- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
_Smooth #41358 üzenetére
Igen, ezen gondolkodtam én is, hogy hogyan lehetne megoldani. Nekem közvetlenül a torrent mappa a forrás, a duplák elkerülése érdekében. NAS-on van az anyag, a címeket, értelemszerűen, nem neveztem át, hogy rendesen, seedben maradjon.
Van 4TB helyem erre, tehát nem is ez lenne a gond, hanem a másolgatások eléggé lélekörlőek tudnak lenni.bozsozso
Nekem is mkv-nél is, azaz, sehol sem jó a port.hu. Üresen hagyja a filmcímet is, csak egy üres sor van a listában.Nekem eleve nem akart .iso-t sem lejátszani, de az a kérdés megoldódott magától. Most jó, és nem tudom, hogy mi volt először a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest