Hirdetés

Aktív témák

  • RedBoyforCE

    csendes tag

    Sziasztok!
    Karácsonyra mobilvásárláson töröm a fejemet, és tanácsot szeretnék tőletek kérni, hogy maximum 100 ezer forint értékben milyen legjobb okostelefont tudnátok ajánlani nekem az alábbi kritériumoknak megfelelően:

    - 5Mpixel autofókuszos kamera, jó képminőséggel (N82-m van, ahhoz mérten jó kép, nem tükörreflexes nagy gépekhez... gyakran használt fícsör, és ezért lenne egy jó kamera. Tudjak jegyzeteket, és a kirándulásaink pillanatait megörökíteni)
    - Wifi, működő Bluetooth (lásd: LG GW620-ban nem működött)
    - GPS és állandó adatforgalmat nem igénylő navigációs szoftver
    - Naptár, jegyzettömb, gmail szinkronizálás
    - FM rádió
    - 3,5mm jack csatlakozó
    - Adobe Reader, doc, xls txt stb... olvasó
    - QWERTY billentyűzet
    - megbízható szoftver

    Na mármost tudom, hogy vannak erre tesztek, meg leírások 1-1 telefonra, de ilyennel már fürödtem be. Olyan véleményt szeretnék, aki tiszta szívből tudná ezekre a feladatokra ajánlani a telefonját. Tapasztalatok alapján tudjak dönteni.
    Nekem nem fontos a mindenféle extra szoftver és egyéb kütyük telepítgetése, csak az általam felsorolt dolgokat tudja biztosan kezelni.

    Ezekben gondolkodom:
    N900, N97mini, Motorola Milestone, E72

    LG-k kizárva.

    Várom válaszaitokat, és a segítséget előre is köszönöm!

    Nokia 3210 -> Nokia 3330 ->Nokia 6600 -> SE K750i -> Nokia N82 -> LG GW620 -> Nokia N82 -> HTC Desire Z -> Samsung Galaxy Note 3 -> Oneplus 3T -> Onellus 7T-> Samsung S21FE -> Samsung S22 Ultra

Aktív témák