Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamy

    senior tag

    Sziasztok!

    Valamikor a nyár elején tönkrement a Blackberry Q5-öm, viszont a Google Play - Saját eszközök alatt továbbra is látom. Némi keresés után arra jutottam, hogy eltávolítani nem lehet, csak elrejteni, ezt meg is tettem, beletörődtem.

    Ami viszont jobban zavar, hogy PC-n nézve nem látom sehol sem az utód Q10-et, pedig ugyanazzal az e-mail címmel használom. Telefonon ott van minden korábbi alkalmazás az előzményekben (ugyanaz, mint a PC-n), az is, amit erre a telefonra sosem telepítettem. Tehát a telefon látja a fiókomat, de a PC nem a telefonom. Viszont ha a telefonon törlök a korábbi alkalmazásokból valamit, akkor PC-n nézve is eltűnik. Illetve most kipróbáltam azt is, hogy telefonról kerestem egy olyan alkalmazást, amit még sosem telepítettem. Miután felment, PC-ről nézve is látom a telepített alkalmazások között, ha rámegyek ki is írja, hogy telepítve, de továbbra is azt írja, hogy nincsenek eszközeim. Hogyan adhatnám hozzá a telefonom?

    Természetesen ki-be jelentkezés mind a készüléken, mind a böngészőben volt már többször, és nyár óta a telefon is volt már párszor újraindítva. El lehet így lenni, mert ha valamit gépről a kívánságlistához adok, akkor azt telefonról is megtalálom, de kényelmesebb lenne, ha rendesen működne.

    Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

Új hozzászólás Aktív témák