Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz GeneraL_XTX #34382 üzenetére

    láncszakadás != lánc tartóssága

    Bármilyen láncot el lehet szakítani, vannak "specialisták", akik folyamatosan szaggatják azokat a láncokat, amelyek másoknál probléma nélkül futnak. Egy lánc alapvetően akkor nevezhető tartósnak, ha sokáig bírja nagymértékű megnyúlás nélkül.

    Én a helyedben még nem mondanék le erről a SRAM-ról, csak mindig vinnék magammal patentszemet bringázásra. Aztán ha később is elszakad, akkor gondolkoznék el a váltáson (bár simán elképzelhető, hogy időnként képes vagy olyan erő kifejtésére, ami sok a 9 sebességes rendszereknek, és más gyártók termékeit ugyanúgy elszakítanád alkalomadtán).

    korikki: én még nem találkoztam olyan órával, ahol az érzékelőt nem gyorskötözővel kellett rögzíteni. Egyszerű, kényelmes, könnyen bontható és újrarögzíthető két új műanyagdarab áráért. Ha párhuzamosan használsz két bringát, és az órát közöttük napi rendszerességgel pakolgatod, akkor egy másik érzékelőkészlet és tartó vásárlása a megoldás, ugyanis ekkor tényleg csak magát az órát kell átpakolgatni (én például azonnal két tartót kaptam az órámhoz).

    Ha a képek alapján jól látom, akkor az órát a tartójába 90 fokos elforgatással lehet rögzíteni, ez nagyon dicsérendő, a létező legjobb megoldás. Az pedig, hogy két gumigyűrű vagy két gyorskötöző kell a tartó kormányszárra rögzítéséhez, szerintem teljesen mindegy, a lényeg az, hogy szerszám nélkül megy, és pillanatok alatt felrakható.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák