- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
vectras
tag
Ha helyi frissítèssel teszem fel akkor felteszi a Vendor-t is vagy azt külön kell?
-
Rush77
aktív tag
Sorry akkor úgy látszik elsiklottam felette.
Amúgy magamtól megoldottam ugyanezzel a módszerrel mert nem tudtam visszamásolni az SD-re
Legközelebb figyelmesebben olvasgatok. Bár általában ha rémlik, hogy láttam valamit a forumon akkor visszakeresek de most mivel nem rémlett gondoltam bekérdezek. -
Rush77
aktív tag
Gondolom majd akkor vissza kell térni egy előző rom-hoz aztán újra feltenni.
Ha meg arra kerülne sor, hogy gariztatni kell valamiért akkor visszateszem a vodás romot (nyilván csak akkor ha olyan baja van)@octopus75
Nem lesz se független se dual sim ettől.
@Egabi
Igen simán felment. Elöbb a dload majd a vendor és minden sima. (mindkettő 3 gombos mert közben észrevettem, hogy itt már nincs helyi frissítés
)
Még nem tettem vissza rá mindent de gördülékenyebbnek tűnik a 6.0.
Az akksi időt meg meglátjuk mondjuk eddig sem volt vele gondom.Viszont akadt más gondom a Hisuite-al.
Amikor backupot szeretnék csinálni a Hisuite-on keresztül azt írja, hogy a telefonon mennjek be a Playbe és frissítsem a Huawei Backupot. -
Rush77
aktív tag
A vendor mappás update.app-ot elég helyi frissítésként feltenni vagy azt is 3 gombossal?
Köszi.
-
gianone
őstag
válasz
#63068790 #175 üzenetére
Egyszerű, akkor nem a te telefonod. Csak vedd figyelembe az árcédulát. Szerintem ez tipikusan hétköznapi irodai telefon. Nem túl erős GPU, akksi, de 8 magos, NFC, MIrror share, marshmallow, vékony, kecses, elegáns. Olyan embereknek tervezték, akik nem játszanak, és korlátozottan fogyasztanak multimédiát. Dolgoznak, használják, legyen gyors, hibamentes, de ne kelljen óvni, mint egy 200 ezres gyöngyszemet.
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #172 üzenetére
Egyáltalán nem leszólni szerettem volna és elnézést is kérek azoktól akiket ezzel megbántottam.
Munkámból adódóan rengeteg féle telefonhoz jutok hozzá, és ezeket erőszeretettel tesztelem is. (hol hetekig, hogy csak 1-2 napot, de azt hiszem elég rutinom van már ennek köszönhetően abban, hogy hamar le tudom vonni a következtetéseket egy-egy készülékkel kapcsolatban)
A P8 lite azért lett véve, mert dualosnak volt hirdetve. Volt rá igény egy felhasználónktól, hogy kell neki a két SIM lehetőség, csak éppen aki megrendelte azt nem figyelte, hogy szolgáltatónál csak single sim-es készülék kapható. (de már be lett rendelve 2db dualos azóta.)
Ez a single-ből dual dolog is csak azért érdekelt, mert eljátszottam volna a dualosítással (hobbiból) másrészt akkor nem a páncélban állt volna, hanem megkaphatta volna a felhasználó. -
törölt tag
Mint mondtam céges telefon.
Lehet, hogy lesz P8-is, de még nem rendeltük meg. A lumiát meg a microsoft adta tesztelésre, így kipróbálom.
A P8 lite számomra legnagyobb hiányossága a képernyő felbontás volt. Sajnálatos, hogy 5"-ra csak sima HD felbontás jutott. (Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem zavaró volt)A P8 is inkább azért érdekelne, mert jobb a felbontása meg fém a készülékház.
Ennyi
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #172 üzenetére
Na ja mondjuk ezt én se értem ráadásul még dualasitani is akarta igaz már akkor jutott eszébe mikor a 6.0 feltette. Biróm az ilyet 2 nap alatt meg találata a kettő készülék előnyét hátrányát... Csak azért amit leírt biztos, hogy nem kellene Windows phone.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #168 üzenetére
Mi van főnők ide találtál?
-
törölt tag
Ez lehet, hogy nem fog már megtörténni,mert ma átköltöztem egy Microsoft Lumia 950-re.
Hát... Nem szívesen lépcsőzném le a kettő közötti különbséget.
Ugyan nincs benne smart lock, de írisz szkenner igen és a meglepő az, hogy tök sötétben és napszemüvegen keresztül is érzékel. Nem tudom, hogy miként csinálja,de működik.
-
bubus66
nagyúr
Ha esetleg szükség lenne rá a B170 stock recovery
-
bubus66
nagyúr
Tessék ezzel visszatudod tenni a a stock recoveryt
Install Recovery TWRP or STOCK for Huawei P8Lite
Fastbootal érdemes törölni. De először legyen fent a stock recovery.
igen kitömőrited, de először a dload mappába lévő update.app-ot majd a vendor/hw_eu/update.app.ot telepíted FR és örülsz.
(#160) porterocka
Szia ha feltolja az B550-est a ROOt-ra az törli a ROOT-ot föleg, ha meg egy factoryt is csinál?
-
Krysz74
tag
válasz
#86973952 #160 üzenetére
Mivel és hogyan érdemes törölni a rootot?
Ha jól értelmezem a három gombos modszert akkor egy sd kártyára felmásolom a kitömörített dload,vendor mappákat az sd kártyán lévő SD/dload mappába és mehet a háromgombos modszer? És ha végez akkor örülök,vagy van még valami amit kell,vagy érdemes csinálni? -
daniiel09
tag
Sziasztok! Biztos hülye kérdés, de hogy működik ez a 3 gombos frissítés? csak a vendor mappában lévőt akarom így, de nem találom sehol leírva hogy kéne
Ui.: Megvan, semmi, hülyekérdés
-
Krysz74
tag
sziasztok
Szeretnék segítséget kérni.
Szeretném felrakni a 6.0-át egy dual SIM-es kártyafüggetlen b170 build számú rootolt készülékre.Valaki tudna segíteni hogy hogy kezdjek hozzá és milyen modszerrel lehet megoldani?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv -
bubus66
nagyúr
Megcsináltam a Rollbacket- tökéletesen működik. De csak a dualosnál a 170 a singlenél a 171 megy vissza csak. Valamit az 524 és az 550 vagy a 525 és az 551 is vissza megy minden gond nélkül SD kártyáról
-
törölt tag
Na ma reggel rájöttem, hogy mi kell a smart lock működéséhez.
Nem kell neki az állandó láthatóság, viszont az MI fit programnak védett státuszban kell lennie.Ha ezt kilövöm akkor nem működik.
(Cserébe folyton jelez a rendszer, hogy nagy fogyasztású alkalmazás fut.) -
-
törölt tag
Én MI-vel nyomom és az csak a láthatósággal akart rendesen működni.
De lehet, hogy valami energia beállítási hibám van. Szerintem kikapcsol a bluetooth ha kikapcsolom a kijelzőt.
-
törölt tag
Igen, közben én is megtaláltam! (mindjárt hamut is szórok a fejemre...)
Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy miért 86 menüben kell ezt beállítani, de sikerült. És azt sem értem, hogy a láthatóságot miért kell bepipálni hozzá (sőt, korlátlan időre tenni).
Ha ezt nem teszem meg akkor a képernyő kikapcsolása után kéri a kódot.Szerintem csak a root marad.
Ha csak nem a jegelés (greenify), de nekem az sosem működött rendesen. -
gianone
őstag
válasz
#63068790 #143 üzenetére
Benne van. Intelligens feloldás a neve és a képernyőzárnál van. Hely és arc nincs. Hely nekem pl. hiányzik.
A biztonságnál a megbízható alkalmazásoknál lehet választani, hogy intelligens feloldás vagy smart lock. De utóbbi beállítása nem látszik a menüben, hiába van bekapcsolva. Szerintem nem működik. Köze lehet hozzá, hogy állítólag 6.0-án alapból bugos androidban, és kihagyták, de csak tippelem.
Más, ha leszeretnék tiltani egy alkalmazást, de beállításokból normálisan nem engedi, root nélkül van valami trükkje?
-
törölt tag
Sziasztok!
6.0-nál sem sikerült beletenni a smart lock funkciót a telefonunkba?
Már 5.0-nális működött egy sor készüléknél,de a huawei valamiért nagyon nem akarja ezt az okosórás/karpereces nyitogatást.
Arról nem is beszélve, hogy mondjuk egy megbízható hely, vagy arc funkció sem az ördögtől való dolog manapság már.Ezekről van valami infótok?
Köszi,
Ákos -
Vision93
csendes tag
Azt jól látom hogy 6.0-ból már hiányzik a gyári böngésző?
-
-
-
bubus66
nagyúr
Persze ha a HiSuietvel csinálod úgy is jó de a háromgombosnál egyszerűbb nincs.
(#119) Rush77
Próbáld meg a Vodásra egyből a háromgombossal, ha nem megy akkor mehet fastbootal a 171 és úgy akkor az 551-es
Egy jó tanács mivel a B550 és a B551-ben is van Rollback (visszaállítás) ezt csak arra használd Sima ROM-nak nem szabad. Napi használatra nem való.
-
DrDobos
őstag
Akkor lehet majd ha lesz időm megpróbálkozom vele
Köszi
ui: A másik topikból érkezett a kérdés, hátha ti tudtok rá válaszolni. Egy kollégának elméletileg már jelzett OTA-n a telefon, de nekem és egy másik kollégának(mindketten B170-es rommal) nem. Ez mitől függ, hogy van ez?
ui2: Ez a három gombnyomásos dolog ez hogy működik?
-
bubus66
nagyúr
Igen bocs nem neked szántam a második mondatot.
De sokkal egyszerűbb feltenni SDKártyáról mint a HiSuitevel szórkozni.
(#120) Vision93
Mivel mindkettő update.app néven van ezért felülírja. először a dload mapábba lévőt teszed fel majd utána a vendor mappába lévőt update.app másolod az SD Kártyán lévő dload mappába majd telepíted az mindegy, hoyg melyik frissítéssel csinálod.
(#118) mumuss
A build számról küldj nekem légyszíves egy képernyő mentést ha B551 a tied? Köszönöm
Akinek esetleg a Huawei oldalról lassan jön le annak adok linket ahonnan letudja tölteni
-
Vision93
csendes tag
Most hogy kijött a 6.0-ás droid szeretném felrakni a független dual simes (b170) telefonomra. Elolvastam a telepítési módokat és egy olyan kérdésem lenne, hogy a helyi frissítéses telepítési módnál le van írva, hogy a vendor mappa upadet fájlját is fel rakni a dload update appja után. A 3 gombos verziónál viszont csak a dload mappa tartalmát kell felmásolni, ott nem szükséges a vendor mappa tartalma? Illetve a helyi frissítéses megoldásnál kell egyáltalán? (mivel a magyar rom tartalmazza)
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Ha fel szeretném rakni a B551-et (általános EU Single SIM) ami a Huawei oldalán van akkor a vodás B181-ről elöbb vissza kell térnem a B140-re majd utána B171-re és végül B551?
vagy elég ha B171-et teszem vissza és arról frissítek Melyik módszerrel kellene? Fastboot?
Bocsi ha hülye a kérdés csak szeretnék biztosra menni.
Köszi.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
A kérdésem nem "mélyvizes", de szerintem itt több hozzá értő ember van. Van valami különbség, ami miatt más lenne az OTA-n frissített B550 mint a HiSiuteon keresztül? -
mumuss
aktív tag
Már nem volt fent. Előtte vissza raktam a stock recoveryt
De azért izgultam picit. Bár most megint rakom fel, mert rootolni akarom. A sok számomra felesleges alkalmazás csak foglalja a helyet. És máshogy nem tudom eltávolítani őketMert ha jól tudom, akkor jelenleg nincs más mód a rootra 6.0 alatt
-
dobzy
tag
Üdv,
Olyan kérdésem lenne, hogy a spanyol 6.0-ra fel tudom-e rakni a magyart? Van ennek bármi akadálya? Esetleg a garancia szempontjából mire számíthatok? Van valami nyoma, hogy egyszer rajta volt a spanyol?
Köszi előre is -
bubus66
nagyúr
Na végre megtaláltam és le is töltöttem a gyári böngészőt. A Chromet meg száműztem..
-
HSteve
tag
-
gianone
őstag
Hehe, egy-két óra alatt megcsináltam, már kívülről tudom.
Képek, téma, a pár apk betárazva. Gugli Play dolgozik, azalatt végigzongorázom a beállításokat. Nem is olyan sok, mint régen gondoltam, ha rutinből nyomom. A legtöbb app meg már szerencsére valamlyen szinten szinkronizál, beállításokat is.
Azt lehet tudni, hogy ebben dolgozik a Doze, vagy saját optimalizálás van?
-
gianone
őstag
Na, végül FR lett (már rutinból
), és rögtön eltűnt a listából gugli. Valószínű ez Now ragadt be. Remélem...
-
pomm
tag
Android 6, backup:
A backup szoftver nem működik "rendesen":
1, A play-ről nem telepíthető (már jelezték mások is), ennek ellenére a rom-ban ott van és megy is.
2, Csatlakoztatva a telefont (linux és windows alatt is) a backup szoftverrel generált új backupok nem megnyithatóak, nem másolhatóak a pc-re.
Nem túl elegáns megoldás (de működik) - a backupot elkészítjük, a telefon fájlkezelőjével belépünk a HuaweiBackup mappába, megkeressük a backup-ot (nálam pl. HuaweiBackup/backupFiles1/2016-04-19_08-57-24) és betömörítjük zip-be.
Így már -csatlakoztatva a telefont- kimásolható a backup. -
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #88 üzenetére
Azt Tudom, hogy benne van Gyári ROM-ba a recovery onnan is szedtem ki, de ha nem akart felmenni először istenért sem.
A TWRP elég sok hibával települ, és ezért lehet sokszor túlórázni.
Mint ahogy írtam az egabi71-nek a TWRP vágta gallyra a telefonját
(#87) gianone
Köszi.
Lehet állítani, hogy hol jelezze a töltési %-ot Beállítások/Értesítési panel és állapotsáv/Akkumulátor töltösége
ignisz neked is köszi
-
gianone
őstag
Igen, a spanyol B550 is teljesen ugyanez.
Közben eszembe jutott, hogy ki szerettem volna próbálni Google Now launchert, bár használni nem akartam. Feltettem, és hiába szedtem le, azóta van ez az akksival. Most tárhelynél kitöröltem guglis appok cache-ét, ha nem változik, marad FR megint.
-
bubus66
nagyúr
-
gianone
őstag
válasz
#86973952 #66 üzenetére
Kikapcsoltam, elmentem futni és most azóta ugyanúgy merült.
De most volt tiszta telepítés és FR is. Persze ha marad így akkor újra az lesz.
Egy ilyet találtam még, hogy használat és diagnosztika a Beállítások Google menüjében, kilőttem azt is. lehet, ez küldözgetett cuccokat.
-
gianone
őstag
Mindenki dicséri az új akksifogyasztást. Nekem pont ezzel volna gondom. Valamiért a gugli és a gugli szolgáltatások zabálja az akksit. Igaz, hogy használom az asszisztens kártyákat, de eddig is így volt. A másik telón is megy, és azon se fogyaszt szinte semmit. Ki is nyomtam őket, és így is. A helymeghatározás akksikímélőn van, ahogy a teló energiabeállítása is intelligens. Eddig egy-egy éjszaka pár %-ot esett, most óránként esik láthatóan, ha nem birizgálom, akkor is. Bármi tipp, hogy mit akar a gugli tőlem?
Amit én láttam, mindent kilőttem, kivéve a szinkronizálást, mert nyilván a mailjeimet olvasni szeretném.
-
mumuss
aktív tag
Lejárt a szerkesztési időm, elnézést. Nekem tegnap óta van fent a B551 rom, amit B171-re tettem fel. Eddig nagyon tetszik. Szerintem tényleg javult az akku fogyasztása. Viszont én rootoltam, amihez TWRP recovery került fel. Ha újra akarom tenni ezt a romot, akkor gyári recovery kell ugye?
-
mumuss
aktív tag
Sziasztok. Nem is tudtam erről a fórumról 😁
-
Walid1996
csendes tag
Na sikerült felrakni a b551 bolgár romot. Sima problémamentes telepítés volt. Szokásos factory reset után nekiálltam belakni a telefont. Így elsőre nekem gyorsabbnak érződik, de ez valószínűleg azért mert még friss. A beállítások szerintem egyértelmű javuláson esett át, a tárcsázó, névjegyzék, üzenetek kezelését kicsit szokni kell, de nincs velük baj. Az alkalmazás váltó ellenben nehezebb megszokni. Kivették a gyors váltást (lenyomva tartjuk a négyzetet) és ez nekem nagyon nem tetszik. De összességében az mm funkciók miatt meg nagyon tetszik, szóval marad. Köszönöm a segítségét és a linket.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Walid1996 #47 üzenetére
Milyen kavarás lenne benne?
Viszont nem a mi régiónkba való, előfordulhat, hogy nem fogja biztos, hogy fogja jelezni az itteni frissítés.
Majd felmásolod az SD kártya gyökerébe lévő dload mappába Majd helyi frissítéssel vagy a három gombos módszerrel felteszed. A kód privátba.
(#49) gianone
De igen Bolgár a ROM, de fellehet tenni a mi náluk forgalomba lévő Singel SIM-esre, is csak nem biztos, hogy jelezni fogja, ha megjön a mi régiónkra szántat.
Én feltettem egy ismerősömnek, ugyan úgy a B525 javított változata.
-
Walid1996
csendes tag
Eddig a t-mobil b181 volt rajta most tettem rá b171-et. Úgy tudom arról lehet frissíteni. Xda-n láttam vann fenn b551. Valaki próbálta már, mennyire megbízható (maga a fájl amit felraktak) , nincs benne semmi kavarás? Magát a romot majd tesztelgetem de úgy tudom ez a végleges verzió.
-
bubus66
nagyúr
-
Walid1996
csendes tag
Sziasztok! Single rom-hoz linket tud küldeni valaki?
-
ignisz
senior tag
Szép napot mindenkinek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Orionhilles #30 üzenetére
Tessék a kolléga összefoglalta itt hogy mit tapasztalt.
Eddig (igaz még csak kb 12 órája van fent) de azt vettem észre, hogy jobb az akku kezelése, gyorsabb gördülékenyebb a rendszer.
(#31) gianone
Igen mert te a B524-er tetted fel.
Igen igazad van bocs én értettem félre.
-
gianone
őstag
válasz
Orionhilles #30 üzenetére
Akkor az nem ment fel szerintem, én is így voltam vele. Nálam volt változás, amiket leírtam fent.
-
Orionhilles
senior tag
Üdv skacok!
B524-hez képest (amire beta B550 is felment, igaz, nem változott a build number) van észrevehető változás a spanyol B550-ben?
Előre is köszi a válasz(oka)t!
Szerk.: @gianone Érdekes, pedig nem dobott hibát. Láttam azt a két dolgot, amit írtál, de ha csak ennyi, akkor nem fogok emiatt neki állni.
Igen jól működik a B524.
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan Single SIM 6.0 rom amit fel lehet rakni vodás b181-re? (bocs ha hülye kérdés, csak mostanában nem igazán volt időm mélyebben beletúrni a témába)
Köszi.
-
gacsoi
senior tag
Üdv az uraknak !!
-
gianone
őstag
A hálózati sebesség mutatása hiányzik nálam továbbra is Beállításokból. Rá tudok keresni, de nem látszik. Láttam, hogy másnál van.
-
egabi71
aktív tag
válasz
ANDROID??? #5 üzenetére
Szia,üdv a klubban
-
gianone
őstag
Megérte feltenni, két hibát javítottak B550-en. A zárképernyős értesítés Default témánál már akkor is működik, ha van beállítva minta. Többi témánál nem néztem.
A másik, hogy rendesen kiteszi a névjegyek gyorstárcsázós parancsikonját. Eddig random nem ment, most viszont még mindig kitette.A biztonsági mentés szolgáltatás a Beállítások menüjében nálam inaktív lett, Google Play-es appjára azt írta nem kompatibils az eszközzel, egy régebb verzió viszont fent van a telón, és működik elvben, bár nem csináltam mentést.
Megbízható hely továbbra sincs, ha guglis Smart Lockot választom megbízható alkalmazásnak, akkor sem. Pedig az alapból tudja. Kár, nekem hiányzik. Itthon nem zárna le, de máshol igen.
Remélem, ez nem OFF.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5 üzenetére
A Singlere is van egy béta verzió B525 néven fut ha kiakarod próbálni akkor küldök linket.
Ja bocs arra viszont nem találtam vissza állást a 5.0.1-re
-
ANDROID???
addikt
Mi a helyzet a single készülékekkel?
-
bubus66
nagyúr
P8 Lite ALE-L21C432B550 (Android 6.0, EMUI 4.0) Tegnap megjelent valószínű egy végleges verzió lesz.
A Következő változatokhoz Telepíthető:
ALE-L21C432B524
ALE-L21C432B194
ALE-L21C432B188
ALE-L21C432B170
ALE-L21C432B010Ezekre a build számra tehetők fel.. Lehetőleg singlere senki nem próbálja meg felerőltetni..
Ha valakit érdekel letöltő linket tudunk adni. és a felrakásba is segítünk
-
bubus66
nagyúr
Nem lesz Téma Összefoglaló adott, hogy itt csak a fastboot, root, recovery felrakásának kitárgyalása fog törtnéi. Itt már a haladókat várjuk.
Huawei P8 Lite A tokok fóliák ezen túl itt ki tárgyalhatók.
Ide semmi olyan nem kerülhet ami bárkinek is kárt okozna a telefonjába..
Itt lehet kérni letöltő linkeket, és egyéb dolgokat.. Tesztelőket várjuk ide...
Úgy gondoltuk, hogy megpróbálunk itt segíteni, mert nem szeretnénk egy két telefon a könyvnehezékek között tudni... Ami a fent említett topickba majdnem sikeres volt. Hangsúlyozom senkinek nem célja a HSZ gyűjtés ez teljes egészben a segítségnyújtás céljából hoztuk létre......
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest