Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    Nap agyfax/depression : tegnap lementem bicepsz/vállazni,nos bicepszel kezdtem 15kg-os 1kezesek incline bicepszezek 10-8-5-5 ,kalapács itt már a 12,5kg-os is alig megy 8-7-5-5 majd még franicán 2x10kg 2x madárfogásba 2xnormál de inkább szűk fogásba 5-5-5-5. Már a legelső gyakorlat alatt úgy kimerűl a bicepszem hogy az valami hihetetlen... most ha más sorrendbe csinálom akkor pl a kalapácsot tudom 15kg,talán még 17,5kg is,francia meg össz 31 valahány mert ugye a rúd az ilyen 6-6,5kg elvileg nem? Ez normális hogy ennyire legyengül a karom egy gyakorlat után? Mert melettem meg a tagok,akiknek oké nagyobb a karjuk de ránézésre nem sokkal és az a nemsok is csak a tricepsz miatt,20kg-os egykezesket emelgetnek mintha 5kg lenne és még ez is rám tesz egy nyomást hogy hogy a tökömbe emelgetik azt csak úgy,főleg hogy nekik se az első gyakorlatuk már.(és nincs benne nagyon lendület,persze könyök elöre megy kicsit de mondhatni szabályosak)

    További tény hogy ha csak fognám a francia rudat üresen és abból csinálnék kicsit magasabb ismétlést 20-15-10-10 már attól a 6kg-tól úgy lefáradok(bedurranok,besavasodok?meg se tudom érinteni a vállamat kb ilyenkor) hogy a többi gyakorlatra már nincs erő a karomba szinte nem is érzem hogy rátudnék feszíteni. Mivel edzések közbe szedek kreatint már egy ideje szerintem ennek javulnia kellett volna ha ez lenne a baj hogy nincs "energia raktáram",mert ez már azóta fennáll mióta életembe elöször nyúltam súlyzóhoz,hogy a bicepszem egy sorozat után meghal legyen az 50kg vagy 5kg. Erre van valami magyarázat amivel ezt lehetne javitani,vagy csak genetikai söpredék lennék?

    ui.: Sorry az esetleges faszságokért csak ez már rohadtul kezd idegesiteni és elvenni a kedvem az edzéstől... :W Meg igen faszért méregetem magam másokhoz,sajna én versengő típus vagyok csak sajna sokszor pont emiatt megy el a kedvem dolgoktól :F

    [ Szerkesztve ]

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák