Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moli.hu

őstag

megjott a Jiayu G3S telefonom!

a MiniDealtol rendeltem:
    Order Date: July 2, 2013
    2013.07.06 16:27 Célországba elküldve / Item sent abroad
    2013.07.09 21:20 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
    2013.07.09 21:23 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
    2013.07.10 06:42 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
    2013.07.11 10:34 Budai Központi Kézbesítő Posta
    2013.07.12 09:56 Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered

a csomag rendben jott, igy ~43000 ftba kerult a fekete telefon (ami inkabb nagyonsotetszurke) + folia + szilikon tok, amibol lime-zold szinut kertem. Bar magyar rommal kertem, nem vagyok benne biztos, hogy ez az uzenet elert hozzajuk, megis gyarilag van benne magyar nyelv, es nekem fut a bongeszo es az email is! Gyarilag rootolt szerencsere, igy nem kell ezzel foglalkoznom, utanaolvasnom (nem szeretem az 1-click-batch fileokat, amibe ki tudja ki mit irt; inkabb kitanulom en, hogy mit kell csinalnom).

Leteszteltem eddig a halott pixeleket, a hatterfenyt szemmel, a hanghivas minoseget, a hangszorokat, a mikrofont, a giroszkopot, g-szenzort, az iranytut, a kozelsegerzekelot, a fenymerot, az erintokepernyot, a nyomogombokat, a kamerakat, a led fenyt, a csatlakozokat, a radiot, a bluetoothot, a gps 3 perc alatt fixalt. Mit kell meg tesztelni rajta?

Amit eddig talaltam:
    -- a szilikon tokkal nem passzol a mikrousb kabel, erintkezik, de kiesik
    -- nem tetszik, hogy nem gyari (hivatalos Google) az ikonkeszlet, van fent a play-en letoltheto? Ugyanez igaz a launcherre, a gyari launcherre tudtok linket adni a playrol?
    -- a kijelzo napfenyben olvashatatlan.

Új hozzászólás Aktív témák