Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz KBJ #4740 üzenetére

    Igen több irányzat van, de ezen a fórumon SFG (régi RKC) irányzattal foglalkozunk jórészt és ott elég kemények az instruktori követelmények. Nem hiszem, hogy átengednek olyan jelentkezőt aki az alapok helyes végrehajtásával ne lenne tisztában. Elég rendesen szórják a népet ki, szóval ennél az irányzatnál szerintem kijelentetjük minőségi képzés folyik. A többiről nem alkotnák véleményt, mert nincs rálátásom se.
    "Nekem mindenki instruktor, aki hivatalosan kettlebellt oktat valahol."
    Na itt kezdődnek a gondok. Honnan tudod, hogy milyen képesítése van, hol szerezte (sőt van-e). Attól hogy valaki elkezd kettlebellt oktatni (bármilyen képesítéssel) még nem jelenti azt, hogy tudása is megfelelő (sajnos). Jelenleg én csak SFG-t tudom mondani, ahol garancia van a minőségre, oktatók listáját meg megtudod nézni a Strongfirst oldalán, úgyhogy ha valaki SFG oktatónak vallja magát meg lehet nézni, hogy valóban így van-e (de úgy se fogja egy kókler SFG oktatónak vallani magát, ha nem az, ennyire nem bátrak, helyette mindenféle fantázia neveket adnak ami alatt futnak ezek).
    "Bizonyára te mást értesz instruktor alatt, mint én."
    Ezen a fórumon instruktor alatt SFG instruktorokat értjük, szerintem ezt nyugodtan kijelenthetem minden itt fórumozó tag nevében.
    Kettlebell Circuit videóhoz meg, ezek bemelegítő gyakorlatoknak jók. Kivitelezést meg hagyjuk most.
    Snatchelj 7 percet folyamatosan és megtudod mi az igazi pokol (nem ez).

Új hozzászólás Aktív témák