Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ksanc

    őstag

    Érdekes ez a második SIM térerő kijelzés. Ezen az ócska W450-en ha nincs benne, akkor az értesítősávon megjelenik az infó, de azt eltűntetve eltűnik a térerő ikonja is.
    Tehát semmi extra dolgot nem kell művelni :)

    Ha már itt tartunk, nekem mindig kínai noname telóim voltak, hát most vettem egy Samsung Galaxy S3 Neo-t. Őszintén szólva most is azt gondolom, hogy a noname készülékek egyáltalán nem rosszabbak annyival, mint amennyivel olcsóbbak :) Oké, a GPS az ég és föld, de ez az egyetlen dolog, ami látványosan jobb. Ez is szeret időnként fekete maradni, előfordult, hogy egy teljes percre lefagyott stb. A gyárilag felpakolt rakás teljesen felesleges alkalmazás meg külön nyűg. Bár nemrég azt olvastam, hogy pont ezek az úgynevezett szolgáltatások azok, amire rákattan az átlagfelhasználó.
    A KNOX-ról meg ne is beszéljünk, és nem értem, hogy mi értelme van, ha egy gyári FW felrakásával visszabillen originalra. Jó, tudom, az újabbakon már nem.
    Rendben, azt elismerem, hogy én még az átlagon kívülieken sem átlagos felhasználó vagyok, tehát üzletpolitikai szempontból az én véleményem semmit sem számít :)

    És neeeeeee, most ne menjünk bele abba, hogy aSamsungszarmiértnemvettéleztmegazt. A melóhelyemen találkoztam pár készülékkel, egyik sem győzött meg.

Új hozzászólás Aktív témák