Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makaveli
senior tag
Tudom, van már ilyesmi topic. [link]
De az konkrétan a hajvágásról szól, én szeretnék egy ilyen összesítő topicot. Lehetne ötleteket adni, ki-mit használ..stb. Én például szeretném zselézni a hajam, hisz' itt a jó idő. Nem tudom milyenre. Old schoolos "tüsi" régen jó volt, nekem nem tetszik. Van ez a "középre összegyűjtöm az összes hajam" féle, az már közepesen bejön. Emo-s "oldalra lenyalta a bocim" nem tetszik. Mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
darnellsmith
senior tag
szerintem a nullás gép ill borotválás a legjobb
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
Makaveli
senior tag
válasz darnellsmith #4 üzenetére
Ja, hát igen, olyat nem szeretnék, mondjuk az is tud gázos lenni, ha valakinek beteg a fejbőre, vagy anyajegyek vannak rajta, azt beleakad a gép, vagy vmi...
Mondjuk nekem is volt már nagyon rövid a hajam, kb. 5-6 miliméter. Az jó volt, mert nem kellett sokáig törölni hajmosás után. Amúgy ti milyen sampont használtok?
Én néha Head and Shoulders Classic Clean-t. Amúgy néha jó az Axe tusfürő is!
-
darnellsmith
senior tag
igen nem mindenkinek előnyös a nagyon rövid haj ill kopaszság, szerintem amúgy samponba a head & shoulders extra volume a legjobb, ilyen lila csíkok vannak a flakonján. a szakállamat (is) azzal szoktam mosni, az illata is igen jó
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
Drizzt
nagyúr
Nekem most 3 milis lett a hajam hétfőn, mert máskülönben ha magadnak vágod, elég könnyű elcseszni. Amúgy nem szeretem, ha ennyire rövide, de azért kinő lassan.
I am having fun staying poor.
-
Eagl3
veterán
Hajformázáshpz a L'oréal hajformázó krémet ajánlom mindenkinek, kb. 2-3 éve használom, előtte zseléztem de ennél jobb nincs.
-
Eagl3
veterán
Én úgy szoktam csinálni, hogy bevizezem a hajam, megtörlöm (a lényeg, h. picit nedves maradjon) utánna egy mogyorónyit összedörzsölök a kezembe ebből cuccból és bekenem majd olyanra formálom amilyenre szeretném. Az a jó, hogy ha akarom összeáll a halyam ha azt akarom, hogy ne látszon, hogy zselés akkor úgy is meg lehet vele csinálni.
Jah és mindig hagyom, hogy magától száradjon, sosem szoktam hajszárítózni. Persze akinek hosszú a haja biztos máshogy csinállja
-
bandus
veterán
ennél ninc sjobb
énnagyon régóta ilyet használok, best. bár elég drága, 2,5k egy 100ml-es, de csak fodrászkellékes boltbanlehet kapni.
bár most cseréltem, és rendeltem egy tuti stiftes wax-ot, majd linkelek arról is."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
nem sokáig énis loreal-t használtam, de ezt sokkal jobbanak tartom. régebben még "kisiskolásként" minden regel hajcsinálás, ezmegaz. mostmár annyira nemérdekel, csak ha buli van, vagy randi, ilyesmi. így elég sokáig elég ez is. és a hatása is teljesen más, nézd vissza a képeket
mod:
na a disszidánspatesz is ittvan , már csak csudri és woodslave hiányzikmod2:
text: arról még nem hallottam[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Makaveli
senior tag
Van egy-két zselé, nem tudom melyiket lenne jó választani. Ez a hajformázó krém mennyibe kerül? Milyen illata van?
És egy fontos kérdés: Sokszor szoktam tesizni. Nagyon izzadékon vagyok, meccs után rózsavörös a fejem. Izzadáskor nem puhul meg a zselé a hajamon és nem lapul le a hajam?
-
Zewa
senior tag
Nekem ezek jönnek be a legjobban: Garnier Fructis sampon, Golf vital balzsam és taft Power extreme 5+. Én is ugy csinálom hogy nedves hajra zselézek. Kicsit veszek tenyeremben szétoszlatom és pár csepp vízzel "felhígítom". Végén nagyjából beszárítom.
Zselét hogy és mennyi időnként szoktátok kimosnia fejtekeből?
Én egyszer hajat mosok rendesen egyser pedig csak vízzel alaposan kiöblítem.Tesi után fürcsi, hajat ujra csinálni. Belefér az időbe bár néha kicsit meg kell agyalni a "Kérsz egy kupot?" iskola társakat.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Makaveli
senior tag
Vettem egy L'Oreal PartyProof zselét. Király, mert ellenáll a víznek, meg jól is tartja hajamat. Amúgy most úgy hordom, hogy középre szedem a hajat, és akkor úgy van felzslézve. Olyan "taréjos".
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Leült a topic.
Arra kíváncsi lennék, hogy rajtam kívül sokan vasalják-e a hajukat itt a ph-n (inkább fiúk), és, hogy ez mennyire árt. Olyan fél-háromnegyed éve használom, de nem hullik.
Tapasztalatok?Üdv.
-
Ticsi.
csendes tag
-
Dárenbéz
újonc
Szevasztok. 19 éves srác vagyok és az a gondom hogy ha már kicsit hosszabbra nő a hajam akkor lehetetlen jól bezselézni. Legalább is nekem nincs hozzá türelmem. Most kb 5 cm hosszú hajam van. Tudom nem olyan hű de hosszú de mégsem birok vele.
Már egy csomó hajzselét kipróbáltam de egyik sem az igazi. Mit tegyek ?Üdv: Dárenbéz
[ Szerkesztve ]
"2 szót nem szeretek hallani a nőktől-Ne és Hagyd abba. Kivéve ha együtt használják."
-
The IT guy
tag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, és hülyének leszek nézve, de használ valamelyikőtök esetleg pomádét?
És itt konkrétan a klasszikus petrolátum tartalmú pomádéra gondolok (amivel jó kis rockabilly sérót lehet varázsolni félhosszú-hosszú hajból)Tapasztalatok, vélemény?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest