-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
boroskóla #70359 üzenetére
Kinek mi, én unom az ovál formát, de másnak (talán a többségnek, ha azt figyelembe veszem, hogy a Samsung szinte mást nem is csinál és eladja a készülékeit) mégis tetszik.
Jó a Zopo is, de kicsit (bár nem sokkal) drágább. Azért is írtam, mert nálunk kevésbé ismerik a Doogeet, de nem rosszak a tapasztalatok, bár az is igaz, hogy kevés van.
(#70362) Dhampir:
Igen, Iocean, az X8-ról még kevés a tapasztalat, pár napja forgalmazzák, így érdemes kicsit várni, illetve a 3G 900 MHz-t egyelőre nem (csak 850/2100) tud, csak a májusi gyártás fogja kezelni azt írták (szóval 900/2100 is lesz).
Ugyan az induló ára valóban 300USD, de eddig is kicsit drágább volt a többinél, a 250-t nem sokára megközelíti, vagy a 270-t, mint a THL T100S.
Részben a 32GB ROM, a mindkét oldali Gorilla Glass, a hátsó és az elülső kamera autofocusa és a viszonylag különleges dizájn miatt. Szerintem tetszetős, a legnagyobb hátránya számomra a még nagyobb méret...ha konszolidálódik kicsit az ára valószínűleg rendelek egyet.(#70377) Dhampir :
Bal felső sarokban a képén: Presell. Nagyon cselesek
4.4-es Androiddal reklámozzák, ha azt betartják, akkor még kell várni az biztos.Az X8 is így volt, de már NEW szerepel a sarokban
Illetve lesz-e 900-as a Doogee-ból, nem tudni. De mindenképp tetszetős, gondolkodtam a hasonló Goophone V92 Pro-n, de az se nagyon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest