Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz dudi6 #38368 üzenetére

    Nekem a trekkingen egy Selle Italia XR volt, csak ellopták bringástul. Azóta nincs túra bringám.
    Azzal a nyereggel teljesen meg voltam elégedve, nem igazi bőr, nem igazán könnyű, de nekem farmerba is kényelmes volt rövid távon. Hosszú távon meg egy egész napos balatonkör túrát is túl éltem rajta bringás betétes gatyában. Létezik belőle olyan verzió is ami lukas.
    Országútin a súlyra mentem, meg a sportosságra, mert versenyeztem vele, azon egy SLR XP-van. Még annó viszonylag olcsón hozzá jutottam. Azt csak bringás gatyával lehet használni.. 176 gramm. Eléggé kiültem már, 20 ezer km fölött van benne, de még mindig azt mondom hogy az az egyik legjobban eltalált nyereg.
    A montimat, amit most fejlesztgetek, azt használom most városi, munkába járós mindenes bringának, azon volt egy Fizik Nisine, nah az katasztrófa volt. Semmilyen fizik nyerget nem ajánlok, ismerősök közt volt jópár embernek, egészen a csúcs kategóriáig, és mindenkinek használhatatlan volt.
    Aztán most vettem egy SLR XP trans am-et, olcsón használtan, mert amúgy valami 32 ezer ft. Ez olyan mint az SLR XP, csak lukas középen, ez viszonylag párnázott is. Súly és kényelem arányban szerintem ez mindent ver, 192 gramm. Kényelmetlenebb farmerban mint az XR volt, de bringás gatyában szerintem ez lesz a nyerő. Nah meg ez igazi bőr, szép, tartós.

    Igazából szerintem nem a legjobb ha rám hallgatsz nyereg terén, én ezeket a sportos fapados könnyű de minőségi jó formájú dolgokat szeretem amiket az selle gyárt a felső közép kategóriában.
    Mindenkinek más sajnos hogy neki mi a jó.

    deicide
    Meg kéne mérni, de sanszos hogy a fogsort is kinyírtad már vele, szóval ugorhat új lánccal majd egy két sebességben, szóval lehet már csak azért érdemes cserélni hogy a hajtómű tányérokat ne nullázd le, mert ha drágább hajtóműved van a tányérok elég drágák lehetnek, valamint hogy nehogy ott ragadj valahol lánc szakadás miatt.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák