Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz robekri #3852 üzenetére

    ahhaaa, a zrínyíre jársz akkor, helyes, vagyunk ott páran a topicból :))

    ne lihegd túl a dolgot, azt tedd amit érzel, amit a tested mond, hallgass rá :)
    alapvető, hogy zöldség, gyümölcs, mindent a piacról ha tudsz kevesebb húst és több halat, meg magokat etc.. na meg zárd ki a cukrot és a fehér lisztet amennyire csak teheted. ha már felére csökkented hatalmasat segítesz magadnak, de ha 80%-ot eltudsz érni, az szuper.
    és oszd be amit eszel, ahogy érzed.
    én edzés előtt 2 órával ledöntök egy bio-tejsavófehérje koncentrátum turmixot bio-tejjel, és edzés után is megiszom egy ilyen trutyit azonnal, ahogy hazaérek. ennyiben ki is merül a bármilyen edzős étkezésem :) meg egy napra egy kupak hidegen préselt tiszta lazacolaj koncentrátum.
    amúgy meg este zabálok, nappal meg nem igazán, nem hiányzik, sokkal jobban tudok koncentrálni is így, ha meg mégis éhesnek érzem magam, akkor zöldség, gyümölcs, de csak annyit, hogy elmúljon és ne haljak meg az emésztés miatt napközben, arra ott az éjszaka :)
    és persze, ahogy te is írtad, sok víz, folyamatosan kortyolgatok én is, 3-4 liter, mikor, hogyan esik jól. este meg a bűnözés is belefér bőven.

    felvágottak: mi? párizsi? virsli? gépsonka? ezek a ragasztott, darált, ömlesztett, maradékból összekavart húsnak viccelt valamik? végülis kiszarod a legvégén... :DDD
    menj ki a piacra, vegyél angol szalonnát egyben, vagy császár szalonnát, minőségi szalámit etc, szeleteld magad, nem a fóliázott ragasztót vedd ha teheted :)

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák