Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz sanzi89 #21342 üzenetére

    Eléhezést mindenképpen próbáld meg kerülni ha fejlődni akarsz, mert ha eléhezel, bontod az izmot, elhasználod a tartalékaidat, meg minden egyéb rossz amik miatt az edző üt. :D Valamint ha így eléhezel, akkor ha hazaértél azonnal pótold valamivel a glütamint stb, mondjuk egy 50g szőlőcukor. Persze ha fogyni akarsz akkor ilyeneket ne, akkor nem nagyon tudod elkerülni az izom vesztést tápkieg nélkül.
    Banán mindenképpen menjen, magnézium kálcium kálium miatt is jó, meg az eldobható csomagolása miatt. Mehet több darab is.
    Egyébként meg vegyél ilyet: [link]
    Ennek elég komoly energia tartalma van és a táplálék kieges boltokban kaphatókhoz képest olcsó! Egészségtelen anyag se nagyon van benne, a kis margarinon kívül, de hát valamitől le kell tudni nyelni.
    Más müzli szeletek nem nagyon érnek semmit, mindegyik energia szegény, fogyókúrás gagyi, sportoláshoz alkalmatlan.
    Egyébként készíthetsz mézzel dióval kiflit, csak macerás bringán hordani, megenni. Meg igazából gyorsan emészthető, magas energia tartalmú kajákból kreatívan akármit.
    És minden kaját egyél meg az edzés időtartamának első 2/3 adában, a végén csak inni való maradjon.
    Meg mondjuk ha már több órája nem ettél edzés előtt, akkor mondjuk csinálj tésztát vagy rizst, és edd meg 1 órával bringázás előtt, de a nehezen emészthető cuccokat kerüld, mind pl a sajt.

    2 darab 750 milis kulacsnak elégnek kell lennie 80 km re, hacsak nem tűző 35 fokban tekersz. Ha végképp úgy érzed hogy nem elég a folyadék, akkor vegyél egy víz zsákot, abba belefér 2 liter, vagy vegyél literes kulacsot.

    Bati0501
    Erről fogalmam nincs, soha nem vittem vonaton bringát.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák