Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sholom

    tag

    válasz aelod #156733 üzenetére

    Szia. Köszi.
    Azért nem hasraütés szerűen mert 10+ év edzés tapasztalattal nagyjából tudtam mi az az érték amitől megindul a fogyás. Viszont amit el is ismerek, a diétában nincs tapasztalatom, mindig a tömegelés volt a problémám, inkább zabálnom kellett (ilyen 4x kilósan kezdtem el edzeni). Igen, fokozatosan kellett volna elvenni, ehelyett tudtam hogy a 2g az nálam hatni fog és rámentem. Kalóriát nem annyira számolom, csak viszonyításképpen egy összesítésnek segít. Nem az alapján eszek hanem a makrók szerint.
    Kardió heti 5x 30 perc bicikli, mindig ennyit csinálok, diétán kívül is, elhagyni nem szeretném. Edzés heti 5, intenzív kisebb súlyos edzés (kisebb azt jelenti nálam hogyha 40-es kézisúlyzóval megy 4x6, akkor 35-össel nyomok inkább 4x10-et). Osztásom: hétfő mell, kedd hát, szerda láb, csütörtök váll törzs has csuklya, péntek kar.

    Valóban segítséget kellett volna kérni, de már elkúrtam. Így 70 kilósan jól nézek ki mások szerint is, csak beesett az arcom mint aki versenyre készül és kisebb lettem. Ha ugyanez a forma összejönne 75 kilósan az lenne a megfelelő szerintem. Naturálba valószínű nem tudok annál több lenni jó kondicióval.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák