Hirdetés

Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz Bagira01 #20741 üzenetére

    minimális költséggel felújíthatod, de készülj rá, hogy nagyon óvni kell, mert colos acél vízcsövekből gyártották, és horpadás esetén hajlamos összecsuklani, és ha reped, akkor törik is.

    Viszont az előnye, hogy 622-es kerékhez van méretezve, így a modern alkatrészek is rámennek, csak picit reszelni kell a fékeken, hogy a benyúlásuk ok legyen.

    Ha pálya váz, akkor ez nem áll, mert azokat viszont colombus cr-mo csövekből csinálták, és örök életűek. Onnan lehet felismerni, hogy "gyárilag" nincs rajtuk fék, se annak a helye.

    Mod: a kormáncspágy az nem ISO, és nem olasz menetes, hanem francia szóval, ha a kormánycsapágy szét van ütve, kopva, akkor számíthatsz villa cserére is, mert nem kapsz hozzá újat emberi áron. Ráadásul a villa belső átmérője 21.1mm, nem 22.2, szóval másik outi kormányszár is kilőve. A középcsapágyra ugyan ez vonatkozik. A tengely cserélhető benne négyszögesre, de monoblokk nem tehető bele. Ugyan ezek vonatkoznak a régi peugeot országútikra is.

    Egy szó mint száz, ha nem tudod újrazsírozással, lánccserével mozgásképes állapotba hozni, akkor csak nagy pénzeket beleőlve lesz egy használható bringád.

    [ Szerkesztve ]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Aktív témák