Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isti79

    csendes tag

    válasz #56474624 #11388 üzenetére

    Mindig is tudtam, hogy annak ellenére, hogy sosem voltam képes gagyi rendszeren zenét hallgatni, nem vagyok igazi hifista :-) Inkább azt mondanám a saját igazságomat keresem és nem a szó szoros értelmében vett hanghűséget. Ez a 9.1 wharfi pont azt tudja, amit kerestem: lágy, simogató de mégis csillogó magasakat és óriási teret - hogy ennek mennyi a köze a valósághoz nem tudom. Számomra természetes és nem tolakodó a hangja. A régi dobozok ezekhez képest csak összegyűrték a hangszereket egy kupacba aztán elédhányták, nem volt tér a hangszerek között. A "nem tudom megmondani hol a forrás" alatt azt értettem, hogy ha becsukom a szemem, nem hallom, hogy dobozból jön a hang és honnan, "lebeg" a dobozok körül. Persze lehet, hogy ezt bármelyik monitordoboz megcsinálja.

    A B&W-t termékek elismertségét ismerem, bár tapasztalatom nem volt velük ezen a bemutatótermes élményen kívül. Viszont a fülem és pénztárcám is a Wharfikat kívánja :-)) Csak remélem, hogy a NAD majd tényleg kihozza belőlük amit csak lehet. Erről a 315BEE típusról szinte mindenki nagyon elismerően nyilatkozik (leszámítva a standby teljesítmény felvételét hehe) és a pénzkeretembe is beleférne ennyiért.

    Írj majd nyugodtan ha megvan a nagy döntés, ha addig nem találok erőlködőt, én szívesen lennék új gazdája a 315BEE-dnek :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák