen javasoljuk, hogy ilyen esetben a garancia érvényesítése végett, az eladóhoz közvetlenül a vevő küldje el a terméket, így az esetleges cseretermék esetén a vámmentesség ügyinétézése sokkal egyszerűbbé válhat!

    Harmadik lépés: Az eladó, amint megkapja a probléma leírását, de legkésőbb amikor kézbe veszi a hibás terméket jelzi nekünk a megoldási lehetőségeket, amit javasolni tud - ezt mi azonnal továbbítjuk neked, hogy tudd milyen megoldások vannak. Ekkor természetesen folyamatosan egyeztetünk a megoldási lehetőségekkel kapcsolatban.

    Ugye nem akarod hogy onnan rendeljen?

Új hozzászólás Aktív témák