Hirdetés

Aktív témák

  • Manitou

    addikt

    válasz KaraDani #11544 üzenetére

    Nekem a 2006 a villamos vezetéket nem szereti , azt vettem észre. Illetve ha gyengébb már az elem akkor sokkal jobban hajlamos arra, hogy megzavarja bármi elektromos városi cucc. Nekem a nagyfeszültség nem szokott bekavarni. Viszont ami durva, hogy feltettem multkor egy egyszerű első lámpát , sima kis elemes , van benne 3 led. És ha be volt kapcsolva a lámpa a kormányon, akkor egy fél perc múlva kb már nem is mért az óra :W, nem írja hogy túl sok a jel, hanem, csak simán 0-t mutat. , amint kikapcsolom a lámpát, szinte abban a pillanatban életre kel. Volt már feltéve másik lámpa régebben, azzal nem csinálta ezt. Ezeket a dolgokat leszámítva szeretem ezt az órát mivel elég nagy tudású, kb mindent tud amire szüksége lehet egy bringásnak.

    Semmi baj a vezeékesekkel sem. Szerintem megbízhatóbbak, csak hát manapság a wireless a szép, a jó ,a modern, (könnyebb szétkapni a bicajt, pl ha első villát ki akarod venni, nem kell a vezetékkel babrálni , meg az érzékelőt lekötni a villáról) azt veszik sokan inkább. Pl most mikor a másik órát becseréltem egy vezetékes VDO X2-t gondoltam ki első körben, de azt mondta boltos, hogy nem is szokott nekik lenni vezetékes VDO, mert mindenki a vezetéknélkülit viszi.
    Nekem hosszú évekig egy egyszerü 7 funkciós Cateye Tomo XC km órám volt, mindenre elég volt és nagyon strapabíró is volt, mai napig megvan és működik, pedig igencsak 10+ éves, sose volt vele gond és az ára is valami 3k volt max.

Aktív témák