- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtjani
tag
válasz
wincmd32 #77656 üzenetére
Szeretni fogod a HD5000-ret. Ha a kezedbe fogod először, még mosolyogni is fogsz. Az át cimkézett akku nálam szépen be állt, 1sim, állandó 3g mellett két nap után 50%-on van. A kameráról nem mondtam jókat múltkor, pár nappal ezelőtt vettem észre a lencsén egy fóliát, ezt lekaparva elfogadható képeket készít.
-
wincmd32
tag
válasz
svgyula #77624 üzenetére
Fülhallgatóval müxik tökéletesen. Telefonálni is lehet, előlapi is hsz is jó.
A hátsó tök süket.Terentius
Még nem tudom, eléggé elhúzták a vámosok, de ha minden jól megy a héten a kezemben lesz ("vámhatározat kiadva")
Az aláírásomban megelőlegeztem a dolgot. Mondjuk sok rosszat konkrétan HD5000-ről nem olvastam se itt se külföldi forumon/tesztben. persze ettől még bármi lehetséges, azt már látom h ez márka nem lesz nagy Star a kinai gyártok között..
Amúgy a W450 1 hónapja van nálunk, Tmallbox-os vétel (tmallbox védelmében, ez az első telo ami behalt az onnan rendeltek közül..) szerintetek meg lehetne játszani a kínaival, hogy visszaküldöm és ne egy másik ilyet küldjenek, ne javítsák, hanem hogy egy másik telot választanék? -
sajtjani
tag
válasz
wincmd32 #75347 üzenetére
Ok. Remélem a srácok nem fognak lábon lőni. HD5000
Ami tetszik: Teljes prémium érzet, a burkolat csendben van, gondolom mert teljesen szögletes. A hátlap matt, nem gyűjt ujjnyomot,cserébe kicsit csúszik, az oldalán végigfutó ezüst csík viszont jól tapad. A ház nyúlánk, a széle 3 mm-es, a jó méretek 140x 71x9 mm. Az alsó érintők jól látható fehérek, + a világításuk erős, bevilágítás sehol. A kijelző a csúcs, extrém betekintési szög minden oldalról, elszineződés, bevilágítás sehol. Hihetetlen hogy napfényben háromnegyed fényerőn tökéletesen olvasható, a színei szépek,teltek. Akkumulátor 2500 mAh, éjszaka 1 sim 3g-vel 9 óra alatt 1%-ot merült. A bekapcsolt képernyő gyorsan zabálja az akksit (az ok: oroszok levakarták az akksiról a papírt, alatta az igazi érték, 1750 mAh) Előlapi hagszóró átlagos, jól hallani az ellenfelet, a hátlapi viszont jó hangminőségű, erős, nincs dobozhangja. A mikrofon is hibátlan, jól hallanak. A GSM része is ritkaság, a hátlapon van az antenna, belül a testen meg a három érintkező. Stabil és erös így a jel, +korrekt módon szét lehetett választani a GPS és a WIFI antennát.
A WIFI átlagos, a GPS talán az átlagnál kicsit jobb, magas házak között még nem próbáltam csak országúton, ott nem dobálta jelet, nem mászkált. Kamerához nem értek, csak a nálam lévő telókkal hasonlítottam össze, nekem egykutya, csak az előlapi jobb észrevehetően a többinél. 1A-s a töltője, 30 %-ról 2 óra alatt felnyomja.
Ami nem tetszik: csak kb 70%-ban magyar és keveri mondatokon belül a nyelveket, röhejesen. Nincs noti led, OTG csak megtáplálva, a gesture meg csak legyezéssel visszahív, felvesz, csendesít, a többi meg rázással megy, primitív. Csak a füles hagerőt kellett maxra húzni, mert halk volt, hedszet szutyok. Meg nem tudom eltüntetni az üres sim slotot jelző tetves X-et a notibárról.
Ja valszeg jól optimalizált a szoft, nincs akadás, lag, sehol. Én már az új V11-er rommal kaptam.
Sorry a hosszért! -
wincmd32
tag
Egyrészt nem kezdtem térítésbe
Másrészt örülök hogy szerinted igénytelen vagyok mert nem 50ért veszek telefont. Örülök hogy neked jól megy. Bár nekem ha lenne sem adnék ki annyit érte, egyszerűen nem látom érelmét amikor fossák a gyártok százával az újabbnál újabb kütyüket kb 2 havonta...
Harmadrészt nem értem eleve ez miért számít annyira minimálnak a szemedben, nem 70 dolcsis két magos telorol érdeklődök, mert ilyen is van az már tényleg lent van..
Nekem ez tetszett, ez van. Nem arra voltam kíváncsi itt a fórumban hogy te szerintem hülyeség 50 alatt noname telefont venni, hanem egy adott típusról kérdeztem a tisztelt társaság véleményét, illetve főleg azokét akinek van ilyen típus, elvégre ez a dual simes kinai telos topic azt hiszem. és nem a szóljunk be a csóró luzernek aki nem vesz márkás kinai telefont mint én a főisten mindentudó.
szóval azt hiszem el is tértünk a topic témájától rendesen.
Ezért még mindig érdekel HD5000 tulajok véleménye a készülékről, nem arról hogy béna vagyok mert ilyet vettem, ne engem hanem a készüléket minősítsük azt hiszem inkább ez lenne a topic célja.
Köszi -
wincmd32
tag
válasz
sajtjani #75344 üzenetére
És ha már témánál vagyunk, elmeséled nekünk a véleményed/tapasztalatod a Star HD5000-res dualsimes kinai csodáról? Kicsit részletesebben, mi hogy működik rajta, mivel nem vagy elégedett, stb..
Engem érdekelne a részletes beszámoló mert már megesz a kíváncsiság, hogy mit rendeltem magamnak
köszi -
wincmd32
tag
Akinek van HD5000 tipusu készüléke, szeretném megkérdezni, hogy a sim foglalatok közül melyik a 3G? a microsim (sim1) vagy a normal?
köszi -
wincmd32
tag
Én egy HD5000 tulajdonosa leszek hamarosan ha minden jól megy. Ilyet használ valaki? Ha igen, ki mennyire elégedett vele? Nem a kamerájára, hanem úgy általában véve. Saját topicja (még) nincsen...
-
perszeferenc
csendes tag
Új telefon vásárlása előtt állok, a max keret (vám nélkül) 30k környéke.
Szempont a min. 4.7'-es HD kijelző, mtk 6582/6589 proci, 1 GB RAM
Amiket nézegettem:Doogee DG350/UMI X1 pro
Star S1
HDC Galaxy N3
Doogee FIND DG510
Star HD5000
Tengda T94
Tengda S7599 (40%-kal leértékelve)
Guophone Note 3 G9002
ZTE Q705UHa valakinek a fent említett telefonokról van tapasztalata, kérem írja le, illetve melyiket tanácsoljátok leginkább/kevésbé? Köszi előre is.
-
sajtjani
tag
-
Putya
csendes tag
120 dollár nem is rossz ajánlat a HD5000-ért, feketében.
-
Narancsos44
újonc
-
Narancsos44
újonc
Köszönöm szépen a válaszokat
Igazából nekem az üzemidő számíta jobban hogy tovább bírja, csak azért vagyok benne bizonytalan mert a Star HD5000 hez 2db 2500 mAh aksit adnak, és nem tudom hogy csak pusztán jószívüségből, vagy azért mert régebbi típus és hamarabb lemerítí, mint egy újabb típus a kisebb aksit. Nem nagyon értek még ezekhez az újfajta telefonokhoz, szóval előre is bocsánat ha hülyeségeket írnék
-
Narancsos44
újonc
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni hogy valakinek van-e valamilyen tapasztalata erről a HD5000 mtk6582 típusu telefonról, egy ilyen vagy egy iNEW V3 között gondolkodok de nem nagyon tudok dönteni.
-
KukkSteve
senior tag
Star HD5000 teszt ([link]), akinek nincs kedve guglizni.
A kameráról jót írtak, a gps ami gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest