Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz SocketA #34777 üzenetére

    no megneztem ezt a csoda tomegnovelot. Egyreszt ugye az erosen kerdeses "marhahus" feherjebol van, ami szerintem akkor latott marhahust, amikor megmutattak neki kepen. Utal is ra hogy marhahus zselatin feherje, ami nem tudom mit takar, de a zselatin konkretan marhacsontbol meg marhakotoszovetbol keszul, szoval ne gondolj sztékre...

    Valamint van benne mindenfele csoda matrix szenhidrat, marka- es fantazianevek tobzodasa, egy konkretummal: maltodextrin, ami bizony cukor.... Tatám, meg is vagyunk. Edzes utan a maltodextrin nem a legjobb, mert lassan szivodik fel. Minosegi szenhidrat? Ugyan.

    Nezzuk az aranyokat. Aszondja egy adagban 50g feherje es 125g maltodextrin, dehat ennyi cukrot hetkoznapi ember nem tol be edzes utan, azaz a a cukoradagot normalis meretuve akarod csokkenteni, akkor alig megy feherje, mert ez bizony egy 28%-os feherjetartalmu tomegnovelo, ami nem kulonosebben elonyos.

    Nem tudom ezt a tejpor dolgot honnan szedted, de baromsag, senki sem ajanlott tejport. Edzes utan viszont ha mar cukor, akkor ezerszer inkabb szolocukor, mint maltodextrin.

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák