- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz venember83 #33950 üzenetére
178cm. Direkt néztem (néztük boltossal) Merida mérettáblázatot, az (is) ezt dobta.
szki:
Jah sajna Szombathelyről nyílegyenesen lefele biciklivel nem az igazi tekerni. Mondjuk ausztrián át kis kerülővel azért abszolválható lenne a dolog
Ezt a Bad Radkersburg-ot egy hétvége során viszont lehet meglátogatom majd -
Packersbay
tag
Hétvégén mennék Budaörsről Adonyba. Tudnátok valami útvonalat ajánlani?? Ha jól tudom akkor a 6-ról ki vannak tiltva a bringások.
Saját házi akácméz eladó! Dell laptop alkatrészek eladók!
-
amargo
addikt
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Toomy
senior tag
válasz Packersbay #33955 üzenetére
7-esen le Kápolnásnyékig ott balra el Pusztaszabolcsig és az M6-os fellet átmenve már ott is vagy Én néha bevállalom Adonyig a 6-ost. De simán büntethetnek!!!
-
norbee2244
senior tag
válasz Packersbay #33958 üzenetére
65-70 közt van. Egész jó az út lentig bár a pusztaszabolcsit picit szétgányolták az utóbb időkben..
-
ludsimon
veterán
Srácok!
Itt a montis pálya! Holnap 12:45-től Eurosport-on indul a közvetítés!
undefined
-
F_Gergely
őstag
sziasztok, ti milyen kamerát használtok kerékpáron ha használtok? szeretnék venni egyet én ezt néztem ki
Többet nem igazán szeretnék rá költeni, igazából azért kellene hogy ha egyszer elütnek vagy rám húzzák a kormányt legyen nyoma hogy ki volt az.
-
F_Gergely
őstag
válasz venember83 #33965 üzenetére
hát igen ez azét kicsit profibb, meg az negativum számomra hogy sima ceruza akksi nem jó bele.
-
Bati0501
őstag
válasz ludsimon #33969 üzenetére
Nincs mit!Amikor rákerestem kijött így...mondom ez nem okés,szóval bejelentkezek-mert ott is írogattam régebben-és akkor ott rákerestem és ki is jött.Am érdemes megnézni a felvételeiket és néhány hsz-t is...
Pl:ez tényleg elég szép,de nézd meg a 4. oldalt a vége felé...
Tegnap volt lehetőségem kézbe venni egy ilyen kamerát, illetve a vele rögzített videót is megnézni egy meglehetősen nagy (nem tudom a pontos méretét) FULL HD TV- n. Hát, a szám tátva maradt. És azt mondják, hogy a HERO2 még ettől is jobb! Szóval, szerintem egy ár/ érték arányban mindenképpen jó választás. Ami viszont sokkal jobban tetszett mint a gopro- nál, az az alakja és a súlya. Ezekből kifolyólag kis gépre alkalmasnak tartom!
Nem akarok többet most másolgatni,ha vki tényleg szeretne ilyet venni,annak sztem érdemes végig olvasni azt a 12 oldalt,nem sok...Ez pedig jóval olcsóbb,de nincs burkolata,ezért inkább nekik jó,a repüléshez:[link] Ja,igen,ők innen szokták rendelni a dolgaikat,szóval biztos megbízható-én nem vettem tőlük semmit.
-
ludsimon
veterán
Nem épp ide tartozik, de közlekedéshez kapcsolódik és úgy érzem ezt látnotok kell!
[link]
Nem tudom mit gondolt a kis milliárdos apuci kicsi fia?!Megkapta amit megérdemelt! Legfeljebb estére bezárják aztán apja úgy is kifizeti a pici fiát.
De a rendőrök viszont szép kis emlékeztető ajándékot hagytak a Ferrari oldalán!
Egy ilyen kocsinak csak a fényezése azt hiszem több százezer forint!![ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Mariann294 #33976 üzenetére
Eszembe jutsz mindig mikor meglátom a Dunakeszi táblát.
Arrafelé szoktam edzeni járni.undefined
-
ludsimon
veterán
Help!
4000 Ft környékén keresek külsőt ami nem kap defektet és használható is nem csúszik stb.
23-622 méretben.undefined
-
ludsimon
veterán
Igazából ezek lennének a kiszemelt áldozatok:
Lugano - ebben van defektvédelem elvileg
Ultra Sport - ebben konkrétan nincs megemlítve, de egy csomó képet dobott ki gugli, hogy kevlar van ráírva az oldalára, de ilyet lehet már nem árulnak mert nem találtam!
Mik a vélemények ezekkel kapcsolatban tartósság km-ben illetve defektállóságban??undefined
-
ludsimon
veterán
Egy buszos atrocitás, na akkor képzeljétek ugyan ezt el, ugyan ilyen sebességkülönbséggel, de úgy, hogy a felsőfogásban a kezemet súrolja!
A sz*r is megfagyott egy pillanatra bennem!
undefined
-
ludsimon
veterán
!
Ma volt a Székely Körverseny első országúti szakasza. Kusztor Péter pedig egészen jól szerepelt eme etapon!
1. PAKHTUSOV Anatoliy 03:44:35
2. POPKOV Vitaliy 00:00:00
3. MARIN Matej 00:00:00
4. KUSZTOR Péter (Válogatott) 00:04:30
26. LOVASSY Krisztián (Tusnad CT) 00:06:10
28. SOLYMOSI Márton (Close2-Carrera) 00:06:13
58. VÍGH Zoltán (Válogatott) 00:06:24
64. NAGY Gyula (Válogatott) 00:16:20
65. HEMMERT János (Válogatott) 00:16:25
87. SIMON Péter (Close2-Carrera) 00:16:25
110. KISS Gergely (Válogatott) 00:16:34undefined
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Jövő hétre tervbe van véve egy Balaton körút 2 napra leosztva. 2 barátom is velem tartana. Budapestről indulnánk vonattal kora reggel. Sok helyen olvastam, hogy Balatonvilágosról indultak és az északi part felé indultak meg az emelkedők mihamarabbi leküzdése miatt. Ezért Ti, illetve olyan, aki szintén 2 nap alatt teljesítette a távot; tudnátok jó kempinget ajánlani megközelítőleg féltávnál?
Előre is köszönöm!meg
-
D.Orion
veterán
Na bazz olyan defektet kaptam, hogy szó szerint 3 másodperc alatt leeresztett. Szerintem egy kátyunál becsípődhetett. Szerk.: ja és a hátsó persze
-
ludsimon
veterán
válasz venember83 #33988 üzenetére
Eddig visszafelé olvasva nem panaszkodtak a Lugano-ra.
Honnan veszed ezt?undefined
-
szki
őstag
válasz ludsimon #33990 üzenetére
Csak hátul használtam, és koptattam el szövetig egy Luganot. De nem volt vele tapadási problémám. Amelyik gumi jól tapad, az gondolom kevésbé is gördül. Szúrt defektet egyszer kaptam vele a defektvédelem ellenére (egy szög beleállt). Kanyarban nem tudom megítélni, mert ott az első gumi számít, ami nálam mindig ballonos, és bordázott a biztonság miatt.
De a Tomi most koptatott el egy garnitúrát. Majd megmondja miket tapasztalt. -
ludsimon
veterán
Illetve még egy alternatíva amiben van defektvédelem: Ultra Race
szki:
A tapadás és a gördülési ellenállás nem ugyan az, egyáltalán nem függ össze a kettő.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Toomy
senior tag
válasz ludsimon #33990 üzenetére
Igen 6300-at mentem vele és még mehetnék, de már néhol kilátszik a szövet is. Így hát nem kockáztattam. Tapadása nálam elég frankó volt persze ahogy szki is mondta ez a gördülés rovására is megy.
Defektem ez alatt kb. 2-3 lehetett ami szúrt volt. Mert volt 2-3 felütéses is. Valamint 2 gagyi belső miatt is volt leeresztés.
Most MICHELIN KRYLION CARBON-t vettem ami érezhetően jobban gördül viszont a kanyarokban nem tudok már úgy dönteni vele, mert túrja az orrát.
Valamint a LUGANO-nál a belső csere max. 5perc egy defekt után, mert rohadt jól rá lehet fűzni a felnire. Viszont a MICHELIN-nél vagy 10-15 percig szívtam mire rá tudtam fűzni, hogy ki nem csípje a belsőt, mert annyira passzentos. Cumis lesz ha defekt lesz. -
dqdb
nagyúr
Valamint a LUGANO-nál a belső csere max. 5perc egy defekt után, mert rohadt jól rá lehet fűzni a felnire. Viszont a MICHELIN-nél vagy 10-15 percig szívtam mire rá tudtam fűzni, hogy ki nem csípje a belsőt, mert annyira passzentos.
Ez nemcsak a külsőtől függ, hanem a felni is a problémakör része. Szóval lehet, hogy amíg te orbitálisat szívsz a Michelin külső felrakásával, addig más pillanatok alatt végez vele, ellenben ő a Luganot nem bírja felrakni kínszenvedés nélkül.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
szki
őstag
válasz ludsimon #33992 üzenetére
"A tapadás és a gördülési ellenállás nem ugyan az, egyáltalán nem függ össze a kettő."
Hol mondtam, hogy ugyanaz? De bizony van összefüggés a két tulajdonság között! Gumigyártmánytól függően lazább, vagy szorosabb ez az összefüggés.Mivel nem szoktál gyorsan tekerni, ezért neked mindegy milyen gumit veszel
-
Toomy
senior tag
3 különböző felnin próbáltam a mutatványt és mind a 3-on szívtam a MICHELIN-nel Míg a LUGANO gond nélkül sőt szerelék nélkül ráment a felnire.
(#33996) szki - Nálam most a gumicsere után az egyik a másik rovására ment. De persze vannak a 10-15 ezres gumik amik tapadnak is és haladnak is.
Mivel nem szoktál gyorsan tekerni, ezért neked mindegy milyen gumit veszel
De gonosz vagy![ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
Akkor nem szóltam, ez alapján a Michelin tényleg problémás darab lehet, kerüld a defektet
Ugyanazt a Schwalbe gumit én "pillanatok" alatt puszta kézzel felraktam a kerékre, amíg ismerős két belsőt is kicsípett (és emlékeim szerint felrakás közben még gumileszedőt is tört), mire felszenvedte az ő felnijére.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest