Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz bobby_30 #4361 üzenetére

    Csinálni kell, mindig kicsit többet, aztán egyszer csak jó lesz :)
    Tenyér: ezzel egy darabig lehet javítani, ha igazítasz a technikán, de idővel úgyis bántani fogja. Ápolni kell, meg pl. a Neogranormon kenőcs nagyon jó cucc.

    Integra: igen, csak sajnos ha nem vagy tagja nagyobb szervezetnek (pl. sfg), akkor talán kevesebb a reklámlehetőség, oktatói kedvezmény, stb. Cserébe nincs egyszeri / kétévenkénti vizsgadíj, meg bármilyen korlátozás. És igen, pusztán az oktatást nem tilthatja semmi, ha nem használod az SFG címeket, csak "simán" kettlebell edzéseket tartasz. Ez tényleg inkább kis csoportnál lehet előny, mert így azért nagyobb tábort meghódítani macerás, hiszen miért mennék egy ilyen "fura" kettlebell irányba, amikor ott van neten a sok SFG(II) oktató. Szóval inkább ismeretség / tapasztalat alapján működhet, csak az meg azért elég korlátozott csoportot jelent.

    Pl. ismerősöm csinálja így, neki nem sikerült a vizsga erőnléti része, illetve azóta komolyabb sérülése is volt (nem bell miatt), így nem tud sfg cím alatt edzést tartani, viszont szakmailag nagyon jó. Csak hát, ez kevés emberhez jut el.
    Aztán mondjuk egy másik ismerősömnek sikerült a vizsga, kapott helyet egy 360 gymben is - csak arrafelé meg alig járnak az emberek, és ezért nem megy az üzlet... macerás dolog ez.

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák