Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gordonfreemN

    addikt

    válasz denesdr #111065 üzenetére

    Na akkor egy történet (a denesdr által leírt dolgokat én kb 100%-ban tapasztaltam, ha nem is mindet egyértelműen, na de):

    Eljöttek ismerősök, zenét hallgató emberekről van szó, bár nem annyira sokmilliós, de hobbi szinten azért. Mutattam a zenét és az egyik srác hiraga erősítőt akar építeni, már megvannak a cuccok hozzá. Kiderült, hogy nekem van egy, ezért cseréltük az erősítőt, de az egyik speaker kábelt eskü figyelmetlenségből, felcseréltem.

    Meghallgatták, hát a Hiraga az sokkal jobb mint a másik erősítő, íííí, úúú, áááá. Mondom oké, lehet. Elmentek, leültem hallgatózni én is és éreztem először ezt a szétszedi a fejemet érzést. Nehezen tudtam volna szavakba önteni, de iszonyatosan furcsán zenélt. Akkor néztem szét és fedeztem fel a balesetet, elkötést.

    Az ember sokszor az önigazolást keresi...

    (amennyiben ez egy vaktesztnek elfogadható, akkor el kell fogadni azt is, mikor saját magam ugyanígy csaptam be az IC kábeliránnyal, mert azt is egyértelműen hallani lehetett, ahogy most az elkötést, csak jelen helyzetre van megfelelő magyarázat).

    [ Szerkesztve ]

    ¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

Új hozzászólás Aktív témák