Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlachka
őstag
válasz
roberto211 #711 üzenetére
kár,hogy csak live-val játszható online.. sajna nekem most nincs gold tagságom:/
-
bognar110
őstag
válasz
NavyFlipper #723 üzenetére
Én még csapatom vele
-
NavyFlipper
csendes tag
Tényleg senki nem járszik már FM3-at???
-
NavyFlipper
csendes tag
Sziasztok!
Én is játszanék online,ha lenne valaki aki még játszik a "FM3"-al. Ha van kedve valakinek esténként pár kört csapatni,szívesen venném!
Üdv: Balázs
-
roberto211
őstag
Sziasztok.. Szoktatok még forzázni?? Én is egy kicsit szüneteltettem az intenzív xboxozást/forzázást, de most újra elkezdtem, már szerintem eljutottam egy jó darabig.. Valamikor lenne kedvetek multizni??
Üdv: Robi
-
Effendi60
csendes tag
Valószínű hogy valamiféle egyedi festést kaptál egy olyan autóhoz ami nincs meg neked.
-
Blyan
félisten
Tele van az üznetközpontom azzal, hogy Küldő Turnt 10 Comminity Team:
A következő ajándékot kaptad: Hiányzó tartalom.Ezek mik?
-
Tomics
addikt
a f@szom televan ezzel a játékkel (online részével) 15 perce próbálkozok belépni egy lobbiba, de pályabetöltésnél állandóan kidob a menübe vagy lefagy
pedig előtte fél óráig gond nélkül ment. más játékoknál nem fordul elő ilyen probléma, szal nem a netem miatt van
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Crazyman33 #709 üzenetére
Köszönöm
mp
-
Prof01
veterán
válasz
roberto211 #711 üzenetére
Lehetséges, majd legközelebb jobban figyelek.
-
roberto211
őstag
"Ha azt nem számoljuk bele, hogy bevártalak párszor, ja.
Egyébként ha lehet figyelj a lassításokra, nem egyszer volt, hogy kanyarokban telibe kaptál hátulról... Nem túl sportszerű a másikat kilökni.
Következőben bekapcsoljuk a sérülést is. "Prof01: Azért te se panaszkodhatsz először egy párszor te jöttél nekem hátulról..
Ezért gondoltam hogy akkor egy kicsit én se vigyázok.,a hátsódra.
-
Prof01
veterán
válasz
Crazyman33 #709 üzenetére
Igazából eddig egyszer próbáltam, egy Lambo Countach-sal, és ott nem működött gázelengedés nélkül. De akkor valamit én bénázhattam.
-
Crazyman33
senior tag
Prof01!
"Gázt elengeded, kuplungot a fel/le váltással együtt megnyomod majd mehet megint a gáz. Ennyi. "
1. Sajnos elég nagy bug, de nem kell felengedni a gázt váltáskor, vagyis nem muszáj...
2. Szerintem molnarpeter nem ilyen tippre gondolt.Molnarpeter!
Nálunk a dzsojos versenyzők közt a legelterjedtebb "B" fel - "X" le váltás és a kuplung/kézifék felcserélésével "A"-ra kerül a kuplung (a kézi meg az "LB"-re). Így gyakorlatilag egy ujjal meg lehet nyomni a két gombot. A kuplungot és a váltás gombot.
Érdemes figyelni a telemetriát. Nem feltétlenül a piros határnál adja le a legnagyobb nyomatékot mindegyik kocsi. Van amit érdemes benegedni, vagy éppen hamarabb elváltani...
Ezen kívül sok tipp nincs. Drfitnél még nagyon hasznos a kuplung. Ha megindul kinyomod a kuplungot, ez által ismét betapad a kerék.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
"Infinity" #707 üzenetére
10? Hol adnak olyan keveset az LCE verzához?? haha
-
"Infinity"
aktív tag
Én ennek hatására elő is rendeltem a limited collectors edition-t. Az a 10 autó amit adnak hozzá az brutális.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
bigadam94 #705 üzenetére
Jaja, elsőként dicsértem a cikket, jó az egész oldal.
Viszont a gamekapocs.hu-n kitérnek az online részére is. Érdemes több tesztet is elolvasni. -
bigadam94
tag
Feloldották az embargót, úgyhogy elkezdtek szivárogni az első Forza 4 tesztek - gamers.hu-n például a kormányról is írnak a játék mellett, és a tesztelő igen csak meg van elégedve vele...
-
Crazyman33
senior tag
Drift kedvelők figyelem! Munkatársat keresek!
-
kovsol
titán
válasz
Crazyman33 #700 üzenetére
nekem a Xbox 360 Wireless Speed Wheel megtetszett, olvastam a honlapon, hogy a fiadnak jó lehet, te tervezel ilyet venni ezek szerint ? ha igen kíváncsian várom a véleményedet. Remélem más autós játékokkal is kompatibilis lesz nem csak forza4 el
-
"Infinity"
aktív tag
Néztem még Trustmaster T500 RS-t viszont annak az ára elég magas és igazából nekem a kuplung felesleges.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Crazyman33 #700 üzenetére
Köszi. Hát Madcatz kormányt semmiképp nem vennék,de ez a trustmaster nem néz ki rosszul. A többi egyenlőre elég drágának látszik.
Ja ebben meg nincs FFB akkor felejtős is.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
"Infinity" #699 üzenetére
Régebiek közül az MS kormányát eszi a Box, és a Logitech Drive FX kormányt. Ezeket már nem gyártják, talán valahol találsz elfekvőben vagy használtan. Ja, és lehetett kapni még MadCatz kormányt, amiről itt olvashatsz egy véleményt: [link]
Persze ettől még lehet másnak jó és ennek a márkának is van újabb.Az új kormányokról itt olvashatsz. [link]
-
"Infinity"
aktív tag
Hello.
Lehet hogy volt már róla szó, de az a kérdésem ti milyen kormánnyal játszotok forza-t? Én idáig kontrollerrel játszottam,de jön a 4. rész amihez szeretnék egy kormányt de az xbox 360 dedikált kormány nagyon nem tetszik. Esetleg van más alternatíva? Driving force GT-t nem eszi meg a box.
köszi.
-
Crazyman33
senior tag
Özönlenek a képek, csak szemezgettem és így 33 darabot kiraktam. Nagyon durvák:
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #696 üzenetére
Jó hagyjuk valóban, mert nem vagyunk egy hullámhosszon.
Azt hogy megveszem-e vagy sem, meg majd a demó után eldöntöm, mert a demó még nincs benne az eddig látottakban, ugye.
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #694 üzenetére
"ja, tele lesz a garázs" Erre csak ennyit:
"Ajándék autó lehetőségek szintenként: a forza3-ban amikor elértél egy szintet adtak egy ajándékautót. A Forza4-ben választhatsz számtalan ajándék autó közül minden szinten az 50. szintig. " Ehhez még vedd hozzá: "Gyorsabb eljuthatunk az 50. szinthez a Forza4-ben."
Tudom, hogy se energiád, se időd, ezért értelmezem neked:
50 szinten 50 ajándék autód lesz, de hamarabb leszel 50. szinten.Néha olvasod is amit írsz az oldaladon?
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #693 üzenetére
ne haragudj, de arra hogy egyesével magyarázgassak különbségeket, se időm, se energiám.
Ott van minden, képek pályákról, tereptárgyakról, a játékmenetről."A játékmenetről amiket olvastam az sem győzött meg. Pl. a sok ajándék autó miatt gyakorlatilag megint tele lesz a garázs autókkal." Ha olvastad a cikkemet akkor erről megint nem írok. ja, tele lesz a garázs. Hihetetlen vagy. Te biztos hogy az a Mérnök Úr vagy akit én eddig ismertem?
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #692 üzenetére
Akkor világosíts már fel, hogy milyen egetverő változást kellene látnom? Komolyan érdekel! Hátha mégis azt mondom, hogy hűha, ezt tényleg nem vettem észre.
-
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #690 üzenetére
Ez sajnos nem vicces.
Az összehasonlító képeken baromi kevés különbség van, azon kívül, hogy más szögből vannak fotózva. Most lehet, hogy ha nagyítóval elkezdek különbséget keresni, akkor találnék, de ez így baromi kevés. Az oké, hogy Camino Viejon átpakolták a hegyet balról jobbra, de mondjuk ettől sem fogok hasra esni, mert az összkép semmivel nem szebb.
A Laguna Secás összehasonlító videón, azon kívül hogy kék lett a piros rázókő, meg talán fakóbbak a színek, és elmosottabb semmi különlegeset nem látok. A nap is ugyanott süt a szemedbe, az aszfaltcsík sem szebb, a környezet sem változott nagyot. Máshogy mozog az autó, de kb ennyi.
Egy dolog van, ami elsőre szemmel láthatóan is változott: az autók. Csillognak villognak, szuper, ez már nagyon hiányzott, tényleg, fotó versenynél majd jól jön, meg lángol a kipufogó, mozognak a szárnyak annál a pár autónál. De az autóknál sem változott ám meg minden a belső nézetben a kormány tekerés ugyan olyan szánalmas maradt, külső nézetben még mindig nincs visszapillantó, nehogy lássam ki jön mögöttem, a visszajátszásnál sem lett semmivel élethűbb a kocsi mozgása, talán egy kicsit több az útegyenetlenség miatt mozgás.
A játékmenetről amiket olvastam az sem győzött meg. Pl. a sok ajándék autó miatt gyakorlatilag megint tele lesz a garázs autókkal.
Számomra az, amit eddig láttam ebből a játékból nem éri meg egy újabb teljes játék árát + újabb 6-8 DLC árát. Persze ettől lehet majd jó játék. De azért amikor a 2-ről a 3-ra váltottunk, akkor minden porcikáján látni lehetett, hogy változik a játék. -
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #689 üzenetére
Ez vicces...
Ott a fénykép egymás alatt a 3. és 4.részből. ugyanazon pálya részletek. Ott a videó amin egyszerre fut a 3. és a 4. rész egymás mellett.
Játszunk olyat, hogy kitalál több különbséget? Ezt te sem gondoltad komolyan amit írtál.
Most poénkodhatnék, hogy töröld meg a monitort, stb. Nem teszem. Szemmel látható a különbség és jó irányba.
Ha te azt mondod ugyanaz, hát legyen...
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #688 üzenetére
Nézem ezeket a videókat, és mintha a Forza3-at látnám...
-
Crazyman33
senior tag
Újabb videó hegyek és képek a játékról
És még pár részlet (demó, Autovista lista, Rivális mód,stb.) bővebben ismét egy cikkben:
talan-most-sikeruelt-ami-a-3-nal-nemSajnos konkrétan a dragról nem mondott még semmit a Turn10.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Crazyman33 #686 üzenetére
Köszi
-
neorow1
aktív tag
válasz
Crazyman33 #684 üzenetére
az alap online módokon kívül tudunk valamiről? azt tudom, hogy lesz benne top gear féle autós foci, meg bowling is, engem az érdekelne, hogy a "Tag" módot átviszik-e a 3-ból, meg a drag esetleg marad-e?
-
Crazyman33
senior tag
Forza 3 Köridő Bajnokság értékes nyereményekkel.
Gyere és versenyezzz velünk!Forza 4 cikk azoknak akik tudni szeretnék mit is kapnak októberben. Összeszedtem az lényegesebb dolgokat egy kupacba: A profil importálás részletei, festés, online...
CIKK -
Minstrel
senior tag
Én lehordanálak csalás miatt, de megértem a helyzetet, szar ügy elveszíteni egy mentést amiben sok munka volt. Segíteni nem tudok, mert nem műveltem ilyen dolgokat egyik Forza-ban se, de tanácsolni azt tudnám, hogy 1 hónap múlva vedd meg a Forza4-et és abban mindent tiszta lappal kezdhetsz.
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Nem tudom itt mennyire szabad ilyet kérdezni/kérni, de lenne egy olyan problémám, hogy 32. szintnél jártam és valami rohadt unalmas autókázásba torkollott a játék és ezt meguntam, csak tuningolgattam és alakítgattam minden autót, ameddig volt rá pénz!
Most eladtam a winyómat és az összes mentést vele együtt, valamíért nem tudtam a mentésemet rámásolni PenDrive-ra(vagy áttudtam, de arról nem indította el...).Végül is magát a játékot már meguntam, a carrier részét, csak autózgatnék és tuningolgatnék benne, szabd kérdezni, hogy mégis, hogy lehetne a creditet feltolni?
Néztem ilyen: lépj be ide lapod végig-lépj ide lapozd végig-majd vedd meg ezt-add el azt-és a végén lett 999.999.999 creditje. De ez nekem az istennek nem jön össze, főleg, hogy angol tudásom nem annyira jó, hogy megértsem mit mond.Lehet ebben itt segítséget kérni vagy le fogtok hordani a cheat miatt?
-
Crazyman33
senior tag
Újabb hosszútávú verseny. Lehet jelentkezni!
Nórdslájfe fórevör dvá! -
Crazyman33
senior tag
A cikk tetején van! haha
-
neorow1
aktív tag
válasz
Crazyman33 #678 üzenetére
Ha lenne like gomb..
-
Crazyman33
senior tag
Újabb képek. Infineon és Indianapolisról. Tökéletes, kell ennél jobb?
-
Crazyman33
senior tag
Az EA keresztbe tett a Turn10-nek
-
eddie17
addikt
válasz
Crazyman33 #673 üzenetére
Még élek! PÜ ment!
-
kribe
őstag
válasz
Crazyman33 #670 üzenetére
Asszem erre benevezek
-
csaabz
őstag
Megtudja mondani valaki, hogy a B, A, S osztályú autóknak mi a maximális teljesítmény indexe? Azaz hány pont?
-
Crazyman33
senior tag
Külön Bajnokság Silver tagsággal rendelkezőknek!
3 havi Gold előfizetést nyerhetsz! -
mephi666
nagyúr
válasz
Crazyman33 #667 üzenetére
nem bírtam tovább: előrendeltem a forza4-et playasia-ról (volt egy 5dolcsis kuponom, beváltottam azt is)
amit eddig láttam belőle, irgalmatlanul tetszik a játék... és sajnos ntsc verzió kell mindenképp a box-om miatt, de valahogy majdcsak kibírom ez a bő 2 hónapot még, amíg megjön... (gondolkoztam collector's edition-ön is, de félnék, hogy szétb@sszák a postán és fene tudja mennyivel drágább
)
-
Crazyman33
senior tag
NASCAR online verseny, ha valakit érdekel!
-
Crazyman33
senior tag
Forza4 előrendelőknek ajándék autó, képek az autóról amit én is kaptam.
-
Crazyman33
senior tag
Forza4
Újabb videók: [link]
-
kribe
őstag
válasz
Crazyman33 #664 üzenetére
-
Crazyman33
senior tag
Froza4
Újabb képek: [link] -
Viktor77
titán
Na, erre mondjatok valami nagyon okosat.
-
Crazyman33
senior tag
Egy őszinte cikk és a kommentek:
[link] -
adalbert1
veterán
válasz
Crazyman33 #659 üzenetére
Efelett sikeresen átsiklottam, így viszont lehet hogy majd részt veszek pár bajnokságban.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
adalbert1 #658 üzenetére
Amiről írtam (Köridő Bajnokság) annak pont az a lényege hogy bárki tolhatja.
Akár van Gold vagy, akár Silver, vagy ha nincs is neten a géped.A Goldnak, Silvernek látom az idejét, az Off-os játékos pedig fotót küld.
ez nem online móka. Egy autó, egy pálya és egy hete van mindenkinek hogy megfussa a leggyorsabb körét. Persze ugyanezzel a kombóval minden Vasárnap nyomjuk online is, de az Köridő Online verseny. Ez sima Köridő.
Ugyqan ilyen a Drift versenyünk is ahhoz sem kell Gold. A szabályokat anno úgy találtam ki hogy minél szélesebb réteg tudjon jönni.
-
adalbert1
veterán
válasz
Crazyman33 #656 üzenetére
Köszi, végül mondtam haveromnak hogy vigye vissza. Azért gáz hogy egy konzol shopban ilyet simán nem tud az eladó (mármint hogy a hibás classic ultimate kettes lemezt valami bundle copy-éra cseréli ki - eleve miért nem cserélte az egész játékot?
).
Az invitálást köszönöm, de egyelőre nincs goldom, a közeljövőben nem is néz ki úgy hogy lesz, annyira nem vonz az online játék.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Crazyman33 #656 üzenetére
huhú... elvileg holnap lesz meg a boxom és utána pár napon belül a forza3-am
szívesen beszállok majd, ha úgy alakul... tölteléknek maximum jó leszek, mert nem vagyok egy profi...
-
Crazyman33
senior tag
válasz
adalbert1 #655 üzenetére
Ja, igen így biztos nem fog működni. Ha előbb kérdezed a kompatibilitást akkor azt megírtam volna. Teljesen más a két második lemez a verzák közt. Pont emiatt kell az egészet újra húzni ha veziót vált az ember.
Akkor jöhet a reklamálás, aztán újra csere. Utána pedig tessék jönni versenyezni!
A mostani Bajnokságon 3 X 800 MS pont talál gazdára:
Ma éjfélig aki csatlakozik annak jó esélye van a nyereményekre. ettől függetlenül bármikor becsatlakozhat bárki a versenyeinkbe.
Hamarosan indul a 10 futamos Seat Leon Kupa
-
adalbert1
veterán
válasz
Crazyman33 #654 üzenetére
Újabb fejlemények. Levonva a tanulságot arra jutottunk, hogy minden verzióhoz külön második lemez van, és ezek nem kompatibilisek a különböző verziók play discjeivel.
Nekem sima 2 lemezes kiadás van, haveromnak ultimate kiadás. Nekem a saját második lemezemet megismeri a játék, ha az övét akarom megismertetni akkor az nem megy. Ha az ő változatát raktuk fel az én gépemre, akkor az se ismerte meg az én második lemezemet, se az övét.
Viszont az ő ultimate kiadásának második lemezét már cserélték egyszer (ugyanis azt a lemezt semmi nem ismerte meg), és szerintem valszeg. rossz változatéra ami nem kompatibilis az ultimate kiadással (bundle copys lemez, míg az első lemeze classic szitázású), se a simával (ugyanis az enyém se ismeri meg mint második lemez, dashból viszont látszik). -
adalbert1
veterán
Sziasztok,
az alábbi problémával szembesültünk haveromnál. Adott egy Slim box és egy Forza Ultimate.
Feltelepíti a játékot, majd a második lemezt is + felhasználja a kódokat is. Ezek után még mindig vannak olyan autók, amire rámenve kiírja a játék hogy azok a második lemezen találhatóak és hogy helyezze be a telepítéshez (vagy valami ilyesmit), viszont ha itt beteszi a második lemezt, akkor abból semmit nem lát a játék, de dashban látszik a lemez is.Mi lehet a megoldás? Lehet ha rosszul installálta (lehetséges ilyen? -pl dashból, és nem a játékból-) az okoz ilyet? Vagy valami bug?
-
etx
csendes tag
Sziasztok!
Forza 3 + xb360 wireless r.w. -hez tudnátok tanácsot adni a kormány holtjátékának és egyéb paramétereinek beállításával kapcsolatban? -
mephi666
nagyúr
én úgy tudom, hogy 720p-s a játékok nagy része, de ez is már mérföldekkel jobb lenne fullhd-s tv-n, mint a ps2 által nyomott pal jel
pc képét szoktam kiterjeszteni, de alig van különbség különbség 720p/1080p között még fsaa nélkül is (kb 2méterről, egy 40"-os képernyőn)
na, igen... itt is van vagy 20k különbség xbox/ps3 között, plusz ott van a játék árában is a difi... durván 25k-val olcsóbb a box+forza3 (és belátható közelségben van a forza4 is... a gt5 fejlesztése rohadtul elhúzódott, tehát a 6. rész nextgen lesz már biztosan)
-
Mappa
addikt
válasz
mephi666 #647 üzenetére
tökre megértem...ugyanebben vagyok én is ps így xbox úgy azt is csak exkluzív gammák miatt venném meg amúgy nájne klájne konzol. de sok sok sőt nagyon sok gt5 videó után láttam meg a forza-t. hát halványan írom így videók alapján elbújhat a gt a forza mellett
amúgy én sem értem miért van "ekkora" eltérés a két konzol között nyilván azt a 4 betűt is meg kell fizetni.én multiformat-nál tervezem megvenni a xbox-ot.
a játékokat meg zavvi.com-ról (ingyenes a szállítás) és jócskán olcsóbbak a korongok mint nálunk
ha jól tudom xbox nem tud fullhd-t bár a ps3-nál is csak 1-2 cím ami tudja... de ha tévedek javítsatok ki
-
mephi666
nagyúr
forza4 topikban teljesen elbizonytalanodtam, mert már biztosnak éreztem egy ideje, hogy ps3+gow3+gt5 kell nekem... aztán megnéztem a forza4 videót, majd újranéztem pár forza3-ast és majdnem sírva fakadtam
KELL! GYORSAN!
kalkuláltam... 4gigás box-ot aránylag "olcsón" lehet szerezni (akad otthon vinyó, amivel upgrade-elhetném... elvileg nem nagy kunszt) és a forza3 sem nagy pénz egy gt5-höz képest... meglenne saccra 40 körül, eredeti játékkal... a gt5 meg magában is mocskosul drága
és akkor a ps3 is jóval xbox fölött van árban...
...a gt4-re meg ott van a ps2 és megtartom
csak az fáj, hogy tegnap láttam meg, hogy hd-s újradolgozott gow kollekció van készülőben ps3-ra
ami biztató: cégnél is kezdenek jönni szép lassan a prémiumok és barátnőm sem ellenzi az xbox-ot
valamiért a ps3 ötlete nem tetszett neki, mert az xbox-ot komolyabbnak gondolja... és a forza3 is tetszik neki képek/videók alapján
cél: nyár végéig összehozni egy xbox+forza3-at... aztán ott lesz a forza4 is, ami még szép lesz... (meg végre megláthatom, hogy mutat fullhd-s képernyőn egy ilyen játék: ps2-nek nem a legszebb a képe így)
-
Mappa
addikt
válasz
Nesztovidis #644 üzenetére
frankon ment az hogy valamelyiket újonnan a másikat meg használtan... de maradok akkor xbox-nál. ps2 volt már... gt5-re meg sokan mondják gt4 feeling csak a belső nézet meg szebb grafika. de forza-ban a hangok áhhh az mindent visz
-
Mappa
addikt
válasz
Crazyman33 #642 üzenetére
ps2 azért adtam el mert jött egy új komplett pc...
ps3 mindig is akartam venni gt5, gow3 + a többi exkluzív címek. aztán csak feltettem a kérdést, hogy oké gran turismo! de a xbox-ra is van valami hasonló játék? aztán elkezdtem forza videókat nézni és hát igen csak megfogott voltaképp ez tett dilemmába.
most azt kell eldöntenem xbox mellett mi szól plusz cím... mert forza-n kívül mást nem tudok xbox-hoz sorolni. míg ps3 kapásból 3-4 cím ami érdekelne. megint nem tudok dönteni
-
heihachi
addikt
Én ezeket tudnám egyik illetve másik mellett pluszban felsorolni.
GT5
+autók mennyisége
+prémium autók
+egy-két igazán különleges autó
+belső nézet minősége
+időjárás és időjárás váltakozása
+napszakok és azok váltakozása
+fény és árnyék játéka (árnyék minősége nem ide értendő)
+a gumi füst kidolgozottsága
+fotó mód
+normális kormány támogatása
+tuning következtében változik a kocsi hangja
+murvás útszakaszok
+Nordschleife esőben
+kormánnyal a vezetési élmény (nem élethűség!) belső nézetből
+visszajátszások élethű kinézete
+local leaderboard (ami ráadásul törölhető is!!!)Forza3
+minden autó egyforma minőségű
+autók alap hangja
+aszfalt, aszfalt felgumizása és az aszfalt melletti fű kidolgozottsága
+külső nézet kamerakezelése
+single eventek mennyisége
+nehézségi szintek variálhatósága
+autók viselkedése lökdösődésnél
+AI
+videó készítési és mentési, feltöltési lehetőség
+online lehetőségek (aukciós ház autóra, dizájnra, setupra)
+autó festések és dizájnolás
+tuningolás
+setupolás
+sérülésmodell a játék elejétől a végéig
+van normális online leaderboard
+autók osztályokba sorolása
+pálya nyomvonalak mennyisége (nem különböző helyszínek!)
+nem valós pályák jobbak
+Fujimi Kaido pálya
+online játék lehetőségek, online áttekinthetőség
+baromi gyors és letisztult, egyszerű menü
+felhasználóbarát hozzáállás minden téren, előtérbe helyezett szórakoztatásCsak hogy tiszta legyen a kép, a tuningolást pl a Forzánál írtam plusznak, de ettől még a GT5-ben is nyilván van tuning, ami nem szar, csak épp a Forza féle tuning jobban bejött nekem. Ott el lehet menteni akárhány tuningot ugyan arra az autóra, gyorsan egyszerűen lehet őket váltogatni, összehasonlítani, a tuning bármikor visszavonható. Emellett összetettebb is, ha merevítesz a kocsi kasztniján, az a Forza3-ban súllyal is jár, a súly az egész kocsi súlyelosztásán változtathat. A Forza3-ban pl. a felni nem csak dizájn eszköz, hanem a tuning eszköze is. GT5-ben ezek baromira le vannak egyszerűsítve. Ugyan így pl. a külső nézetben nekem jobban tetszik a Forza3 dinamikus kamera kezelése (többet mozog jobbra balra), de ettől lehet, hogy valakinek a GT5 seprűnyélre kötött, atomfix kamera kezelése az igazi.
Szóval a fenti lista így értendő, és csak és kizárólag a saját személyes preferenciám figyelembevételével készült
-
Mappa
addikt
Hali!
sorry lehet kicsit off de tényleg nem tudok döntetni forza 3 vs gt5
voltaképp ott tartók már, hogy ez is jó lenne meg az is...
de két konzolt nem fogok venni
na tehát: már majdnem odáig jutottam, hogy ps3+gt5 kombó és én el is lennék ezzel. de! aztán elkezdtem videókat nézegetni a forza 3- ról és azt kell hogy mondjam ha grafikában nem is veri a gt5 vagy legalább is nagyon közel van hozzá.. de hangokban 10x jobb a forza. úgyhogy dilemma van..
tehát elsősorban azokat kérdezném, akik mind2 játszottak és mik az észrevételeik/tapasztalatik stb. meg a hiányosságai a forza-nak pl.
előre is köszönöm
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Tényleg ilyen szär lenne a mesterséges intellgencia? [link]
-
leroyclub
senior tag
Na megvettem ezt a játékot. A kérdésem hogy hogy tudok letölteni kiegészítőket? Uj autokat stb. Ingyen szeretném, mert MS pontom nincs. Tegnap lett meg a gépem, szoval még csak ismerkedek a LIVE-val. Ezért nem baj ha kicsit szájbarágósabban irjátok le
-
Crazyman33
senior tag
Megnyílt a PRH Shop:
-
dunc
nagyúr
Szevasztok vegyetek fel
JupiX HUN -
trialboj
őstag
Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy mától, nem csak a leggyorsabb benzingőzhajhászok, hanem az abroncskoptatók is megküzdhetnek egymással, a Forza Racing Drift Bajnokság keretein belül: KATT!
Sorrend: Szabáyzat>>Jelenetkezés>>Csutka gáz, fel kettes, kézifék jobbos.
Várunk minden hozzá és nem értőt
-
Crazyman33
senior tag
Ma 00:00-órától él a Forza Racing oldal!
-
HollyBoni
veterán
Hali!
Csomószor látok ilyen fura márkájú kocsikat versenyeken.Pl.: SSC Ultimate Aero vagy mi volt a neve,meg minden féle fura nevű autó megfordult már.Megvan az összes DLC,ezeket a kocsikat hogy lehet megtalálni/feloldani?
-
DeniBoy
aktív tag
válasz
Crazyman33 #624 üzenetére
köszi!
Videot hogyan lehet csinálni ?
-
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
Van valami lehetőség hogy a forza profilomat egy másik acc-ra átrakjam ?
a gold miatt -
Pickle Rick
senior tag
válasz
Crazyman33 #621 üzenetére
Köszönöm szépen. Pont erre volt szükségem. Holnap neki is esek.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Pickle Rick #620 üzenetére
Autó, de tessék kapaszkodni és gyakorolni.
Pálya, valamelyik hegyi pálya (Fujimi) A-ból B-be. Amelyik szimpi és sok kanyar van rajta.
-
Pickle Rick
senior tag
Hali!
Van egy Achievement a játékba amiben 100'000 pontot kell összeszedni drifteléssel. A kérdésem a következő lenne. Melyik pályán, milyen autóval, milyen beállításokkal próbálkozzak, hogy a lehető legkönnyebben meg tudjam csinálni? Esetleg még egy két irányítási tipp is jól jönne, mert nem nagyon szoktam driftelgetni, ez a játék nekem nem arról szól.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Crazyman33
senior tag
ha itt nem is, de ezen az oldalon biztosan talász a csapattagok közt:
-
m3ss
veterán
udv
vannak itt paran, akik rendszeresen jatszanak online forza 3-mal? irjatok mar par gamertaget, lett 1 ms kormanyom es jatszanek parat
btw van vki, akinek van fanatec gt2 xbox 360 kormanya? nagyon megkoszonnem, ha meg lehetne tekiteni -
-
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet pontokért driftelni ?
-
-
DeniBoy
aktív tag
válasz
Crazyman33 #610 üzenetére
A video nagyon nagy
Hogyan lehet egyedi festéseket csinálni a kocsikra ?
vagy mivel, hol ? -
Crazyman33
senior tag
Egy csapat: Forza Racing
Egy csapattag TrialbojNézzétek meg az általa készített videót! Kicsit elfogult vagyok, de szerintem nagyon komoly lett! Minden benne van!
Precíz munka! -
Hotdog12
csendes tag
Sziasztok.
Van a forza 3 ban egy olyan pálya mint ahol Ken Block driftel.
Meg is néztem a youtubon hogy hol van a játékban.
De az én játékomba nincs
Hogy lehet mentést tenni a játékban? -
Helmoras
őstag
Sziasztok, tudom kicsit pofátlan kérés és nem is tudom hogy gamertag ismeretén keresztül megoldható e, csak annyit kérnék, csináltam egy vinylt, viszont én nem tudok olyan borzasztó jót amit le is töltenének evégett
, az acsi miatt nagyon hálás lennék ha valaki letöltené
(elméletileg ha a spider és architecture szavakra kerestek meglesz)Köszönöm, további jó versenyzést kívánok!!
-
Crazyman33
senior tag
Én is vettem már átalakítót ami Xbox360 - PS3-ra van. Gondoltam ha dzsojhoz jó akkor kormánnyal is. Sok esélyt nem láttam rá, de nem került sokba így berendeltem. Azóta is ott áll a fiókban, nem működik. Szívesen vettem volna G25-t.
Csak reménykedek, hogy a 4-re valami megoldással előállnak kormány ügyben.
-
Osiris
őstag
válasz
heihachi #602 üzenetére
Néztem a neten, sajnos én sem találtam működőt eddig. Nagyon kíváncsi leszek, hogy lesz e e téren változás és esetleg érkezik hozzá támogatás (de nem hinném, mert szerintem licenc díjat szed az ms a kormánygyártóktól). Képes lennék akár dlc formájában is megvenni a forza 3-hoz a g27 támogatás. Az ms kormány ugyan nem használhatatlan, de azért vannak sokkal jobb megoldások.
mgoogyi: Annyi mindent visszafejtettek már xboxon, csodálkozom, hogy ezt nem. Gondolom a (ms) kormányból kiérkező jelek valahogy kódolva vannak, ezért nem olyan egyszerű a dolog.
-
Osiris
őstag
Az miért van, hogy a logitech G27-es kormányhoz nincs valami adapter amivel az xboxra lehetne kötni, mikor egérhez és bill.-hez van ilyen. Vagy rosszul tudom és létezik működő megoldás erre is?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest