Hirdetés

Aktív témák

  • norbee2244

    senior tag

    válasz Mariann294 #33229 üzenetére

    Az országban lévő emberek 90%-a gondolja ezt ezért nem vagyunk kerékpáros nemzet.Valószínű ha te is heti párszáz km-et tekernél és bele látásod lenne az edzések menetébe és egyebekbe akkor másképp vélekednél. Pl egy sprint edzést vagy egy időfutam edzést amikor 45-50 közt mész nem igazán kellemes élmény félbe szakítani és a munka sem lesz hatékony. Zárt pálya itthon a Millenáris van illetve Tamásiban van egy pálya ami pályásoknak és nem outi edzésre lett kitalálva. Nem igazán tudom megérteni,hogy 2 darab autó és 2 darab kerékpáros miért ne férne el az úton..én is ugyan úgy fizetem az adót meg mindent mint ő csak az a különbség,hogy én nem szennyezem a környzetet és nem gondolom azt,hogy a szutyok suzukim és egyéb autóm többet ér mint a kerékpáros és annak az élete aki csak szeretne jobb/több lenni .

    Édesanyám mögött mindig kerékpárral utaztam soha sem volt autónk,mert nem kellett.Élek virulok bátyámmal estünk párat mikor a vázon vitt sosem lett bajom.Az a baj a mai gyerekekkel,hogy féltik őket még a naptól is azért lesznek ilyen possadtak,de ez már nagyon off és nem ide tartozó vélemény.A gyereket külső hatásoknak kell érnie ahoz,hogy megerősödjön(már nem arra gondolok,hogy 40el elesik meg egyebek)

    Toomy: Kis városban lakom kb 1-másfél km után tudok érdemi edzés munkát végezni,de amikor kikerülök ebből a körzetből akkor jön a fekete leves.Itt városon belül megvagyok becsülve ,mert látják mit csinálok,de szerintem ez mindenhol így van !

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák