- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Stauffenberg #50415 üzenetére
Látszik, hogy foglalkozol a témával, nagyjából egyet is értek vele.
Igen, az időkép és a köpönyeg készít harminc napos előrejelzéseket létező modellkimenetek alapján, amelyek naponta többször is változnak.Ők csak felhasználják a nagy globál modellek adatait és abból készítik a saját előrejelzésüket.
Nagy általánosságban elmondható, hogy egy héten túl már csak tendenciák vannak, amelyeket a naponta változó futásokból le lehet szűrni, azon túl üveggömb tartomány.
Én tendenciákra az egyik modellnek a futásait mentettem el könyvjelzőbe.(budapesti rácspontra számított)GFS fáklya
Ezen szoktam csekkolni, hogy lehet-e számítani komoly lehűlésre, felmelegedésre és csapadékra.Az időkép és köpönyeg persze mossák kezeiket, miszerint ez csak durva becslés, viszont pont a piaci igények hozták ezt létre a tudatlanok számára, akik igenis komolyan veszik, de akik kicsit is foglalkoztak a témával, azok előtt emiatt szerepelnek le ezek az oldalak.
Ami még negatívum, nem szabványosan felállított mérőállomások adatai is bekerülnek a rendszerbe, emiatt számos alkalommal kerül be rossz adat, én pont emiatt dobtam az időkép appot, mivel egy idióta méricskél a környékemen, akinek a mérései alapján folyamatosan komoly eltérések vannak a valós mérési adatokhoz képest.Mondhatni én szinte minden időjárás appot kipróbáltam már, viszont a legtovább a Weather Services Pro-nál maradtam, mivel három szolgálató adatai közül lehet választani és amire megtaláltam melyik áll a legközelebb a valósághoz meg is szerettem és általában jól megfogja a következő napok időjárását, valamint meglehetősen kevés naftát is kér az aksiból, mert lehet ez is szempont.
Viszont aki csak alkalomszerűen lesi a változásokat és sokat böngészik is(okostelón ki nem), annak ideális az omsz mobilos felülete, én a radarképet rendszeresen ellenőrzöm zivatarok idején, nem egyszer változtattam meg a napirendemet miatta és nem kellett utólag ujjal mutogatnom az időjárás appokra, hogy na de kérem, ez nem volt előrejelezve.(mert ugye sokan egy zivatarikont is komolyan vesznek egy appban, hogy zivatar LESZ).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged