Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andralin

    aktív tag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni egy régi és elég ismeretlen típusú tablettal kapcsolatban.
    A típusa MpMan MID-811, az Android verziója 4.2.2

    Egy ismerős kérte, hogy próbáljam használhatóvá tenni valahogy. Gyakorlatilag gyári állapotban van, alig volt használva.

    Az első gond az volt, hogy már elve nem tudtam használni a helyi wifi hálózaton. A tablet látszólag rendben felcsatlakozott a WPA2/PSK kódolású wifire, de semmilyen alkalmazás nem látott ki a netre, mintha egyáltalán nem lenne net.
    Ezután a telefonomon létrehoztam egy wifi hozzáférési pontot. WPA2/PSK kódolás esetén ugyanaz volt ismét a jelenség. Amikor átállítottam nyitott hálozatra a wifit, akkor már végre csatlakozás után böngészőből már látja a netet, de Google fiókot nem tudok beregisztrálni sehogy.
    Ha új Google fiókot próbálok róla létrehozni, akkor mindig azt írja, hogy a megadott név már létezik, akármilyen random karaktersorozatot adok meg névnek.
    Ha pedig meglévő fiókot akarok hozzáadni, akkor ezt írja: "Sikertelen bejelentkezés. Nem lehet megbízható kapcsolatot létrehozni a szerverrel."

    Jól sejtem, hogy az a gond, hogy túl régi az eszközön az Android verziója? Van erre valami megoldás, vagy mehet az egész a kukába? Sajnos a gyártó oldalán nem találtam semmit erről a típusról. :(

Új hozzászólás Aktív témák