Hirdetés

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz Isti79 #11409 üzenetére

    A "nem tudom megmondani hol a forrás" alatt azt értettem, hogy ha becsukom a szemem, nem hallom, hogy dobozból jön a hang és honnan, "lebeg" a dobozok körül. Persze lehet, hogy ezt bármelyik monitordoboz megcsinálja.

    Értem. Hát annyi különbség van, hogy ahogy jobb és jobb lesz az ember rendszere, egyre jobb lesz például a jelenlétérzet, egyre inkább elhiszi az ember, hogy ott van, és hogy a zenészek ott vannak vele egy térben. Ezt így minden bizonnyal nehéz elképzelni, de ha javul a rendszered összességében, akkor érezni fogod te is.
    Na meg egy bizonyos szint felett már úgy fogod hallani például hogy több hegedűs is húzza egyszerre, nem lesz úgy egyben az egész, szóval javulni/tisztulni fog még ez. Szimfonikus (összetett) zenén kell tesztelni, és kijönnek a rendszer korlátai (na meg a felvételé is, igazán jó felvételt kell találni).

    Az erősítővel még nem tudom, mi lesz, először a tuning lehetőségét vizsgálom én is, azt hiszem. Egy héten belül eldől a dolog. Ha eladóvá válik, leírom ide, vagy privátban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák