- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ans1980
tag
Sziasztok!
Van egy Cubot S550 telefonom, kb 2 éve szépen működik. Tegnap viszont bénáztam és letöröltem az összes fényképemet, kb 1300 darabot. Nagyon szeretném visszaszerezni őket, de minden program ami vissza tudná állítani, csak root-tal működik. A baj az hogy nagyon nem értek ehhez a részéhez a dolognak, és nem szeretném elcseszni még a telefont is. Tudtok ajánlani valamilyen Egyszerű programot rootoláshoz? A lényeg hogy egyszerű legyen a használata és biztonságos legyen. Amit eddig találtam az a Kingroot (erre sok helyen írják hogy vírusos) és a one click root. Ezekkel érdemes lenne megpróbálnom? Vagy valami más megoldást tudtok ajánlani? -
svgyula
addikt
válasz
molnardenes #134389 üzenetére
Szia! Nem akarok semmit mondani! Ha az első hozzászólásomat nem csak elolvasod hanem meg is értetted volna akkor nem írnál ilyet!. Nem írtam direkt semmilyen gyártót! De te erőltetted utána a kérdést hát ott van a válasz!
(#134385) aytukabozs
Igen volt pár "occó" telóm de én legalább rájöttem, hogy merre kell indulni. Bár amikor megvettem őket mindegyik a cubot zászlós hajója volt.Viszont ami nagyon fontos!! a cubot one és a cubot x6 is a dobozból kivéve "romolás" nélkül használható volt! Aztán az egyiket a wc-be eljette aki megvette tőlem, a másikra pedig ráment egy autó........
Mindkettőt nagyon kedveltem. -
svgyula
addikt
válasz
atee_13 #130249 üzenetére
Szia! Az összehasonlítás szerint sem egyforma a kettő! Nézd meg jobban! "CELLULAR" második sor. Ez feltételezi azt, hogy nem egyforma az adó-vevő része. Vagyis a másik ROM-ban levő meghajtóval nem lesz hálózatod! Vagy ha szerencséd van csak csak telefonálni tudsz vele. Mint előttem már írták elég az is ha az LCD egy másik sorozatból van. Nem lesz kijelződ, vagy nem ott és nem úgy érzékel ahogy kell. Volt ilyenben részem.Anno' COBOT ONE v. TRONSMART 7 Az elsőt 3 különböző SOC-al szerelték. A másodikat pedig ezekből vadászták össze! Volt olyan TRONSMART amiben a fólia alatt ott volt a "CUBOT" felirat
Mégsem volt kompatibilis mert a kijelző más volt!
-
svgyula
addikt
válasz
IldiH #117257 üzenetére
Szia! Én a helyedben újratenném a rendszert és megnézném egyenként felpakolva az akp-kat, hogy melyik települése után hülyül meg. Esetleg csinál ilyet akkor is ha frissül a kugli vagy valamelyik "gyári" telepített alkalmazás. A CUBOT ONE telónál voltak ezek állandó gondok! Frissültek az alkalmazások DE! mivel több verzió is volt az adott telefonból a régire is rácsúszott az amitől meghülyült e telefon. Ja és a tárhely is elfogyott
Én szoktam javasolni ha működik egy apk problémamentesen akkor le kell a frissítéseket tiltani és nem lesz ilyen meglepi.
-
svgyula
addikt
válasz
peestike #116205 üzenetére
Szia! Nem lehet ilyen diszkriminális kérdést intézni itt, mivel a hölgyek egyenrangúak! Minden tiszteltet meg kell adni. Inkább fogalmazz úgy "egyszerű felhasználónak lesz". Mert lehet zokon veszi valamelyik kocka.
Amúgy ez legalább szerepel a Cubot oldalán de az ára nagyon gyanús! Lehet, hogy javítottat akarják újra értékesíteni. Bár az alin is találtam 10$-al drágábban egy noname eladónál. A többi meg mind 106$-130$ között van. Azért írom mert a múltkor beleszaladtam egy cubot hamisítványba! Ez egy "Cubot one s" volt. Nem elég az, hogy a kinézet a HTC One kívül, de már ennek a másolatát is hamisítjákA gyári oldal szerint az MTK6589T volt az utólsó amivel kiadták ez meg MTK6582 volt ami ugye a TS7
belseje. Ez pedig kívül-belül(akku) teljesen csereszabatos a Cubot one-al.
-
Andibaba813
csendes tag
Sziasztok !
Két éve van egy cubot one telefonom .
A hangszórója nagyon halk lett, alig hallani.
Van BP-en olyan szervizes üzlet/magánember aki meg tudná nézni ? ( tisztítás és/vagy hangszóró csere ? ) -
svgyula
addikt
válasz
Beni2360 #111204 üzenetére
Tulajdonképpen tévedsz! Rengeteg "belsőt" és ahhoz illő/használható "külsőt/kijelzőt" lehet rendelni. A ROM-ot pedig ezek alapján kell összeállítani. Mivel ez nem olyan mint a "windows" itt a ROM nem keresi meg a hardvert azt meg kell pontosan adni, ha nem egyezik nem fog működni! DE nem csak a hardver hanem a szoftver megfelelő működése adja az összhangot vagy más szóval a minőséget. Van olyan is amit írsz az az alja gyártó aki csak szitázza a termékre a saját lógóját (lásd pl. magyar forgalmazókat és pl az overmax lengyel)és nem tudni azt sem mi a valós hardver! Anno' ilyen volt a TS7 amiben találtak CUBOT matricát! Még arra is lusták voltak, hogy saját ragacsot tegyenek bele. Aztán jöttek szívások mindenki azt gondolta a COBOT ONE= TS7 és csodálkozás amikor tégla lett. A legszebb az volt, hogy ahány sorozat annyi hardver! Mikor mit tudtak "occón" venni! De ezekhez volt minden ROM igazítva! Na meg a "STAR" márka(?). De nem ez az egyetlen rengeteg ilyen van biztosan mindenki tudna sorolni.
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Remélem tudtok segíteni.
Történt ugyanis, hogy eladtam a Oneplus keszülékem és ideiglenesen kértem kölcsön egy Cubot s208-as telót.
Na most sajnálatos módon rákönyököltem és berepedt a kijelzője, nem érzékel semmit.
Tudnék én ezzel kezdeni valamit? Esetleg kijelzőcsere megoldható lenne? Honnan tudnék olcsón kijelzőhöz jutni? Vagy azt mondta nézzek olcsón egy ugyanilyen tudású készüléket és vegyek neki. Viszont 20-tól többet nem igazán tudnék most kiadni :S
Annyiért pedig nem igazan találni mt6582-es procival és 1GB rammal szerelt 5 colos dual simes telót, vagy esetleg ha tudna valaki akár használtan is ami jó állapotban van, azt nagyon megköszönném!
Előre is megköszönöm ha valakinek van valamilyen ötlete, tippje, hogy mit is tudnék kezdeni vagy mihez lenne érdemes kezdeni. -
elfelejtette
veterán
Én is pont ezt csináltam, mivel a Cubot One nálam is folyton kapcsolgat a hálózatok között, és van úgy, hogy szétkapcsolódni se tud, ha nem találja a hálózatot. Bementem a Témobilhoz, és egyből adtak egy új kártyát. Ja és a Vodás sim kártyám a Vodánál ingyen kivágták 3mp alatt... :-)
-
-
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Jövőhónapban szeretném leváltani a Nokia lúmia 530-as telefonomat valami komolyabbra,de csak androidosra.
Nézegettem elég sok telefon van is egy favorit ami piszkosul tetszik de azért leírom a kiszemelteimet hogy hát ha tudtok segíteni hogy melyik éri meg az árát.
A lista:
1: ZOPO ZP910
2: Kingsing S2 na ez az a telefon ami nagyon tetszik.
3: Newman N2 ez is jó teló.
4: Honor 3C
5: UMI X1S
6: Cubot X6
7: Cubot one
Na ez lenne a felhozatal amit kinéztem eddig.
Ha valakinek van valamelyik és leírná a tapasztalatait azt meg köszönném,főleg a 2:-ra lennék kíváncsi.
Köszönöm. -
kissmacs
újonc
Sziasztok!
Bárkinek volt gondja Cubot One telónál az adatforgalom bekapcsolásával és működésével?
Nem tudom bekapcsolni. Van vkinek ötlete?
Kösziii -
válasz
Bjorngolf #86473 üzenetére
Cubot One, talán nem olyan hosszú a téma, érdemes vásárlás előtt átolvasnod.
Egy éve szerintem jó telefon volt, ma már találhatsz jobbat. Persze most akciós, így az árával lehet, hogy veri a többit.
Nekem fekete van, a hátlap nagyon gyűjti az ujjlenyomatot, ezért tuningoltam (ezüst színben talán nem gyűjti). Kamera nagyon átlag, GPS nekem jól működik, sokat használom. A gyári ROM-on is tetszett, de most MIUI-val még tökéletesebb.
-
Thome
veterán
Elhiszem hogy beleugranál egy ilyen jiayuba, de nem túl acélos se a kijelzőjük, se a hardverük (nyilván optimalizáltságfüggő is a dolog, de ne nyírja már ki a rendszert az 512mb ram), a gps meg az összes mtk-ban egységesen szar ahogy a fórumtárs is írja, szóval...
Engem ha 20m pontossággal behatárol, már jó vagyok.
A kamera nem olyan lényeges szintén, csak legyen elől is, hogy skypet használhassak (családdal beszélgetés)Ez a Jiayu gyengus, a feitengről mondjuk csak jót olvastam, de ha nem akkor nem, akkor milyen más alternatíva marad?
Mégegyszer jelzem: Nem romolok, kiveszem a dobozból és használni szeretném. Kinőttem már a romolgatásból, csak akkor teszem meg ha rosszalkodik a rendszer. A gps fixet feldobnám nyilván, root, cwm, ilyesmi nem akadály (a feitengnél sem), touchwiz tetszik, bár egyáltalán az van-e rajta, vagy csak lemásolták a kínaiak, nem tudom...
A telefon tetszik (nyilván mivel kópia), ami még tetszik az a Cube 5H, illetve Cubot One, de ezeket meg viszik azonnal ha felkerül az apróra.
Illetve ami még begyere az a Lenovo A820, de ott több már kompromisszot kell kötnöm (előlapi kamera hiánya, sokat skypelnék). -
b0bcat
addikt
válasz
cool13 #81513 üzenetére
Nos, vannak az ismert nagy kínai gyártók, a Huawei és a ZTE. Velük egy kategóriában a kevésbé ismert Lenovo és a sokak számára ismeretlen Coolpad. Ja, és a TCL/Alcatel.
Vannak kimondott luxusmárkák is: Xiaomi, Meizu, Oppo, One Plus.
Utánuk jönnek a nagyobb nevű kínaiak, mint a Zopo és a THL és Jiayu. Utánuk meg a "középkategória": Cubot, HTM, Star, iOcean, Umi, Elephone, Doogee az ismertebbek.
Röviden: a THL jó márka ezekben a berkekben.
-
svgyula
addikt
Tisztelt Urak! Megint megy a vergődés a gps így-meg-úgy! A fikázó ÚRIEMBER gondolt már arra(?), hogy az a program(ok) és annak a térképe amit felrakott az egyszerűen sz@r????? Nekem a célhardver ugyanezt csinálja az utolsó frissítés óta! Biztosan MTK hiba!
Ez biztosan csak az "ördögök"
műve meg a véletlen egybeesés ugye? Az a tény, hogy kb 5 különböző verziót próbáltam ki mire egyáltalán látott holdat!(cubot one) de ez biztosan nem a telefon hibája mivel a gps teszt meg ment normálisan! Mert amit legutóljára felraktam azzal mindegyik telefon tökéletesen működik! Csináltam "dual" tesztet úgy, hogy mind a kettő a célhardver és a teló is üzemelt! Mivel a kocsiban nincs tartó ezért bevágtam a km óra elé a telefont és láss csodát sokszor előbb mutatta az utat és ez nem rakott az út mellé mint a célhardver! Tehát nem elég felbarkácsolni a telefonra "valamilyen" GPS programot utána meg a telefont fikázni a saját hozzáértésünk hiánya miatt! Ezt sem vitaindítónak szántam. De ha nem szólt volna az "okoska" akkor bölcsebb lett volna! Nekem ezzel a hozzá nem értését fitogtatta.
-
madrac
senior tag
válasz
janaman01 #79752 üzenetére
Az én tapasztalatomat ne cáfold, mert próbálkoztam egy Cubot One-al és egy trágya volt a gps-e, hiába mondod. A listához még csatlakozott nemrég egy Neken N6 is. Biztos speciális védőernyő alatt van a város ami nem engedi az MTK-s telefonok gps-ét jól működni.. mert hát olyan nincs, hogy az MTK-val gond van, csak véletlenül 3-ból 3-at fogtam ki ami ilyen..
-
svgyula
addikt
válasz
madrac #79743 üzenetére
Szia! TE használtál egyáltalán cubot telefont vagy csak hallgatóztál? Nekem a harmadik típus van és 1db-nál kellett GT99 végigfuttatni az okosságot! A cubot one és a X6 is tökéletesen működik "mókolás" nélkül!
Amúgy az itt beállított "brand" telefonlistára minden kínai webshopban rácáfolnak................. Ugyanis érdekes módon mindenhol az első pár !brand! telefon között ott a cubot ami általatok "noname-nak" kikiáltottPersze rengeteg fóruma is van szinte minden típusnak! Tehát nincs is mögötte támogatottság,
az már egyszer itt fix
Más a melegedés és az üzemidő csökkenés a négymagosnál is megvolt a 6589 nem is bírta az NFS full grafikás verzióját. A 6589T már bírta de ha valami akkor ez a játék megkérdezi mire képes a GPU mert ugye a játékokban annak van nagyobb szerepe a processzor nincs kihajtva. Ez a beach akármi hát nekem nem tetszik
de ahogy elnézem a grafikát a telefon kijelző mérethez képest erősen túlzó a részletessége. Persze egy 32"-os TV-n keresztül már látványos -
janaman01
addikt
azok figyelmébe akik 6592 es cuccon akarnának "játszani" az xposed el
xda :
You experience bootloops after installing Xposed and you find files like /system/framework/core.jex. Typical devices where this happens are THL T100S (with a MediaTek MT6592 processor), THL W200S, CUBOT X6, several ones from Zopo, ...meg még ezt irják :
Background:
These devices ship with ROMs that are based on an incompatible Android fork called "Aliyun OS". These ROMs have a proprietary ahead-of-time compiler called "jazz, which is incompatible with Xposed.Solution:
No chance of fixing this within Xposed. It was reported that deodexing the ROM and then deleting the /system/framework/*.jex files helps, however you won't get any support for this in the Xposed subforum.deodexelni kellene a romot és akkor van rá esély hogy müködik ? vélemény ?
-
Mr.Csizmás
titán
némi turka, választás kérdése:
zopo zp700
zopo zp780
doogee dg2014
cubot one
inew v3vagy valami más javaslat, ami ~40e max 45e-ből megáll a kezemben, EU-s szállításból?
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de nem tudok dönteni.
A kérdésem a következő lenne:
Telót szeretnék venni max 300 dodóig.
Szempontok:
Full Hd
Nagy üzemidő
Max 5,5 col de inkább kisebb
Erős wifi
Megbízható márka
Antutu score nem tudom mennyire mérvadó, de játszanék is rajta, 25k felett jó lenne
Inew, Thl, Lenovo, Xiaomi vagy esetleg más is érdekelhet
Volt egy Cubot One-om, azt is szetettem, szal Cubot is lehet.
Tapasztalatok, előny, hátrány, bugok, minden érdekel.
Köszönöm szépen a segítséget -
BenszeT
tag
Hali!
Remélem jó helyre írom, gondban vagyok a telefon választással.
ZOPO ZP700
CUBOT ONE
DOOGEE DG350Melyiknek van nagyobb támogatottsága itthon? Melyikkel kapcsolatban jók a tapasztalatok. A fórumok átböngészése nem hozott eredményt.
Esetleg ingyen szállítással egy Lenovo s650, s660 vagy egy snapdragonos Xiaomi Red Rice.
Most 155-160 dollárért mennek. -
okularum
csendes tag
Sziasztok!
A cubot one topikban is megkérdeztem, de hátha ez a kérdés nem is "odaillő", mivel a két telefon nem ugyanaz.
Tehát:
Akciósan vettem egy Cubot One-s telefont. Gondoltam, hogy kipróbálom.
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, kivéve, hogy fekete háttérnél a közepén egy ovális foltban szép sötét a kijelző, a szélein körben viszont világosabb színű. (Szürke.) Tesztprogrammal is próbáltam és csak a feketénél jön elő. (Más színnél semmi hiba.)
Erre tud valaki valami megoldást, ill. magyarázatot? -
madrac
senior tag
válasz
FalconKnight #74353 üzenetére
Nálad. Nekem is volt alkalmam kipróbálni Cubot One-t... hát egy nagy kalap használhatatlan trágya volt a gps-e. Lehet hogy kilehet fogni, de elég lutri az egész. Érdekes, hogy qualcomm-os telóknál közel sem tapasztalható ilyen szórás. De ezzel nem azt mondod, hogy a gyártók nem tehetnek róla.
Volt nálam népszerű Thl W8 is, hát azt is kifogtam.. Úgyhogy csak óvatosan fogalmazzunk az ilyen általános kijelentésekkel kapcsolatban. -
FalconKnight
aktív tag
Nekem a Cubot One-al sincs gond ilyen szempontból. Gyorsan talál jelet (van hogy csak 1-2 mp, de max 1 perc), fixen tartja is a jelet, viszont néha kicsit pontatlan. Konkrétan biciklizést szoktam vele trackelni, és az erdőben néha az út mellet rajzolja ki a jelet. Navira viszont tökéletes.
-
_Hodor_
tag
Tiszteletem Uraim!
Barátnőm számára szeretnék telefont rendelni, egy ideje már nézem a mobilarénás fórumokat, a tapasztalataitokat, így könnyebb a választás. Ám kérlek segítsetek olyan szempontból választani a következők közül, hogy melyik ezek közül az a telefon "amivel a legkevesebb baj van". Értem ez alatt, hogy ha nagyon muszáj vétel után amatőrként rootolok/romot rakok fel stb (hála a jó leírásaitoknak), viszont oda adnám barátnőmnek, és mivel nem élek vele, nem tudnám minden nap állítgatni, meg próbálkozni a telón, ha ez meg az a cucc nem mükszik/beszarik rajta, tehát jó lenne ha az asszonynak nem lenne gondja vele. Íme linkek nélkül a típusok, és hogy melyik felé tendálok, oda írom példa ként a jelenlegi minideal es árakat (áfa nélkül).:
Xiaomi Hongmi: 160$ -a saját topicját olvasva egész megbízhatónak tűnik + kamera is talán ebben a legjobb (ami az asszonynak fontos valamiért) viszont sztem elég randa, de most ezt gondolom a legjobb vételnek
JIAYU G4C /G3C: 150$ körül- sztem a G3C gyönyörű, csak ezek MTK6582 osak nem 89T mint a hongmi+ a topicjaikat olvasva azt láttom hogy igen sok meló van velük, mire megtalálja a megfelelő rom-ot meg midnent az ember, így félnék ilyet venni a hölgyeménynek
CUBOT One: 170$ ugye az a gyönyörű htc one dizájn ami a G3C-nél is, ám mintha nem lenne akkora magyar tábora mint az előzőeknek.
Lenovo S820: 170$ -ez sem csúnya, viszont itt csak MTK6589 van T -nélkül (szemben a Hongmival)
+1 ami nem kínai ,mivel hogy lehet az a legegyszerübb, hogy ha neki nem kínából rendelek, a nehézkes garancia miatt
Motorola Moto G= legolcsóbban 53 ezer ft, viszont sd kártya bővítés, +akksi nem kivehető (ez nem tom para -e)
Szval ezek lennének, ha valaki megtudna erősíteni, hogy egy hölgynek, aki nem tudja magának folyamatosan mahinálni a telót melyik lenne jobb, azt nagyon megköszöném, és elnézést a hosszú levél miatt!
Köszönettel:
Hodor!Hodor!Hodor!Hodor!Hodor!Hodor! -
svgyula
addikt
válasz
maj-viktor #71490 üzenetére
Szia! Ezen csodálkozol? A cubot one is egy másolat!(htc one) De azt is hamisítják!
Most lehet kapni az MTK6582 1/4Gb változatot DE ez a gyártó oldal szerint nem is létezik az utólsó kiadás MTK6589T 1/8Gb volt. Nagyon gyanús, hogy átcimkézett TS7-ről van bagybaszóNem volt az sem véletlen, hogy cubot feirat volt egyik másik ts7 belsejében
-
svgyula
addikt
válasz
gamegod #70234 üzenetére
Szia!
Egy német oldal GPS teszt:
GPS ist Klasse, bester Empfang aller meiner Chinesen bis dato. Diese sortiert nach Signalstärke:1. Cubot X6 (MT6592)
2. Zopo 980 (MT6589)
3. Mini One (MT6572)
4. Jiayu 3GS Turbo (MT6589T)
5. iNew V3 (MT6582) --> Das schlelchteste was ich bis dato bzgl. GPS in der Hand hatte
Ennyit arról amit írnak mert a THL az a szuper csak azért mert.
CUBOT X6 Fórum (német) -
Keliontom
csendes tag
Srácok, segítsetek már abban, hogy hól tudom beállitani, a csökkentett karakter támogatást az sms küldésnél, mert piszokúl idegesít, hogy ha ékezetes karakterekkel írok sms, akkor a 160 karakter helyett kb 60 karakteres sms-t tudok írni. Mindenfélét olvastam, hogy hól lehet beállitani, de sehogysem sikerül, nem találom a beállitást. Olvastam, hogy a Handcent SMS progi tudja ezt, de ott sem találtam meg a beállitások között.
SwiftKey billentyzetet használok, ha ez számít, és egy Cubot One telefonról van szó. -
svgyula
addikt
válasz
Laza... #69044 üzenetére
Szia! Nos érdekes pont Te nem tudtad azt hogy a CUBOT Sony kamerát rak a telóiba?
A másik az x6-os ~1hónapja elérhető DE már van saját topikja és teljesen jó az információ
áramlás. Eddig az "android" alapból meglévő problémák na meg a saját hülyeség miatt voltak
megbeszélések.....................................
Lehet, hogy alacsonyak az elvárásaimde eddig (kopp kopp kopp) legalább annyira jól megy mint az ONE ment karácson óta. Persze a nagy gond az volt vele, hogy sajnos nem bírta az akkumulátora és hetente tölteni kellet
De itt szerintem 1 perc múlva jön egy zoppo. lenovó, vagy egyéb "fan" és kapásból lehurrog, hogy ez nem igaz.
De nem nagyon érdekel én használom és nem b*szogatom amit leírtak minden működik.
Többek között ezért nem írtam tesztet sem................................
Ja még egy dolog a Keeperv85-el cseteltem miközben a szobában betonfödém alatt fixált a gps szintén b*szogatás mentes állapotban. -
svgyula
addikt
válasz
Laza... #68736 üzenetére
Szia! A jobb oldali egy négymagos processzorhoz való (cubot one)
A bal oldali meg egy nyolcmagos processzorhoz való (cubot x6)
A lényeg az hogy nagyjából ugyanannyi ideig bírja (nálam) mindkét teló
Mintha egyedileg gyártanának akkumulátorokat típusokhoz és terheléshez vagy tévedek
de lehet, hogy mégsemvagy csak talán
De fóliából kicsit többet gyártottak mint akkumulátorból így felnyalják mindre ugyanazt az nem számít belül mi van. Hiszem az számít meddig bírja vele a teló vagy mégsem? Van akinél azért merül mert más érték van ráírva
persze lehet hogy a szöveg is erősíti a teljesítménytDE ezt még tudományosan nem bizonyított tehát nem is létezik! (ez a mai tudomány alapja)
-
cocus007
tag
Véleményt szeretnék h szerintetek melyik jobb?
Zopo zp700
Xiaocai X9
esetleg Cubot OneSvagy innen vmi más ajánlat...
-
Terentius
őstag
Te beszélsz,amikor egy Cubot One/Tronsmart TS7-el rohangáltál,ami a legnagyobb HTC One copy külsőre?Vegyed akkor a qHDt drágán.Cubot is akkora márka mint az Umi vagy a Doogee.
-
válasz
RECSKA #67368 üzenetére
Kitörölhetem az S3-mal (bár fájdalmas lenne) akár használt, akár új, mert sehogy sem tudok belegyömöszkölni két SIM kártyát.
Nekem dual SIM telefonok kellenek, mert két kártyám van és évekkel ezelőtt elegem lett abból, hogy két telefonnal járkáljak (hiába volt az Desire és N8). Azóta örömmel használok kínai két SIM-est (előtte is próbáltam, de gagyik voltak), de elég fárasztó, amikor rendre feltűnik valaki a Dual SIM topikban ajánlgatva megvételre a Single SIM-es telefonokat.
Ilyen volt korábban a Moto G is, amiből ugyan még meg sem jelent a két SIM-es változat, de egyesek már minden kérdésre benyögték, hogy ötvenért lehet venni egy SIM-es Moto G-t. Egy időben az általam nagyon kedvelt Haier w910 is ilyen készülék volt, meg persze egy-egy Galaxy S (2 / 3 / 4) is rendre feltűnik.Ha valakinek csak single SIM telefon kell, rendben, lehet neki ajánlani olyat, de ne legyen már ilyen készülékhez hasonlítva a többi dual SIM, ha egyszer az nem alternatíva sok embernek, aki itt a fórumon a Dual SIM telefonokat keresi.
Ez a kirohanás nem kizárólag neked szól, hanem általában az egy kártyás telefont ajánlgatóknak (egyébként pedig az S3 elég jó képeket készít, bár nem érzem szignifikánsan jobbnak egy Cubot One / Tronsmart TS7-nél az újabb szofverrel, de ez nem von le semmit a Samsung érdemeiből)
Vagy nevezzük át a topicot és akkor ilyen fenntartásokkal olvasom tovább, vagy akár létre lehet hozni egy single SIM kínai tel topicot is, arra is van érdeklődés
...de ha csak engem zavarnak a beszúrt Single SIM ár-és egyéb összevetések a dial SIM készülékekkel, akkor szóljatok...
-
svgyula
addikt
válasz
bubu126 #67131 üzenetére
Szia!
Húúú ez érdekes mivel a "hivatalos" (?) oldal szerint két verzió volt belőle az első széria MTK6589, a másik októbertől az MTK6589T- vel volt szerelve most jön egy majd ki az MTK6582-vel. Ránézésre semmi nem passzol csak a burok! Az új teló nem cubot one hanem S208 néven lesz majd kapható.Szerintem a kihalás felé haladó 4magos "occó" kategóriába lesz besorolva, bár a paraméterei meg a megjelenése nem rossz(szubjektíven az én fejemből)S 208
elővásárláson -
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #66367 üzenetére
Na igen
Nagyon nem értettem ezt én sem! Vagy nem volt elég kapacitása a ts7-nek és átvette az első részt és csak a hátlapot adta
Ha jót tudom ezután kezdtek külön hardverrel szállítani vagy mégsem
csak a szita más ahh
nem is érdekel csak a fórumán volt hogy valaki megjegyezte a ts7 kamerája nem tud ezt vagy azt akkor derült ki az is, hogy ebben is eltérnek.................. Amúgy nekem semmi bajom a cubot one-val nem bántam meg ár-tudás arányban teljesen jó eddig (kopp-kopp) megy normálisan! Persze ezt is meglehet hülyíteni!
mindenféle barom apk felpakolásával
most legutóbb a cleanmaster önállósította magát
Na meg mint a mobogenie! Hogy az hogy megszívatott! A felpakolás után a pc csak ezen keresztül látta az sd kártyátcsinálhattam bármit amíg nem takarítottam le csak így ment!
-
svgyula
addikt
Szia!
Hát ha annyira egyforma mint a TS7 meg a COBOT ONE akkor nagyon eltérő! TS7 MTK 6582 4x1,3Mhz
Kamera nem a sony-tól van(ezt nem tudom személyes tapasztalattal megerősíteni) A Cubot one MTK6589T 4x1,5Ghz és sony kamerával szerelve ami FHD videót csinálKívülről persze megtévesztésig hasonlítanak egymásra, mivel a "burok" ugyanattól a fröccsöntőtől származik
jut eszembe én is keresek egy fröccsöntőt estére
-
LGyuri
tag
Eddig stabil, nem volt gondom. Az UMI X2 csinált olyat (nekem 2 Telenoros kártyám van/volt benne), hogy az egyik slot indokolatlanul kisbb térerőn volt, mint a másik, illetve egyszer el is dobta cca negyed órára a térerőt a 2. slot.
Ez eddig nem csinált ilyet, és mobilneten is nagyon jó eredményeket produkál a speedtest. Jobbakat, mint az MT6589-es telefonjaim. Ugyanott, ugyanakkor (1 perc diffivel) egy Cubot One a felét hozza...
a stabilitás meg majd kiderül.
Ja, akksiról még valami: bekapcsolt wifivel egy éjszaka alatt 2%-ot merül (2 db mailfiók frissül pushon, és időjárás widget óránként). Ez szerintem NAGYON JÓ!
És még egy jó pont: a HA-n ez a legolcsóbb OctaCore telefon. Megfontolandó....
UMI X1S: az az 1750-es akksi azért karcsú lehet...
-
LGyuri
tag
Sziasztok,
Pénteken lettem a gazdája egy THL W200S típusú telefonnak.... mondhatom, az eddigi legjobb telefonom!
Pedig volt előtte más kínai dual sim telóm is (Acer Liquid Gallant Duo, Newman N1, Umi X1, Umi X2, Concorde 5700, Cubot One - nem ebben a sorrendben)
CWM, root, simán megoldható (MTK tools+megfelelő image XDA-ról és framaroot 1.9+ barahir). Romok még nincsenek (eddig 1-et találtam). GPS oké, hidegen 2-3 perc alatt stabil, nem dobálja a jelet. Wifi közepes, Galaxy S3 wifijénél erősebb.
Egyébként villámgyors, sehol semmi lag, grafikusan is igen erős, eddig semmilyen játék nem tudta megfogni.
Kamerája kínai viszonylatban - és az eddigi telefonjaimhoz képest - egész jó. Az akksi elég, 2000 mAh, bekapcsolt wifivel, 4,5 óra képernyőidővel 2-2,5 nap... lehet arányítani
-
madrac
senior tag
válasz
konigjanos #64759 üzenetére
Persze. Nyilván az a Cubot One is gyártási hibás volt amit én próbáltam nemrég (6589T). De teljesen mindegy, hogy hogy nevezzük, lutri az egész. Nagyon nagy lehet a szórás. Thl W8-al is persze csak én szívtam meg. Nyilván az is véletlen volt.... Vajon a Haier W910-re, ami nem MTK, vajon miért nem panaszkodik senki GPS-re? Pedig az is kínai.. De persze nyilván ez is csak véletlen. Nem akarok vitatkozni, elnézést, csak hangosan gondolkodtam...
-
mong08
tag
válasz
benceman00 #63931 üzenetére
Mi számít hosszútávnak ??
Cubot ONE szeptember eleje óta.. Teszi a dolgát..
Bajom nincs vele, tudja amit elvárok tőle. Ha nem nyüstölöm sokat akár két napot is bír.. ha sok a mobilnet és a képernyő idő, van hogy nem bírja ki estig .. Telefon jó, GPS nekem bevált, müxik.
Fényképező.. Amire én használom, arra tökéletes, bár a vakuja lehetne erősebb.
Adtak egy kemény műagyag hátlap tokot hozzá.. nos az nem ér egy fillért sem.. még jó hogy ingyen adták.. törik, mint a ropi..Kijelző védő még a gyári van rajta és van egy másik is hozzá.
Füles.. Nem tudom.. nem használom.. gondolom nem egy vájt fülűeknek való darab..
Az enyém még szeptemberi beszerzés.. és én még megkaptam két akksival.. most már csak egy akksival jönnek a telók általában.. -
Andibaba813
csendes tag
ÜDV !
Cubot one, beállítva a gmail fiók. Azt veszem észre, hogy nem szinkronizál ( naptár,email küldés/fogadás stb ), újraindítom a telefont és aznap jó......másnap megint nem.
Próbáltam a wifi-t ki/be kapcsolni, de ugyan az ( van net előfizetés is ).Böngésző megy.
Találkozott már vki ilyen problémával ?
-
svgyula
addikt
válasz
Dominó85 #63620 üzenetére
Szia!
Hát érdekes dolgokat mondasz! A hátlap valószínűleg pont olyan mint a CUBOT ONE nincs mögötte szinte sehol légrés így lehet egészen vékonyat készíteni de ezt csinálja nagyon sok gyártó hogy legyen belül hely! Csak takarásra szolgál, hogy lefedje a hátulját és nem azért, hogy harckocsival áthajtsanak rajta!
Amit írtál a "szenzorok mondanak csődöt..." ismered ezt a játékot?Minden ilyen játék ha be van kapcsolva infót-segítség akkor kiírja a kezelést. 29.06-nál ott a "learn more"
Semmilyen szenzor összeomlás nem volt ott! Addig amíg a saját kezedben nem próbáltad ki nem kell mindenről lehúzó véleményt mondani. Én sem mondtam egy zoppo telefonról sem véleményt mivel nem volt a kezemben. A formáról, árról meg nem mondok véleményt mert ez csak rám tartozik és senkit nem érdekel, hogy nekem vagy neked mi tetszik, azt az egyének szeme dönti el........
-
svgyula
addikt
válasz
laslie92 #62617 üzenetére
Szia!
Nos nem kételkedem abban amit írtál. Viszont azt tudni kell az amit te mutattál az első szériás CUBOT ONE
Amit októbertől adtak ki abban már nem egészen az a belső van.
Az újakat az MTK6589T 4x15Ghz vel jöttek ki. A xiaocai x9 csak a MTK6589 4x1,2Ghz az antutu teszten 10-11e pont között teljesít az én telóm meg 16800pont tehát valami nem egésze azonos ugye?
A fényképező is kétfajta van bennük az enyém tudja a full HD videot azaz 1980x1080/30kocka mp. -
Andibaba813
csendes tag
Help !
Elmentünk megnézni egy cubot one-t, hogy mégis milyen kézben, funkciók stb.
A vodafonos kártyámmal nem ment a mobil internet.( 3G, hsdpa stb )
A vodas kártyát a normál SIM slotba raktuk. Egy Tmobilost a micro slotba így működött a net.Mi lehet a hiba ?
Természetesen a vodás kártyán van net előfizetés ( RED ), az a jelenlegi telefonommal tökéletesen működik.
Azt nem tudtuk kipróbálni, hogy a normál SIM-be egy másik kártyával mit csinál.
Próbáltuk úgy is, hogy csak 1 sim , aztán 2 sim. -
laslie92
senior tag
válasz
svgyula #62607 üzenetére
Nem tudom elhinni,hogy a Cubot One Jobb képeket készít mint a Cubot Gt99.. És azt sem,hogy egyszinten van! A Minap sikerült a kezembe fogni és csinálni pár képen a Cubot One val meg az itenni Cubot Gt99 meg az interneten megtalálható tesztek alapján ég és a Föld! Sőt megsúgom mindenkinek a Cubot oneba 1in1 xiaocai X9 camera van ami igen csak nem acélos nem rossz de szerintem nem is jó! én a cubot onet egyedül csak a xiaocai x9 el tudom össze hasonlítani mivel ízig vérig ugyan az az alap csak másházban és nagyobb kijelző nagyobb felbontás!
Ezek a képek saját fotózásúak!
-
svgyula
addikt
válasz
madrac #62510 üzenetére
Szia! Megtaláltam a piros kijelzős telefon de már kijavították CUBOT ONE kijelző csere után
-
laslie92
senior tag
Esetleg ha valaki hasonló cipőben jár jól jöhet! Cubot one érintő panel csere
-
laslie92
senior tag
Érdekes dolgott vettem ma észre és gondoltam megosztom veletek! A xiaocai X9 és a Cubot One ben 1in1 ben ugyan az az alaplap található részletek később
-
madrac
senior tag
Haier W910-et használok, de volt nálam 1-2 napra kölcsönben egy Cubot one (6589T), így leírnám ebbe a topikba is gyors tapasztalataimat, hátha valaki hasznát veszi:
- bekapcsoló gomb pöcök használata kényelmetlen
- dizájn 5-ös
- nyekergésre ennek is hajlamos a háza még új korában is
- doboz beszédhangja van, semmi mély
- gps internettel, frissen letöltött epo-val is trágya volt, nem frissítette a pozíciót, buszon teljesen halott. gps élesztő trükköket nem vetettem be. először azt hittem hogy az mtk-tól nagy meglepetésre jó lesz a gps, mert az ablakból tudott elég gyorsan pozicionálni, de utcán már elromlott...
- a rendszer legalább gyors rajta
- kijelzője pixelesebb mint a Haier-é, és pirosasabb a képe
- 1 darab piros pixel hiba képernyő közepén (focalprice beszerzés...)
- méret: cubot pár mm-el hosszabb, kb egyforma szélesek
- gyári launcher akad, novával tökéletes
- kamerája egy vicc. direkt készítettem összehasonlító fotókat a Haier-el, elég beszédes.. részletek nuku.
- menü gombok háttérvilágítása gagyi, van olyan gomb ami nem is világít, és egyébként is halvány, nem egyenletes a világításuk -
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
Új telefon vásárlása előtt állok, de kicsit elvesztem a százezerféle kínai telefon között.
Elsőnek a Jiayu G3 vagy G4-et néztem ki (képek alapján a G3 külsőre jobban tetszik), de ahogy nézegettem a hirdetéseket, egyre több a lehetséges jelölt. Ami még megtetszett az a Cubot One illetve az iNew V3.Nagy igényeim nincsenek, a keret 40-50.000 forint. Ha van benne NFC vagy egyéb extra, az jó, de nem létfontosságú. Méretre lehetőleg minél kisebb, de az 5"-os még belefér. Nem kell nyolcmagos, de legalább 1 giga ram legyen benne. A kijelző ne legyen full HD-s (mivel gondolom emiatt lassabb a telefon, illetve gyorsabban is merül), ekkora kijelzőn nekem bőven elég a 720p.
Mi a véleményetek az általam kinézett típusokról, illetve tudtok ajánlani valamit? Biztos elkerülte a figyelmem egy csomó készülék.
Előre is kösz!
-
svgyula
addikt
válasz
Viktor0610 #61598 üzenetére
Lehet mert az előd ami nekem van most(CUBOT ONE) az is 190$ volt. Viszont teljesen jól megy (kopp kopp
) eddig
-
vargaz88
újonc
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új telefont, jelenleg SII használok. Minsőgében hasonlót vagy jobbat szerenték.
Sajnos, abszolút nem értek ezekhez a dolgokhoz.
Nagyon tetszenek az Elephone P8, és az INew V3 ultrathin,(ezeket nem láttam a magyar oldalon) de ezeket mind külföldről kellene rendelnem.
A kérdés, hogy rosszabbul járok-e, ha az anrodidvasar.hu-ról rendelek telefont és ők elintéznek nekem mindent, vagy én rendljem meg.
Ha jobban járok az androidvasar.hu-ról, akkor talán két telefont találtam, ami tetszene, az egyik a Cubot one, amiről láttam, hogy már korábban jókat írtak
a másik ez: http://androidvasar.hu/android_mobiltelefonok/android_kapacitiv_mobiltelefon/uj_6__htm_h9001_android_42_3g_mtk6582_negymagos_1_3_ghz-es_qhd_gps-es_phablet_okostelefon_ajandek_bortokkalez a paraméterek alapján mennyire jó? mennyire marad el az előbb, fent említett telefonoktól.
Előre is köszi.
Zsóó
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hol tegyem fel a kérdést, ezért itt is felteszem hátha tudtok segíteni.
Tegnap óta rákattantam ezekre a kínai cuccokra, mert szükségessé vált egy dual SIM-es készülék és elég jónak tűnnek.
Már annyi mindent olvastam, hogy kezdek elveszni az adat dömpingben, így a segítségeteket kérném, hogy milyen telót vegyek 50000 körüli összegből?
Maga a tárhely nem fontos (jelenlegi 4Gb-ot sem használom ki) csak a gyorsaság számít. És itt jön szóba a RAM mérete. Nem tudom, hogy elegendő-e az 1 Gb-t, mert ha megtelik, akkor gondolom belassul a teló (erről esetleg tapasztalatok?).
Cubot One Ennek ha jól tudom nagyon gyenge a kamerája viszont baromi jól néz ki (szerintem).
THL W8
THL W8s W8 és W8s alig van különbség árban. Itt PH-n van két teszt erről a telóról. Elég jónak tűnik, relatív jó kamerával.
Neken N6 Na erről nem sokat tudok. Se minőség, összeszerelés, se kamera.
Vagy egy olcsóbb változat W200Vagy esetleg van más ötletetek ebben az ár kategóriában?
Vámot, hogy lehet megúszni? (valaki azt írta, hogy nem fizetett, valaki meg igen)Válaszaitokat előre is köszönöm
-
peestike
senior tag
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni:
tudnátok mondani eu-s webshop-ot, ahol vannak kínai telefonok és a bolt sem gagyi?
a comebuy-t sikerült megtalálni, ha netán még van más is. (gyanítom biztosan van)
céltelefonok: zopo zp700, cubot one, inew v3, de még képlékeny, ha van valami jó/jobb ezen ár környékén, ahol ezek vannak legyetek kedvesek ezt is megosztani! -
mong08
tag
válasz
konigjanos #60774 üzenetére
CUBOT ONE , (vagy TS7 tudja a fene mi is ez hivatalosan..) max.10 másodperc jelen van a GPS és 2,9 méter pontosságot ír..
Ja.. régi MTK6589 procival.. -
svgyula
addikt
válasz
MZsoltee #59936 üzenetére
Szia!
Azért jó ha tudod. A Concorde 5000 kínai belső és magyar összerakás és az android is itthoni összehangolás.
Amire azt mondtad "brutális hardver" az a közepes kínai telókkal megegyező..............
Azt nem tudom mennyire van optimalizálva de a fiam Atab 5 telója nem bírta valami sokáig(ez a kategória). Annyi előnyöd van hogy legalább anyanyelven beszélhetsz a szervízzel
Tavaly a táblagép vásárláskor ennek a cégnek a gépe volt árban az egyik befutó sajna olyan infót kaptam az akkuidőre tőlük! ami ezt kilőtte a sorból. Kicsi akku hosszú töltés. Reménykedjél, hogy a telefonnál nem így leszItt igaz 2800mA-t írnak DE amint már raktam fel képeket az akkumulátorokról kérdés az, hogy tudja-e vagy csak a felirat ennyi? Írtam már hogy a két cubot típus(GT99, ONE) akkumulátora azonos teljesítményű és mégis hatalmas a méretbeli különbség.
Az áráról kérdezem, te a nettó értéket számoltad vagy csak benézted? a linknél 59.900.-Ft.+szállítás=60.800Ft
Nos azért ez dollárban 267$! és az ÁFA leszámolása után is elég jó kínai telót jelent. -
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #58632 üzenetére
Szia!
Megpróbálom megint lerombolni az akkumulátoros érveléseket, persze nem szándékosan!
Amit felraktam két képet ott közel 1,5év volt a két akkumulátor megjelenése között! Viszont
a CUBOT GT99 és a ONE között nincs ekkora max pár hónap különbség! Volt (van) szerencsém mind a kettőhöz az akkumulátoron mindegyiknél 2200mA 3,7V teljes töltéskor 4,2V! Viszont még véletlenül sem kompatibilis a két akkumulátor méretben! a GT99 akkumulátora 5mm-el rövidebb és 2mm-el keskenyebb
a vastagsága ~egyforma!
Kizártnak tartom azt, hogy különböző tartalommal (anyaggal) szerelik ezeket!
Inkább nekem erős a gyanúm hogy az egyre nagyobb "tepsi) telefonokban közelítenek a valóságos akkumulátor teljesítményekhez. Valahogyan én sehol nem látom a kínai telefonpiacon azt a akkumulátor "forradalmat" aminek jelentkezni kellene a teljesítmény növekedéssel.
Ha az itt jelenlevők belegondolnak abba a ténybe, hogy hány akkumulátor halt meg a telefon előtt, akkor tiszta lesz a kép. Minek erős akkumulátort csinálni és belerakni egy telefonba amikor a "gagyi" is kibírja a telefon életét, vagy már a fejlődés miatt úgy is cserére érett!
-
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #58593 üzenetére
Tisztelt Uarim!
Mielőtt eltévednénk a a találgatások mezején, két kép.
A fekete egy 4" android(kínai) akkumulátora normál üzemmel minimum 3napot bírt! (illetve most is csak parkoló pályán van)
Az ezüst a CUBOT ONE 4,7"-os aksija igaz, hogy ez biztosan csak két napot bír, mert még elég sokat kamerázok, játszok, netezek, stb. de érdemes megnézni a teljesítményt és a méreteket is....... -
válasz
liaviolet #58576 üzenetére
Amiatt nehéz mindez, mert szinte minden készülékhez megoldható az OTG, a kamera az nagyon relatív. A videó felvétel, videó lejátszás egyiknél sem gond, a játékok nagyjából ugyanúgy futnak mindegyiken, tárhely szinte minden készüléken van, Olyat nem fogsz találni, amiben csak A-GPS van, de GPS nincs, mivel ilyen nem létezik (ki hitette el ezt a világrengető baromságot az emberekkel?). A Gorilla Glass tulajdonságot bárki ráhazudja bármelyik készülékre.
Amiket megnézhetsz:
Xiaomi Hongmi
Huawei Honor 3c
Jiayu G4T
A Cubot One testvére a Tronsmart TS7, csak olcsóbb
Neken N6
Lenovo S820 alkalmanként lemegy 200 alá
Freelander i30
Egypár iNEW is sorakozik a jelöltek között valamint egy különlegesség, ami 4-5 hónapja még 200USD környékén volt, de most jóval olcsóbb, az Umi S1.Sok más készüléket is fel lehetne még hozni a sorban, mert a kiírt adat nem feltétlenül a valós adat...
-
liaviolet
csendes tag
Sziasztok!
Már hónapok óta nézelődök, de minél többet olvasom a fórumokat meg minél több review-t nézek, annál bizonytalanabb vagyok. -.- Szeretnék ajánlást kérni, hogy a dual SIM-es kínai telefonok közül ti melyiket javasolnátok a következőknek megfelelően:
- 720x1280-as 4.7-es vagy 5.0-ás kijelző (IPS, Gorilla Glass)
- OTG
- videó felvétel minimum 720p
- videó lejátszás minimum 720p akadásmentesen
- fényképezés jó minőségű (árkategóriához képest), minimum 8MP (nem interpolálva annyi), sötétben is használható, LEDes
- játékok fussanak rajta probléma nélkül (pl. Gameloft MMORPGk, ilyesmi)
- GPS (nem csak A-GPS)
- kivehető akkumulátor
- bővíthető tárhely
- maximum 200$A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a CUBOT One-ról azóta született teszt? Olvastam hogy még novemberben ígértek néhányan tesztet mikor megkapták, de azóta se látom sehol. o.o
-
Dirtyz
őstag
Használtan vettem, ami volt rajta recoveryvel lepucoltam, felraktam egy miui-t de az nem volt jó valamiért, utána, ideiglenesen ment fel a cubot one. Namost ezt kellene leszednem és menne vissza egy másik miui.
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok! Cubot one-ról hogyan tudom levakarni a gyári rom-ot?
Miui menne vissza rá... -
hunior
csendes tag
válasz
herdsman12 #58369 üzenetére
ja persze beteszem a listaba
Xiaomi red rice (m1), jiayu g3t, g4, cubot one, thl w200s, Iocean x7hd, Inew V3, Lenovo s820.Ezek a ma kaphato legjobb, nemzetkozi szinten is nevet szerzett kinai 4mag, hd kijelzos telefonok 150-200 dollaros kategoriaban.
-
hunior
csendes tag
-
svgyula
addikt
Nos Uraim!
Két link amiből látszik hogy a cubot one és a tronsmart ts7 két külön cég!
ez a cubot:http://www.cubot.net/ez a tronsmart:http://www.tronsmart.com/
nézzétek meg az elérhetőségeket is!
Ez olyan mint két táblagép az egyik kínai(FreeLander) saját belső és külső a másik meg lengyel kínai külső lengyel beső buheráció!(overmax) a kettő között csak annyi a különbség, hogy ha meghajtod a kínait akkor is bírja az akkumulátor a lengyelnek meg szemlátomást!!! megy lefele az akkumulátorszint! A lengyel cég nem az egyetlen Europában! -
Valószínű, hogy Jiayu G3T vs. Cubot One lesz a vége, egy kérdés. Mindenkinek köszi az ajánlásokat!
Megoldható-e driver telepítés nélkül hogy a készüléket a PC felismerje, mint külső meghajtót? Akár roottal, akár anélkül. -
mgtom
csendes tag
válasz
Viktor0610 #57097 üzenetére
Van gomb világítás, nem túl acélos, de sötétben, félhomályban tökéletesen elegendő.
Nem teljesen ugyanaz, mint a Cubot One.
Kevesebb ROM 4Gb (cubot one 8Gb), más Soc, de ezért kevesebbet kell fizetni.
Amúgy nekem nincs vele bajom, bár Cubot One nem volt a kezembe. -
svgyula
addikt
válasz
Viktor0610 #57097 üzenetére
Szia! A TS7 A kínai CUBOT ONE másolata. Tehát a másolat másolata annyira, hogy minden hátulról is megegyezik! Ráadásul valahol néztem a belsejében van a "cubot one " felirat. Ezt szerintem egyértelműen azt jelenti hogy kiesett a "minőségi"
válogatáson azaz nem érte el a cubot nevet sem
!
-
-
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
Nem tudom melyikre gondolsz? Az ahonnan megrendeltem és három hét alatt itt volt? Nos tőlük azt is kaptam ami az oldalon le volt írva! A cubot one-nak elméletileg létezett két verziója a sima MTK6589 1,2Ghz és az MTK6589T 1,5Ghz ez utóbbi mindenhol drágább volt viszont októbertől már nem szállítottak régit csak ha volt még a sufniban! Akik a leírást meg az árat nem írták át azok az akkumulátorral próbáltak üzletet csinálni! Kétszer futottam bele abba, hogy vártam két hetet utána közölte az eladó "csak egy akkumulátorral" tud szállítani! Nos az aksi árát ismerve 10-13$ tudott-akart visszahozni az áron. Na meg azt hogy lógott a pénzem három hétig a levegőben, mire visszakaptam! Mert azért mondanom sem kell a válaszom "nem" volt!
A GS3-at a nyáron 37$!!!!! nem vicc! akciózták! Persze nem kaptam meg szerintem elírták az árát 137$ lett volna! A kifogás jött három hét múlva úgy, hogy már volt csomagkísérő szám is!!! A kibújó válasz az volt a "szállító megbízhatatlan".
Bocs a hosszú sztori-ért! -
svgyula
addikt
válasz
meridaharcos #56997 üzenetére
Szia! Ez egy CUBOT ONE MTK 6589T.
-
hfrici
aktív tag
Sziasztok!
Cubot One-ról véleményeket kérnék, ill. hozzá hasonló teljesítményű készülékeket legyetek szívesek javasolni.Köszönöm
-
pruf
csendes tag
Sziasztok!
Kínai telós kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni
Már rengeteg topikot átnyálaztam és sokat le is mentettem, de már nem találom melyik volt az ahol
a karácsonyi őrület vámolási szokásairól esett szó. Csak annyi infó maradt meg, hogy jelenleg sportot űznek abból, hogy mindent lebuktassanak amit csak lehet.Adott a naiv polgár (én) és berendel valamelyik megbízhatóbb oldalról egy telót pl SG-post al. Mire lehet számítani? Kb mikor csengetne vele a postás?
És a fő kérdés: Sehol nem találok infót a Mysaga m1 es telórol, alig keresik és semmi felhasználói infót nem találni pedig elvileg nem annyira gáz hardveresen. Valamivel olcsóbb mint a sokak által kedvelt Cubot one aminek már kialakulóban a fan klubja.
Nem érdemes a Mysagaval foglalkozni? E-bay en 100 fontért hirdetik ami csak pár 1000-el tér el a kínai ártól mindemellett nincs vám probléma stb de rendkívül zavaró h semmi infó róla.
Mit gondoltok?
(ui: alapvetően Zopo zp820 at akartam venni de ráfutottam 2 "out of stock" kretén kínai kereskedőre aki behazudta h van így eléggé el vagyok már keseredve... alapvetően 100-150 $ körül keresek telót)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest