Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thulcandra

    senior tag

    Na írok ide is - gyúrós topikba is írtam, mert feszes hasat szeretnék, de ehhez először leadni kell is kell, vagy ha leadni nem is másképp enni...

    Szóval 185-6 centi vagyok és 72-75 kiló ami elvileg jó, csak mivel szinte semmit nem mozgok - napi 11óra ülés, 8-9 fekvés... ezért végtagjaim vékonyak, a hasam kezd nagy lenni...
    Namost úgydöntöttem nekiállok felüléseket meg egyéb tornát csinálni...
    De úgyérzem étrendemre is oda kéne figyelni...
    Mivel sok kenyeret és tésztát eszem, gondolom ezekből vissza kéne csípnem...
    Másrészt sokat vagyok fent hajnalig, mint pl most is, és ilyenkor éhes vagyok, sokszor lefekvés előtt is.
    Régebben sokszor volt h ilyenkor melegszendvicset ettem vagy toastot ketchuppal, visszanézve ez nem volt jó dolog.
    Mától szeretnék odafigyelni mit és mennyit eszek.

    Most ettem például tojásrántottát 2 tojásból (csak só benne, alatta minmális olaj, csak az ízért) savanyú káposztával (abból se sokat), kenyér nélkül... Jóllaktam. :D És úgy gondolom ez megfelelő kaja is volt így alvás előtt kb 2 órával.
    Ordítsatok rám ha nem!

    Ezentúl próbálok úgy kajálni, hogy a napi 1500-1600 kcal meglegyen, de kevés zsírt és szénhidrátot vigyek be, emellet pedig sok folyadékot (vizet főleg), ásványi anyagokat és vitaminokat rendesen.

    Jólenne ha ajánlanátok, miket érdemes kajálni, és az ébrenlétem melyik szakaszában. Ja, meg arról amit leírtam mi a véleményetek, helyes elképzelések-e?

    " Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Új hozzászólás Aktív témák