Hirdetés
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesst
aktív tag
Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni:
A családban van egy LG 43UM7100PLB tv. Segítséget abban kérek, hogy akinek ilyen tv-je van, mit tapasztalt, melyik vezetéknélküli billentyűzet működik vele hibátlanul? Főleg a billentyűzet+touchpad megoldás, vagy billentyűzet+egér kombó érdekelne.
Vettem Logitech K400 Plus vezetéknélküli touchpades billentyűzetet, de sajnos a billentyűzet része nem működött vele, csak a touchpad, más eszközökkel kipróbálva viszont a billentyűzet is jó volt. Szeretnék ezúttal biztosra menni. -
AssAssynn
őstag
válasz
Kátai #104430 üzenetére
Pont én is ezen filózok.
Eddig kettőt néztem ki:
Microsoft All-in-One Media (N9Z)
Logitech K400 Plus HU (920-007157)De nem tudom melyik legyen, sem azt, hogy jók-e egyáltalán a WebOs 5-el.
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Egy egyszerű kérdésem lenne, ha vennék egy Logitech K400 bill-t, akkor az minden smart tv-vel kompatibilis? Gondolok itt elsősorban LG és Samsung modellekre (Tv vétel csak később lesz )
-
Trolee
aktív tag
Logitech K400-at/Microsoft All in One-t, vagy hasonló billenytyűzetet használ valamelyikőtök?
Melyik ajánlott hasonló kategóriába, amit esetleg a Tv felismer vevő nélkül?
Köszi. -
nordino
tag
Sziasztok!
Van egy 55UJ634V tipusú tv-m,amihez vennék egy LOGITECH 920-007157 K400 Plus wireless billentyűzetet,de nem tudom hogy webos miatt egyáltalán használható lenne-e.Találtam itt egy hivatkozást még 2013-ból amiben ajánlották a tv-hez megvételre,de azóta már sok víz lefolyt a dunán.
Van ezügyben valakinek tapasztalata? -
emre
veterán
Üdv!
LG 32LJ610V tévéhez keresek billentyűzetet.
Euronics-ban a Thomson -t ajánlották, egyéb fórumokon a Logitech K400-at.
Gondoltam még a kínai vackokra is, de ezekhez nincs túl nagy bizalmam, meg nem akarok egy hónapot várni a csomagra.Mindenképp billentyűzetes, tapipados cucc kellene.
Ti melyiket javasoljátok? -
krisi08
tag
Logitech K400 Plus vagy Microsoft All-in-one?
-
Gömbike
senior tag
A nagytévén MR-t használok, a 80 cm-esen meg logitech K400 vezeték nélküli billentyűzetet.
Klasszisokkal jobb az MR, bár lehet, hogy az is közrejátszik, hogy a kistévén WebOs 1. van, a nagyon meg 3.5-ös
Hiába vettem úgy, hogy magyar nyelvű a billentyűzet, a tv nem akarja igazán, illetve egyátalán magyar ékezetes betűket befogadni.
-
huncutka1029
addikt
válasz
TigerCat #82988 üzenetére
Szia válaszokat lentebb beírom
1. A csatlakoztatott hangprojektor ugye változtatja a hangját, ha a TV-n állítom a hangerőt? Nem akarok két távirányítóval bíbelődni... Ezzel egyidejűleg ki lehet kapcsolni a TV saját hangkeltőit? Igen kezeli,legaláb is magic remote esetében. Azok univerzális távirányítóként automatikusan kapcsolják a hangprojektort is. A tv beállításainál ki lehet kapcsolni ilyenkor a saját hangszórót.2. Kizárólag filmet nézni, zenét hallgatni használom majd, klasszikus előfizetés nélkül. Azonban a tartalmat külső vinyóról juttatnám el rá. Támogat 2-3 TB-os meghajtókat is? Igen, kezel, több particiós HDD-t is De 1TB felett mindenképpen külső tápos HDD kell. De NAS jobb lenne DLNA klienssel. Hivatalosan 2TB-ig támogatott az usb HDD, de nagyobbat is kezel általában.
3. A zenék rendesen albumokban vannak, előadókkal, borítókkal, metaadatokkal. Ezt is szépen kezeli? Előadót, dalcímet megjelenít, de a beépített médialejátszó nem egy "wurlitzer" Alap dolgokat tud, de azt szépen kezeli
4. A netezés milyen lehet egy ilyen készüléken? Használható? Billentyűzetet és egeret tudok rá kötni? Netezés kb olyan mint egy alsó kategóriás telefonon. FB, fórumozás, megy rajta, YT , böngészőn keresztül is megy, de a felugró ablakos, adfly-os javas oldalak hamar kiakaszthatják. Billentyűzetet, egeret kezel. Logitech k270,K400 Rapoo ajánlott, de a gagyikat is lég jól lekezeli. Viszont vannak alkalmazások, Pl YT app, amiben nem használható csak a "virtuális billentyűzet."
5. Online lehet filmet nézni? Sorozatbaráton nézek egy régi sorozatot amit máshol nem találtam meg, az jó lenne ha menne... Igen lehet nézni, De csak a nem Flashplayer alapú oldalakon. Ezt ugyanis nem támogatja a tv. -
__Zs__
tag
válasz
__Zs__ #82371 üzenetére
Sziasztok!
Ezek szerint senkinek sincs érdemi tapasztalata a LOGITECH 920-007157 K400 Plus wireless billentyűzettel kapcsolatban; akár más TV-vel is, mint amit a hozzászólásban is írtam?
Ill. a mappa-törlési lehetőségről bármi?
Nem gond, ha nincs senkinek véleménye / tapasztala, de gondoltam teszek még egy próbát, hátha csak túl gyorsan kipörgött a hozzászólás.
Üdv': __Zs__
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
A hétvégén egész jó áron lehet beszerezni a LOGITECH 920-007157 K400 Plus wireless billentyűzetet a Mediamarktnál:
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_logitech-920-007157-k400-plus-wireless-billentyűzet-1176421.html
Az online árból még lejön 15% egy hétvégi kuponkóddal.
Azt szeretném megkérdezni, hogy
- az LG-49UF850V tv-m normálisan fogja-e kezelni? Konkrét tapasztalat különösen hasznos lenne.
- egyeltalán van-e értelme (úgy tudom, hogy pl. youtube app egyáltalán nem kezeli a külső, fizikai billenytyűzeteket), vagy felejtős? Persze mind pro, mind a contra vélemény esetén egy rövid indoklást is szívesen vennék.Más: van lehetőség a TV-vel mappákat törölni (nem csak fájlokat)? Nekem eddig nem sikerült megtalálni ennek a módját.
Külső HDD-re, nem a TV-vel felvett tartalmakról van szó.
Köszönettel: __Zs__
-
teszt345
tag
42LF652V-hez használ valaki billentyűzetet? Ha igen milyet? Kaptam egy Logitech K400 Plus-t ajándékba és sajnos a Youtube kliens alatt nem működik. Egyébként igen, mindenhol másutt használható, csak ott nem lehet vele keresni. Pedig pont ez lenne az egyik lényeg. Kérdés: más billentyűzet jó lenne hozzá, vagy a kliens lett ilyen szerencsétlen módon átalakítva?
Régebben egy panasonic TV-n használtam Logitech K220-at, az működött, de sem a tv , sem a 220-as nincs meg azóta. -
Wasquez
senior tag
válasz
Vgyuri2 #79472 üzenetére
Hasonló nekem is volt a menürendszerben, de azért, mert nem teljesen volt világos elsőre, hogy mi az aktív kiválasztott menüpont éppen. Ha a nyilakkal, az ok gombbal és a vissza gombbal nem tudod megoldani a problémát, akkor:
Gondold át, hogy valami nem hiányzik e a funkció használatához, biztosan csatlakozik a netre?
Dugjál rá usb-s egeret, vagy klaviatúrát, hátha csak a távirányítót nem tudod még rendesen kezelni, nem túl könnyű megszokni.
Ellentétben azzal, amitől féltem, hogy szívás lesz a kompatibilis eszköz megtalálása, még az lg support is csak a logitech k400-at merte biztosan mondani, ezzel ellentétben az első klaviatúrát, és egeret is tudja használni, amit találtam itthon. -
huncutka1029
addikt
válasz
Ubul02 #78728 üzenetére
vezetékes HID eszközökkel nem mindig szeret együtt működni.
A YT appban pedig, ahogy Pumma is mondta, nem támogatott a külső beviteli eszköz.
De ha veszel egy vezetéknélküli bill+egér kombót, akkor az egérrel fogod tudni a betűket "leütni."
És még a görgővel a tv csatornákat is lehet váltani.
Szöveg beviteli módot itt nem tudsz változtatni.
A hagyományos távban úgy tudom nincsen hang alapú kereséshez mikrofon sem, így az is kilőve.
Magic remote esetén ez egy nagyon jó kis alternatíva, elég magas és pontos találati aránnyal.
( Az uf 8517 első tapasztalatok leírásomban( összefoglaló) linkeltem is egy kis tesztvideót róla.Vez nélküli egér, 1-3000 Ft körül kapható, ha veszel egyet, máris közelebb vagy a kényelemhez.
Bill+ egérből a logitech amit ajánlani szoktunk K400, Mk240 ezek hibátlanul, akár 5-9 méterről is működnek.
Van a Rapoo 8000 Ez szintén többek által kipróbált, és ajánlott.
Egyéb alternatíva a légegér, ezek már majdnem annyiba ekerülnek mint a magic ermote, de ez is elég jó, és univerzális, tehát nem kell másikat venni, ha tv cserére kerül a sor.
Persze ezek használatát néhány App nem 100% ban támogatja, de ekkor marad a "kardozás" azaz a kurzort a levegőben hadonászva, és kattintva lépteted. Gyorsan megszokható. -
huncutka1029
addikt
válasz
tailor74 #78510 üzenetére
a 2000 Ft-os tescos billentxyűzetet is kezeli, nem kell sokat költeni rá. (nyilván a billentyűzet minősége, üzemideje, hatótávja füg az ártól)
Amit az LG is ajánl, az a Logitech vezetéknélküli szettjei. ezekkel akár 4-6 méterrről is gond nélkül lehet gépelni, egerészni.
(K400, MK220) -
novaktomi
csendes tag
Sziasztok. Van nekem egy Webos-os tévém. Szörnyen utálom, h a youtubba beírni vmit egy hétig tart , ezért vettem egy külső billentyűzetet (logitech k400). Szépen összekapcsolódnak. Viszont a youtube appban nem működik a billentyűzet. Feljön a virtuális és csak ott lehet beírni. Ha a tévé böngészőjében nyirok meg a youtube-ot, akkor szuperál megy, de az milyen már. Használ vki a fórumban külső billentyűzetet? Tud vki megoldást a gondomra? Köszönöm
-
ashtm
csendes tag
Egy hetes ismerkedés után leírnám a véleményemet a 32LH6047-ről, hátha segít valakinek.
Pro:
Szép a képe (nem tapasztaltam felhősödést)
WebOS teljesen használható és eddig jónak is tűnik
DLNA szépen működik
Hangja is rendben van
Rádiós billentyűzettel szépen összedolgozik (Logitech K400 Plus)
Formátumtámogatása OK (nem eszik meg mindent, de 95%-ban igen ami szerintem jó arány)
A lábai (simán elfér alatta a BD lejátszó, már amennyiben nem haladja meg az 5cm-es magasságot)
Kibontottam már pér TV-t, de eddig ennek a legésszerűbb és leghasználhatóbb a csomagolási megoldásaKontra:
Lassú a menüje (korábbi Samu UE32EH6030-al összevetve)
A távirányító elég gagyinak tűnik (nevetségesen könnyű)
A Youtube nem érzékeli a billentyűzetnek csak a tapipadját
A retinakiolvasztó rózsaszín a menükbenÖsszességében bejött, nem volt rossz döntés.
Pár infó, amit az LG Supportból szedtem ki még vásárlás előtt:
A készülék képfrissítése100Hz, ez a frizikai panel benne.
A televízió támogatja a H264 és X264 kódolásokat is.
Direct led-es a készülék ami azt jelenti, hogy a kijelző mögött van a megvilágítása
A böngésző csak HTML5 kódolást támogat, flash-t nem támogat. -
tikshow
addikt
Logitech K400 home gombját meg lehet valahogy hackelni, hogy a Smart menüt hozza be?
-
Golyo69
senior tag
Én egy Logitech K400-at használok és teljesen tökéletes a tv-hez
-
törölt tag
válasz
Csedit #70366 üzenetére
Ha jól tudom, ezek mind Cinema Screen dizájn, aminek ilyen vékony keretük van, már 2013-óta.
vidaila LG AN-MR600-as való hozzá.
Bármelyik usb vevős billentyűzet jó hozzá, pl a Rapoo 8000 egerestül, vagy a Logitech K400, ezeket szokták tévéhez venni. De ha ilyet veszel, akkor már nem is kell a Magic. -
huncutka1029
addikt
Kell vevő egység is hozzá.
Beépítet vevő csak LA660-tól felfelé volt/ van bennük.
itt még árulnak
durva, kb 26K együtt a kettő.
Én elgondolkodnék egy rapoo-ban helyettenincs hangvezérlés, de az egér és a billentyűzet majdnem tökéletesen helyettesíti a magicet
Vagy egy Logitech K400
(#69556) jézusom
keresőbe írd be a jobb felső sarokban hogy infra hack
mindent meg fogsz tudni a waw fájlról, és társairól. -
Helioport
csendes tag
Egy hete hogy nyúzok egy 55UF8527-t....
Elég vegyesek az érzelmeim, kicsit bénult és csalódott vagyok egy két dologgal kapcsolatban, de magával a kép minőségével nincs bajom.
Tavaly vettünk apáméknak egy LB650v-t, melyről maximálisan pozitív benyomásaim voltak, így mikor elindultam én is TVt venni, kérdés nélkül fordultam az LG felé.
Megvettem a tv-t, másnap érkezett is hozzá a billenyűzet és a kamera....................1. Van összesen kb 50 app, ami elérhető.... noname noname hátán, egy olyan app nincs, amelynek evidencia lenne a letöltése. Facebook elérhetetlen, google play elérhetetlen, twitter nuku, viber sosem volt, egy chat vagy video app sem elérhető........Botrány ez a felhozatal. Igazán. Ez nagyon gáz.
2. Keresem a SKYPE-t... sehol.... mondom, biztosan valahol én bénázom el..... de nem. NINCS Skype. Nem is lesz Skype. A 2015-s tévékre már a kamerát sem árusítják. Nekem még jutott egy 22 rongyért, vadonat új, egyszer bedugtam, tök jó a képe, asszonyról meg magamról tudnék házivideót csinálni, ezenkívül elég drága porfogó.
3. Vettem egy Logitech K400 Plus billentyűzetet. Szép. Bedugod, egyből működik, csatornát vált, meg minden.... ööööö.... a meg mindent vedd le szépen, mert nincs MINDEN. Elindítod a youtube-ot, és nem megy. És miért is menne? Ez csak egy kib.tt hozzá való billetyűzet.... utánaolvasok: Az LG erre is azt írja, amit a SKYPEnál. A SKYPE nem akarja nekik engedni a progit tévére. Itt meg a youtube nem akarja, hogy lehessen benne billenyűzettel írni.................mi van???????????
Szóval most van egy kamerám az enyészetnek (Peciális, igazán Peciális kamera, mert a tévé csak a hozzá valót fogadja el, ez a 2014 előttieknél a VC400, a 2014-es tévékhez VC500,(apáméknál ezen megy is a skype) a 2015-ös tévékhez VC550.
Van egy billentyűzetem, ami van is meg nincs is. BIZONYOS programokban pötyögjél a távirányítóval a képernyőn. A böngészőben használhatod, de most őszintén: Ki használja a tévén a böngészőt?
Külső appokat nem lehet letölteni, csak a nagyon useful listában lévőket....
Szóval van egy okos tévém, ami olyan mintha egy teljesen hagyományos tévém lenne, hiszen egy normálisan használható app sincs benne.Ja! A képe tényleg szép. Tényleg.
-
vargalex
félisten
válasz
#94529552 #67148 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy konkrétan milyen típusról van szó, de édesanyám 32LB5800-asán simán megy böngészőben/youtube-on a billentyűzet (Logitech K400r).
-
törölt tag
válasz
hitman, #67085 üzenetére
Bármilyen USB vevős vezeték nélküli kombó működik vele. Válogass innen. Vagy sokan használják tévéhez a Logitech K400-ast. Akár még egy Lidl/Aldis kombó is jó. Egy MR nem jobb lenne, hangalapú kereséssel? A billentyűzet nem mindig használható, pl. Youtube-nál, és böngészőnél. Utóbbi dolgot amúgy sem ajánlott tévén művelni.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
LF630V/LF632V (méretét még nem tudom) típusú tv-t szeretnék venni, de lenne pár kérdésem:
1. Ha egy 1080p-s mkv fájlban több hangsáv van (és az angol az elsődleges), akkor át tudok váltani a másik (magyar) hangsávra?
2. Pár hete tönkrement a laptop-unk, és nem érdemes megcsináltatni, a tv webos rendszere (elsősorban a böngésző) mennyire alkalmas netezésre (van mobil és asztali gép, tehát csak napi kb 1-2 órát kellene), ha van egy logitech k400 billem, híreket olvasnánk és pl facebook-ra ? -
TheTruth
tag
válasz
TheTruth #63749 üzenetére
Bocsika, teves info. A 32LF650V megis megy a Logitech K400r-rel. Csak en kapasbol letoltottem a Spotifyt es annak a bejelentkezokepernyoje nem engedi bepotyogni az emailem a billentyuvel, mert ott csak a szamok mennek (??).
De a beepitett webes bongeszoben, meg mashol minden mukodni latszik (eger+bill).
-
TheTruth
tag
Sziasztok!
Vegul beneveztem egy 32LF650V-re. Szeretnek vele bongeszni egy Logitech K400r-el rajta (wireless bill. + eger kombo), az eger gyonyoruen mukodik, meg a multitouch scroll is. Viszont a billentyus gepeles egyaltalan nem. Be kell ezt kulon allitani valahol? Tapasztaltatok mar ilyet? Koszi a helpet!
(erdekes mert pont forditva vartam h kevesbe fog mukodni csak igy plug & play)
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, nincs valami ötletetek arra hogy egy 50lB650V-nél a webos alapú böngészőt milyen módon lehetne lecserélni valami használhatóbbra?Amimondjuk nem döcög, nem minden második flasht játszik le stb stb...Nincs telipakolva appokkal szóval nem értem mert a hardvernek bőőőven bírnia kellene. Nincs vmi home mod amivel esetleg egy chromot lehetne rá varázsolni vagy valamit?
Illetve csatlakoztattam hozzá egy Logitech K400as bill-t aminek van beépített touchpadja. Nagyon szuper LENNE, csak pl böngészébőe ha rákkatintok ahova írni szeretnék elkezd gondolkozni és 1-2mp után feldobja a virtuális gombsort utána meg amikor elkezdek irni a Logival akkor bezárja, na most ezt nem lehet valahogy disabledre tenni, nekem ne ugráljon fel.
Valamint amire még nem tudtam rájönni hogy youtube alatt müködik a touchpad viszont a Logival nem tudok beirni csak a megjelenő virtuális szarral pötyöghetek. -
törölt tag
válasz
gabormgp #54566 üzenetére
Akkor keress LG-t, de én még nem találtam. Sokan használják pl ezt Logitech Wireless Touch Keyboard K400( Az én usb-s bill+egér kombóm tökéletesen működik a tévével is)
-
djszido
tag
Sziasztok!
Nekem van otthon egy 42LB650v, és van hozzá egy Logitech K400 billentyűzetem is, de valamiért nem akar
működni vele. Miket kéne végigpróbálnom? -
Shingen
addikt
válasz
Lacielvtárs #52401 üzenetére
Mindenféleképpen olvass vissza a 42Lb 650 nagyon sok infot fogsz találni.
Mind beállítások, dlna megosztás, képtükrözés, stb.
" no meg melyik a jobb kép? a függőleges vagy a vízszintesen osztott kép " 3D gondolsz.
Akkor a Half-ou ajánlott- függőlegesen osztott.Ajánlott még egy MR táv, vagy egy vez. nélk. cuccok (pl. Logitech k400, Rapoo)
-
ljungberg
tag
Sziasztok!
LG 39LB650V-hez vettem egy Logitech K400 billentyűzetet.
Azt most komolyan gondolják, hogy egérrel kattintgatom végig a betűket, ahelyett, hogy beírnám?!?!
Mert jól gondolom ugye, hogy ez nem a billentyűzet hibája?
-
törölt tag
válasz
Nunder #52070 üzenetére
Az itthoni 30k-hoz képest igen, de a Logitech K400 ugyanott 25$-ért még jobb lenne, de szerintem onnan csak USA-ban elérhető, ráadásul nem is magyar kiosztású.
Fang Jó kis belépőmodell az 5610, a kisebb méretekben sokan viszik, de 55-ösben én is inkább a 6-os szériás LG-ket nézegetném. -
Shingen
addikt
Hali!
" rendes explorer v mozilla is megy rajta?? " Nem! csak a saját böngészőjével lehet.
" egeret billentyűzetet lehet csatlakoztatni?? " Persze vezeték nélkülieket pl. Logitech K400, de androidos cuccon (telo, tablet) le lehet Lg appot szedni a Playből és azzal is tudod irányítani a Tv-t. -
Pisuka
csendes tag
Erre valaki PLS!
Hali!
Megjött a LG39LB650V tv+Logitech K400 billentyűzet, tökéletesen működik minden!
Lenne pár kérdés, mikor a smart dolgokat használom ugy fekete a háttér esetleg valami képet berakni háttérnek nem lehet?
A második kérdés az,hogy választom le a pendrivot vagy winchestert?
A harmadik,hogy aki használ Logitech K400 billentyűt az,hogy vált csatornát és a smart dolgoknál.hogy lép vissza vagy ki az adott alkalmazásból?Előre is köszi a segitséget srácok!
-
Pisuka
csendes tag
Hali!Megjött a LG39LB650V tv+Logitech K400 billentyűzet, tökéletesen működik minden!
Lenne pár kérdés, mikor a smart dolgokat használom ugy fekete a háttér esetleg valami képet berakni háttérnek nem lehet?
A második kérdés az,hogy választom le a pendrivot vagy winchestert?
A harmadik,hogy aki használ Logitech K400 billentyűt az,hogy vált csatornát és a smart dolgoknál.hogy lép vissza vagy ki az adott alkalmazásból?Előre is köszi a segitséget srácok!
-
kedvesgabor
tag
Sziasztok! LG 42LA620S tv-hez szeretnék egy Logitech K400-as billentyűzetet, kell valami még hogy működjön együtt?
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Tavaly lett vásárolva egy LG 32LA620S TV.
Ezen megejtetem egy Smart Word regisztrációt "A" e-mail címmel.
Regisztrációkor a TV készülékhez csatlakoztatott, magyar karakterkiosztású, Logitech K400r billentyűzetet használtam.
A TV készüléken a jelszó mezőbe váltva a billentyűzet lokalizációja angolra vált. Igaz ez mind a szoftveres képernyő billentyűzetre, mind pedig a hardveres Logitech klaviatúrára.
A "jelszó" mező és az alatta lévő "jelszó ismételt megadása" mezőbe minden bizonnyal azonos kulcs került, mivel a visszaigazolást és véglegesítést szolgáló e-mail megérkezett a regisztrálandó "A" címre.
Azonban nem tudok belépni a fiókba, mivel a jelszavam nem kerül elfogadásra, hibás. Ez egyértelműen a karakterkiosztás megváltozásának tudható be.
Próbáltam mind az angol, mind a magyar nyelvű kiosztás, valamint a nagy- és kisbetűk kombinálásával is megfejteni, vajon milyen formában került megadásra regisztráláskor a jelszó, de mind hiába.
A jelszó emlékeztető szintén nem opció, mivel az igényli a felhasználó kereszt- és vezetéknevének megadását is. Ám ehhez szükséges egy már előzetes belépés a fiókba, mely esetben nem kivitelezhető.A felhasználási feltételekben (mely a regisztráció előtti 2 dokumentumot foglalja magában) nem szerepel arra vonatkozó információ, hogy törlése nincs mód, vagy lehetőség, így kértem a regisztrált, de a jelszó pótlás hiányában nem véglegesíthető azonosító törlését az LG-től.
Ez a procedúra kb. 8 hónapja tart, de még nem kaptam választ, arra vonatkozóan, törlik-e majd a reget.Azóta természetesen regeltem egy másik "B" e-mail címmel, de a másik reg töröltetését most már csak a leírtak miatt is szeretném elérni.
Valakinek tapasztalat Smart Word reg törlésében?
-
huncutka1029
addikt
válasz
makoss #43843 üzenetére
aham,
így már világos.Olcsó akkor is a következő:
HDMI kábel a PC-ből a tévébe.
TV játékgép módra kapcsolva, hogy ne laggoljon.
PC-hez meg egy wireless billentyűzet.
Pl logitech K400, hatótáv kb 10 méter, azt kiviszed magaddal, a tv elé, ott nézed, és gépelsz.
itt van még pár alternatíva -
huncutka1029
addikt
válasz
bandi0000 #40173 üzenetére
Azok csak a smart app bizonyos funkcióinál működnek, PL youtube app keresőjében.
amikor megjelenik a virtuális bill, akkor menj a beállítás ikonra (kis fogaskerék asszem) és ott átállítva nem a kurzorral kell menni a billentyűzeten, hanem a számok helyén lévő betűket fogja írni.
Vagy vezeték nélküli bill. (Pl logitech K400, Rapoo, stb) -
Jumpalaja12
tag
válasz
StSanya #38354 üzenetére
Na megvettem, hazahoztam mert csak hétfőn tudták volna kihozni. 1 órát tudtam nyúzni most a gyerekek néznek rajta mesét.
Eddigi tapasztalat:
1, A Pana plazma tényleg felrakta lécet még ha csak HD Ready is. Legalábis sima UPC sd adásnál.Gyorsabb mozgásnál a kontraksztok elmosódnak, pixelesednek, fekete nem olyan szép mint a plazmánál, de ennek tudatában vásároltam. Amúgy meg 5x kevesebbet fogyaszt mint a plazma. Azért nem gáz.
2. A böngészője, ha eleinte ráléptem a Google-re olyan szinten befagyott, hogy újraindítás segített. Utánna begyorsult valamiért, pedig a wifi jel stabil volt.
3. A NAS-ra kötött külső meghajtót nem látja, ami kicsit bosszant mert azon is vannak anyagok rendesen.
4. logitech K400 vez nélküli billentyűzetet kezeli de olyan hibákat produkált, hogy gépeltem és 1 leütésnél 5x beírta ugyanazt a betűt.Ezek amik egy kicsit basszák a csőröm de sokkal több a pozitív tapasztalat mint a negatív. Igazából amit tudnia kell a tv-nek azt tudja. Még holnap hajnalban amíg alszik a család kicsit nyuvasztom.
Köszi mindenkinek aki írt véleményt erről a típusról. -
Jumpalaja12
tag
Sziasztok, LG la660s-el kapcsolatban lenne pár kérdésem. Akinek van tapasztalata segítsen egy kicsit!
1, Van 1 NAS-om rajta jó pár film BDRip-ben (H-264). Wifin keresztül szépen lejátszaná ezeket a filmeket (hangsáv stb.)?
2, A böngésző teljes értékű? Logitech k400 billentyűzettel lehet kezelni a böngésző részét?
-
1stVikman
senior tag
válasz
yodamester10 #36063 üzenetére
Játékban volt a 660-as is, de annyit nem akartam rá költeni. Amivel többet tud, az nekem nem ért volna +30 ezret. Meg kb. másfél éve dilemmázok tv vásárláson, és a Samu f5500-tól, néhány Philips és Sony tv-n keresztül anno az LM620 vs LM660-ig jutottam. Akkor a 660 felé billent a mérleg, de az LA szériánál már nem érte meg nekem a különbözetet.
A beépített mélynyomó miatt is gondolkoztam rajta, de az akkor is csak egy "mélynyomócska". A Magic remote jópofa, de inkább egy logitech k400-as billentyűzet tapipaddal, vagy még olcsóbban a meglévő okostelefon az LG remote app-pal.A 400Hz-es MCI meg nem vonzott, edge led meg kicsit eltántorított a nagyobb felhősödési esély miatt.
Szóval osztottam, szoroztam, és LA620 lett.(#36069) tzimash
Ez mekkora LOL!
Nekem ma az asszony az egyik HDMI portba akarta a külső HDD-t bedugni, de szerencsére nem, sikerült, erőszakot meg nem alkalmazott. -
khorvat
senior tag
Hi!
Logitech Wireless Touch Keyboard K400
RAPOO E 2700 TouchPadEzeken túl, van még smart tv-hez jól használható bill. ami esetleg kis éjszakai fénnyel is rendelkezik?
K400 úgy látom kezd kifutni, lehet vmit tudni Logitechnél mit dobnak ki helyette, bízok benne sok hiányosságot sikerül majd javítani és lesz egy tökéletesebb smart TV-s bill.+egér párosuk!
Jelenleg Rapoo-t használok, de vhogy nem az igazi szívesen kipróbálnék vmi újabb tervezésűt! -
Montiii
csendes tag
válasz
online1986 #32363 üzenetére
Ezt a kikapcsolás dolgot nem igazán értem, se az újraindulást.
Nekem dec 2-a óta van meg a tv, azóta nem csinált ilyet, pedig ment keveset, ment sokat is egyszerre. Netezés, 2órás wifin keresztüli flmnézés, majd vissza kábelre...Minden volt kb. De ilyet nem tapasztaltam.
Egy dolgot szúrtam ki eddig, az indexes appnál gyakran előfordul, hogy egyszerűen nem tölt be néha egyes cikkeket, rányomok, mintha töltene, azt utána szürkeség, nem csinál semmit. Vissza kell térni mindig smart menübe ilyenkor.
De igazából az indexes appról már leszoktam mióta megvan a K400-as Logitech. Inkább a neten indexezek
Egyébként szerintem nagyon jó a gyári böngésző rajta. Persze nem egy asztali Chrome vagy Firefox, de minedn igényt kielégít.
-
Montiii
csendes tag
válasz
pocok65 #32113 üzenetére
26-óta használok egy K400-as Logitechet 42LA620S-hez. Mindent meg lehet vele oldani, amit a gyári távirányító tud. Egyedül arra nem jöttem még rá, hogy a kék smart gombot mivel lehet helyettesíteni. Mert pl olyat, hogy nézem az adott csatornát és kimegyek smart menübe olyat nem tudok vele (legalábbis egyelőre), de viszont olyat lehet, hogy felhozza az alsó menüsort. Azt a space gomb lenyomására teszi meg. Netezni nagyon kényelmes vele, az írás gyors.
-
Montiii
csendes tag
válasz
Gem Geza #31816 üzenetére
Szia,
Gratula a TV-hez!
De azt nem írtad le, hogy milyne típus pontosan. LA620-660-690?
A Wireless billentyűzetes részhez hozzászólnék.
Ugye itt a fórumon többen ezt a RAPOO-t ajánlották, az LG oldala pedig a K400-as Logitechet.
Én végül a K400-as mellett döntöttem. Amint bedugtam a sticket a tv-be azonnal reagált az eszköz és a TV is.
2 napja használom, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Igazából kell egy kis idő hozzá, hogy rá gyere a kombókra, illetve ki kell tapasztalni a gombokat minden felületen, utána minden ok lesz
-
Montiii
csendes tag
A hangvezérlést nem tudja alapból, ahhoz még kell valami adapter a tv-hez.
Az LG honlapján csak annyi van, hogy :
Keresés hang alapján - Előkészítés
Tehát valami biztosan kell hozzá, maga a távirányító meg a hozzá adott RF adapter nem elég hozzá.
De itt a szakik biztosan tudják mi kell hozzá, vagy kiguglizod.
Én egyébként inkább egy Logitech K400 mellett döntöttem, a Magic Remote helyett. Karácsony 2. napján tudom majd kipróbálni vele a TV-t. Az enyém is 42LA620S.
-
OldMike
őstag
válasz
dattila79 #31299 üzenetére
Egy LA620S tulaj ezt ajánlotta korábban
RAPOO E 2700 TouchPad
Az lg.com pedig ezt:
Azt még tudnod kell, hogy a fórumtársak szerint a Youtube alkalmazásban nem működik a billentyűzet, ott csak a távpiszka marad, vagy a telefon/tablet.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy LG 42 LA 620S Led tvhez milyen vezetéknélküli billentyűzetet ajánlotok?
ezeket néztem ki:
logitech k400
rapoo e2700
esetleg mást?
Kőszőnőm előre is! -
huncutka1029
addikt
válasz
zolikaDB #30433 üzenetére
- LA620-hoz lehet vezeteknelkuli billentyuzetet es egeret csatlakoztatni? igen lehet, a Rapoo, és a logitech K400 kipróbált, bevált, kezeli.
- Megoldhato, h wifin lassam a PC-m tartalmat? igen megoldható, Kell a pcre egy DLNA kliens progi
- Ez a keszulek milyen 3D-t kezel? minden passzív 3D tartalmat, half SBS, Half TAB (OU)
SBS side by side, amikor egymás mellett látod a két fél képet
OU, Vagy TAB, amikor egymás alatt, felett látod a képet.
a 3D opciókban a film indítása után kiválasztod a látottnak megfelelő ikont, és átkapcsol 3D módba. -
huncutka1029
addikt
válasz
bluobluo75 #29930 üzenetére
úgy tudom itt a fórumon valaki haznál is ilyet.
A logitech K400 atombiztos, az működik vele, a rapoo viszont kompaktabb, és "trendi"
Androidos stickkel már láttam működni, az is linux alapú, szerintem a tv is elboldogul vele.
Boltban vedd meg, 24 órán belül visszaviheted téves vásárlásként, ha mégsem jó. -
jczettler
tag
válasz
forras2 #29087 üzenetére
ugyan ilyen tv-hez én ezt használom:
Működik, a kis bt stick-et bedugod a tv-be és az touch pad részen rendben van, a billentyűzet is
Cserébe kérdezem, hogy ha a tv-n nézek pl. egy több hangsávval bíró MKV-t, akkor hogyan tudok a hangsávok között váltani?! Egyszerűen nem találok ilyen funkciót...
-
sbalu1
senior tag
Megérkezett a Rapoo E2700 érintőpados vez.nélküli billentyűzet a tévénkhez.Várakozáson felűl jó!Minden cakkra műxik, gyorsan jól viszi a kurzort, csaknem mindenhez gyorsan hozzá lehet férni vele akár a normál távszabival és még az anyag minősége is jó, fém hátlapja van és még a műanyag részek se olyan gagyik mint pl. a Logitech K400-nál.Szerintem többet ér a Magic Remote-nál és még olcsóbb is, (8000).Tudom ajánlani.
-
Hege1234
addikt
logitech k400-al már működik a youtube ?
aki használ ilyet van ahol nem működik ?touchpad mennyire irányítható ?
ékezetek működnek ?kössz előre is!
-
campers
tag
Sziasztok!
Logitech K400 ( esetleg más vezeték nélküli bill.) kompatibilis a Youtube alkalmazáshoz? Valahol olvastam, hogy pl. a YT-bal nem boldogulnak a billentyűzetek.
-
padi68
senior tag
válasz
gyorgy1961 #25513 üzenetére
1 értelműen: Logitech_K400
-
gyorgy1961
csendes tag
Még egy kérdés,melyik billentyűzetet ajánlanád:Genius Slimstar 8000..Logitech Touch K400 920-
0031.természetesen az Lg 620s-hez.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Hiperhuje #24724 üzenetére
Szia, azt írod, hogy a távirányító meg felesleges. Gondolom a magic távirányítóra gondolsz.
Az én készülékem LN575S így hagyományos a távirányító, de nekem zsúfoltnak tűnik.
Arra gondoltam, hogy veszek majd egy ilyen magic távirányítót, de mi az oka, hogy annyira nem favorizálod?
A másik kérdés, hogy eddig egy SAMSUNG CRT tévém volt és annak a távirányítóján egy gombbal elértem az elalváskapcsolót. Ezzel az "okos" tévével meg menüben kell bohóckodnom mire rátalálok, aktiválom. (tudom van a gyors menü, de az sem segít túl sokat. Van valami egyszerűbb módja ezt aktiválni?
Továbbá az is érdekelne, hogy van -e alternatíva más kamera, mikrofon rákötésére, mint a gyári?
Billentyűzet tapi egér megoldódott egy Logitech K400 vásárlásával és az nagyjából be is vált, de ez a magic távirányító felkeltette érdeklődésem.
Válaszod, vagy más válaszát előre is köszönöm! -
Rosep
senior tag
Árulja már el valaki, hogy Logitech K400-al hogyan lehet betűket bevinni YouTube-nál? (LM620)
Erre vettem a billentyűt, de mérges vagyok, mert pont ott nem tudok vele írni. -
huncutka1029
addikt
Ha találsz Lg gyárit, oszdd meg velünk is jó?
Logitech k400-at használják többen is soso elég jól működik, a leírtak alapján.
cirka ennyiért beszerezhető... -
Petyus1
tag
válasz
Indiant #20897 üzenetére
Ha rákeresel a hsz-eimre, ott megtalálod a sirámaimat. Összefoglalva röviden, a 200ezres tv-m (LM660) wifije egy 2000 forintos, hígfos full kínai gagyi wifistick minőségét sem éri el.
Gyakorlatilag mindegyik, hálózatot használó alkalmazás használhatatlan volt a tv-n (tecső, dlna, stb.)
Aztán, miután néhány itteni kolléga meg akart győzni arról, hogy ne várjam el egy okostvtől, hogy okos legyen, magyarán a tv okos része csak egy ajándék, amitől igazán ne várjunk el semmit, na akkor beszüntettem az ezzel kapcsolatos beírásaimat, mert úgy láttam, semmi értelme.
Alternatív megoldásként találtam rá erre a cuccra, azóta kiválóan műxik a tv okos része is. (érdekes...)
Biztos egy másodlagos router is kiváló megoldás, de ez egy valóban nagyon egyszerű céleszköz, ami egy routerrel szemben még konfigurálást sem igényel.Más: Valamelyik kolléga óccsó billentyűzetet keresett LM..-hez. Nálam is a Logitech K400-as vált be, plusz infó, hogy érdemes átböngészni a tesco, auchan polcait, mert a 17ezres ár helyett egy tesco polc mélyéről én 8ezerért jutottam hozzá.
-
Fang
aktív tag
válasz
Biga123 #19529 üzenetére
szia
125k az szerintem rendben van ezért a tv-ért:
[42LM3400]
itt most csak az árra gondolok, hogy a minősége milyen nem tudom, kicst drágábban (+20k) már van LM615 is.--Indiant--
K400-at újan webshopokban 10k körül lehet kapni:
[Logitech K400]
a minőségéről nem tudok nyilatkozni, majd más megteszi helyettem -
Indiant
addikt
Logitech K400 tulajok, hol lehet ilyet olcsón venni? Illetve az egerét szidják, tényleg nem jó?
Válaszokat privátban várom. -
Indiant
addikt
válasz
coxy01 #18700 üzenetére
Tegnap megpróbáltam a Plex-Media-Server-0.9.707.339-t, de ua.
Igaz csak Movies mappám van, de azt meg nem tudom törölni benne.
De azért egy vicc....
A tv elvileg hivatalosan támogatja, hisz a menü része, de filmet nem lehet nézni vele, mert 10mp-ként újraindul a tv.
De majd a mai Fw. minden gondunkat megoldja!Másik dolog, Chansort.
A Hotel Menüben sikerült lementeni az analóg csatornáimat, de a szerkesztőben nem lehet átnevezni őket....
Másik rövid gondom. UPC kábeltv két helyen van fali dugó, a hálóban teszteltük a tv-ket megvételkor, 109 DTV 30 Rádió és 31 analóg. Viszont a nappaliban, ahol az internet is kijön a kábelen, ott a tv nem talál DTV-t sem rádiót.
Hogy lehetne ,hogy mind2-t rendeltetésszerűen használni?-h2o-: A Logitech Wireless Touch Keyboard K400-t ajánlom neked.
-
-h2o-
csendes tag
Sziasztok!
- Egy 37LS570S-t használnék Logitech K400-as billentyűzettel, de sokszor magyar helyett US kiosztást
használ (többek között a gmail használata közben), így nem tudom bevinni a @ karaktert és a Z - Y is
felcserélődik. Létezik megoldás erre a problémára?- Az e-mail-ben kapott képeket nem lehet lementeni valahogy? A böngészőben meglehetősen kényelmetlen
és lassú a képek nézegetése és elforgatásra sincs lehetőség.- A csatorna lista kialakításánál nincs lehetőség arra, hogy vegyítsem az analóg és digitális csatornákat ( a csatornaváltó gomb, a lista gomb és a számbillentyűk megnyomására is ugyanaz jöjjön fel)?
-
pixelhibát konkrétan nem néztem eddig nem tűnt fel de nem is akarom átpásztázni emiatt, még a végén találnék
...
én dugtam rá egy logitech k400-as billt aminek a touchpadját kezeli más még nem próbáltam, de ha abilleket meg a gombokat is kezeli akkor nagyon jóban leszünk a TV-vel ... a prohardveres teszter csomagból nem sok mindent játszik le sajnos, de eddig 3 letöltött mkv ment vele + 2-3 sima filmet is elindítottam vele azzal sem volt gond, tehát lehet, hogy ez jó ideig elég is lesz média lejátszásra is nekem ...
illetve Plex media serverből (nem tudom, hogy ő dekódol-e) mov fájlokat is meg tudtam nyitni ... már csak a telefonos videókat kéne tudnia meg van a lagzis videónk m2tsben
- bár ha ezt nem viszi áttolom támogatott mkv-ba ... oszt jónapot ...
-
kmarci25
veterán
válasz
Vieras #17657 üzenetére
Használható billentyűzet-típusok
Ajánlott olyan terméket használni, amelyet teszteltek az LG TV-készülékekkel
való kompatibilitás tekintetében.
LOGITECH K200, LOGITECH K400, MICROSOFT Comfort Curve 2000,
MICROSOFT MS800 és LG Electronics ST-800Ez az online user's guide-ból való idézet. Egér-bill. párosokról nem ír.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
wocsok #14036 üzenetére
Helló!
Egy kérdés! Logitech K400-al tudod magát a tv részét is kezelni? Egérrel? (Vagy csak a
smart részéhez jó.) Mert ugye pölö pont erre való a Magic remote. Könnyebb a tv
kezelése. Persze a bill+egér még komfortosabbá teszi a netezés részét...Majdnem, mint egy
PC...de csak "majdnem" -
BloodRay
veterán
Skype kamerából egyelőre a sima jön, a mozgásérzékelős elérhetősége még nem ismert.
K400-as Logitech tapipadja pedig tökéletesen működik. Vagy valami igen régi firmware-el használhattad még vagy a billentyűzeteddel lehetett probléma.
Nálam tökéletesen működött több tv-vel is.(#13681) Zjunior -> Kapcsold ki a tv-t, majd vissza.
Esetleg kapcsolódj le vele a hálózatról aztán vissza. Ez csak frissítés utáni kavarodás. Néha előfordul.
-
BloodRay
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Metal topik
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest