-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertigojames
tag
Megírtam a tesztet a PiPO M8-ról, és csináltam egy videót is a működéséről. Ha valakit érdekel, az itt megnézheti.
Ma már az M9-et nyüstölöm, és most jött meg az Onda v812-m is. Az utóbira lehet lecsap a párom, mert nagyon csajos kis készülék.
-
galbi1972
tag
Hello!
Van valakinek már ilyen: ONDA V972 ?
A paraméterei alapján jónak tűnik....
Az ALI-ról szeretném megrendelni, de nem tudom melyik eladó ott az, aki megbízható. Jól jönne egy kis tapasztalat, mind a gépről, mind a vásárlásról .
Köszi! -
kateb
tag
válasz
Stephan89 #33723 üzenetére
Az igénylistámon a jó wifi nálam is elöl szerepel.
Méretben a 7-est kicsinek érzem, pláne ha nem 4:3-as, hanem csak 16:9 arányú ( ugye a 4:3 arány 12,5%-al nagyobb felület a 16:9-hez képest).
A MM-ban végig fogdostam a kirakott tableteket. Legjobban az iPad mini jönne be fogásra-méretre, de az meg ios, Hasonló méretben és 4:3 aránnyal kéne tablet, de androiddal.
Játékokból már kinőttem, csak filmre, e-book-ra és netre kéne, de ezekben jól kell, hogy teljesítsen.
Egérmozit nem szeretek, ezért hdmi alapkövetelmény.
3 órás üzemidő nagyon gyatra. 5-6 legalább kéne. A kínaiak az akksikon nagyon szeretnek spórolni.
Úgy látom, most fognak váltani 4 magos, 2 GB memóriára az átlagos gépek. Hogy ez ide mikor gyűrűzik be, azt nem tudom, lehet, hogy érdemes lenne kicsit várni a vásárlással, bár már nehezen bírom.
Az Onda V813 például szimpatikusnak tűnik, kérdés milyen lehet használat közben... -
Zoliwar
csendes tag
Holnap rendelnék tabletet kínai honból. Leginkább filmnézésre, böngészésre kellene és jó volna, ha pár igényesebb játékot is elvinne.
Fő szempontjaim:
- jó ár/érték arány
- szép megjelenítés
- üzemidő: 5-6 óra körül mozogjon
- jó supportja legyen
- jól legyen összerakva (ha lehet ilyet mondani)
- gyors működésA GPS/bluetooth/HDMI kimenet/hátlapi kamera nem olyan fontos (mivel előbbi kettő és az utolsó a telefonomon is megvan; Xperia Ray), persze nem hátrány...
Az összeg amit szánnék rá: legfeljebb 45ezer forint mindennel együtt (postaköltség; Singpost-al rendelném, paypal; ha jól tudom a valuta árfolyam ingadozása miatt +4%-ot vonnak le).
Amiket kinéztem/javasoltak:
Ainol Novo 10 Hero I [link]
Ainol Novo Fire [link]
ONDA V812 [link]
RK3066 Cube U20GT [link]
Hyundai T7 [link] (én néztem ki, tudom hogy erős a CPU-ja, de az üzemidőtől tartok)Tudom kissé változatos a listám... Ezek közül a szempontjaimat figyelembe véve melyik lenne a legjobb választás? Esetleg van-e más tablet ami megfelel ezeknek és bátran ajánlanátok?
+1 kérdés: Filmnézésre is elég lehet egy 7 inch-es tablet, vagy inkább nagyobb?
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
További szép estét! -
Blackhole13
senior tag
Ha Pandawillről rendelnék valami kínai csodát milyen buktatókkal kell számolnom?
Elsőre az Onda V811, esetleg a widow n90 s szimpatikus, bár még nem olvastam utánuk. Ezeknél mennyire gyakori a pixelhiba, vagy egyéb gyártási probléma? -
LámaZ
addikt
válasz
mikrofon #31686 üzenetére
Szia!
Mivel én irányítottalak ide, és egyelőre nincs sok tanácsadó, bár ez gondolom csak idő kérdése, megpróbálok én válaszolni neked, és egyben másoknak is, akik tablet vásárlásán törik a fejüket.
1. PONT
Először is azt kell tisztáznod, hogy mekkora legyen az akkora.
Nagy vonalakban kétféle tab van: 7 hüvelykes és 10 hüvelykes (ez ugye a kijelző átmérője, nem a vastagság).
Nem győzőm eléggé hangsúlyozni eme sarkalatos kérdés eldöntésének fontosságát, ugyanis a későbbi felhasználói élmény ezen fog múlni.Ökölszabály: a 7”-os tab az izgékony-mozgékony embereknek való, mert villamoson, metrón, buszon, trolibuszon, taxin, riksán és a suliban ez az ideális méret. Ugyancsak ezt ajánlom túrázóknak, hegymászóknak, gombászóknak, geocachingelőknek, kincskeresőknek. Kis méret, de még használható, és alkalomdatán könnyebb becsúsztatható női retikülbe ugyanúgy, mint autóstáskába vagy szélkabátzsebbe. Eddig ugye világos? A varázsige: KINT. Kulcsszavak: fiatalság, bohóság.
A 10”-os tab azoknak való, akiknek nem megfelelő a 7”-os tab. Bővebben: olvasószemüveget kéne hordanod, de még nem hordasz, emiatt a nem látod jól a kis kijelző betűit. Ekkor válassz 10”-os tabot! Akkor is 10”-os tabot kell választanod, ha van rá pénzed, és főleg otthon használod. Otthon nem szempont a könnyű hordozhatóság, sokkal fontosabb a kényelem. Este a pamlagon heverve, a filmek reklámszüneteiben e-mailek csekkolására, kis böngészésre, az időjárásjelentés megtekintésére, szótárazásra, a forgatókönyvírók hülyeségeinek Wikipédiában történő ellenőrzésére, az e-szakácskönyv konyhában való olvasására stb. ideális a nagyobb, jellemzően 10”-os tab. A varázsige: BENT. Kulcsszavak: középkor, myopia, komfort.
Ha eldöntötted a méretet, akkor jönnek a következő szempontok:
- A Wifi megléte kötelező!
- Hány magos processzora legyen? Az egymagosak ma már gagyik, bár bizonyos egyszerűbb feladatokra még megfelelhetnek. Ma a vállalható kompromisszum a 2 mag. A 4-magosak még drágák, bátrak belevághatnak. A komolyabb játékokhoz ajánlott a 4-magos proci.
- Mekkora RAM-ja legyen? Az optimum egyelőre az 1 GB, a 2 GB már nagyon jó, de ritka.
- Milyen legyen a kijelző? Az optimum ma az 120x800. Efelett vannak a retinák, de azokhoz 4 magos CPU és 2 GB RAM kell.
- Legyen benne 3G (mobilinternethez)? Én a 7”-osoknál ajánlom, mert ugye azt hurcolják sokat, a 10”-osoknál annyira nem fontos. Az én 10”-osomban van 3G modem, és nem használom. Mert ugye otthoni eszköz. Őszintén szólva, a 7”-osoknál sem tartom fontosnak a beépített 3G-t, mert vagy külső USB-modemmel, vagy WiFi hotspottal megoldható a mobilinternet. (Ez 5-10k ft-os pluszköltség.)
- Legyen benne GPS? Attól függ mire használod. Az otthon használt 10”-osnál nyilván felesleges, a túrázáshoz használt 7”-osnál hasznos a GPS, de azt tudni kell, hogy e tabok aksija 5-6 órát bírja (4 Ah-s aksival), és hosszabb kirándulásokhoz be kell szerezni egy ún. power bank-et. (A napelemes cuccokat el lehet felejteni.)
Apropó, a 10”-os tabok aksija általában 8 Ah-s, és ezek 8-10 órát is bírják a gyűrődést. (Ilyen az én Ampe A10-esem, amiben 240$ért - ezelőtt 3 hónappal volt ez az ár - van 3G és GPS, melyeket abszolúte nem használok.)
- Milyen legyen a kamera? A tabletek kamerái alkalmi felvételek készítésére megfelelnek. Kiránduláson elfogadható képeket készít a legtöbb. Valahol 5 Mp-t kell megcélozni. A 2 Mp-esek már gagyik. Videotelefonálásra (Skype) jó ha van 2 Mp-es előlapi kamera, min. 1 GB RAM és 4-magos proci. 2-magos procival a Skype-hívások videója nem a legjobb. Persze ez függ a netkapcsolat sebességétől is.Akkor mégis mi érdemes venni?
Szerintem per pillanat, még kb. 3-4 hónapig a 2 CPU-magos, min. 1 GB RAM-os, 1200x800-as felbontású tabletek a menők. Valamikor májustól lehet számítani olcsóbb 4-magosokra, és arra, hogy az ezeket meghajtó szoftverek hibáit kijavítják a fejlesztők.Hol érdemes venni?
Aliexpress, Dealextreme, Minideal, Antelife, Tmallbox, Hongkongeek stb...
Vásárlás ügyben tájékozódj a Külföldi rendelések: nyomkövetés stb. fórumban is. (Miután megvetted, vagy vásárlás közben, oszd meg itt a tapasztalataid!)A megvásárolható márkák nagyjából: Ainol, Ampe, Sanei, Aoson, Chuwi, Cube, Flytouch, Freelander, Hasee, Lenovo, Newsmy, Onda, Pipo, Ployer, Ramos, Window, ICOO, Nextway, UBOX.
A legtöbbön Android oprendszer van, jobb esetben minimum 4.0-s. (Ennél alább nem érdemes menni!). A drágábbakon lehet akár Windows 7 vagy RT is.Jó tapicskolást!
-
maya98
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tablet vásárlás ügyben.
Volt már pár egyszerűbb tabletem, de most szeretnék egy olyat amin komolyabb játékok is futnak rendesen.
Az RK3066 + mali400 párost már próbáltam, de most szeretnék vagy egy Onda 972 vagy pedig egy tegra3-as gépet. Elsősorban kínai gépre gondoltam. Nem tudom melyikkel járnék jobban, hogy pl az Onda 972 nagy felbontással tudná e úgy futtatni a 3D-s játékokat mint a mondjuk egy 7"-os tegrás gép. HDMI kimenet az fontos lenne, ezért mondtam le a Nexus 7-ről.Szóval V972 vagy Tegra3?
Előre is köszi a segítséget!
-
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
Kínai tabletek terén ezek közül melyik 2-3 tab aminek van/lesz jó supportja (ROM-ok)???
CPU+GPU+megbízhatóságOnda v972
Onda v812
Ainol Novo 9 Spark/Firewire
Ainol 10 Hero Captain
Ainol 10 Hero II
Window Yuandao N101 IIKöszi
-
-
Benderember
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni tablet ügyben. 8 colos tabot szerenték venni, méghozzá kínából. Fontos a szép kijelző, minél nagyobb felbontással és IPS panellal, valamint az akksi. Sokat utazok naponta így netezéssel, olvasással, word, excel stb.. ki kéne bírnia legalább 6-7 órát egy töltéssel. Játékra csak nagy ritkán használnám, esetleg egy-két filmet is meglesnék rajta.
Most az Onda V812 az amire a választásom esett. Szerintem elég jó kis kütyü lehet, de gondoltam kikérem a véleményeteket, hátha tudtok jobbat/olcsóbbat.Előre is köszönöm a segítségeket, javaslatokat.
-
ZS3NI
őstag
Kínai 10colos tabletből mit érdemes nézni?
Van most pár esélyes. Ainol-Novo Spark (Firewire), Hero 1-2 , Onda v972, és ami most jött képbe az a Flytouch 10 (az új, A31-el) Van tapasztalata valakinek? -
ZS3NI
őstag
Hi!
Nagyon belemerültem a témába, és úgy néz ki egy "komolyabb" tabot vennék.
Aino Novo9 Firewire vagy Onda V972?
Mi a véleményetek?
-
Gege94
tag
Milyen tab éri meg 100-120 dolcsi alatt mostanában?
Ha tudtok linket, még jobb
Amúgy eddig Onda V711-em volt, de oda adtam az unokatesómnak angrybirds-t játszani. Kb 3 hónapos és még jól bírja.
-
Crondore
tag
válasz
kovacspityu2 #30334 üzenetére
quados ondak lagolnak...
ramosba kicsi az aksi, ahogy láttam...
Ainol sparkot néztem... lehet hogy kivárom..../ bár ebből kimaradt a bluetooth... -
Padam
aktív tag
Feldobtam egy kis játékos videót az ONDA V972-ről, mert páran kértétek.
http://www.youtube.com/watch?v=MZgov84Ep0I
NFS Most Wanted, Pinball HD, Samurai II, Reckless Racing HDNem túl hosszú, de látszik, hogy szaggatásról szó sincs (a játékoknál)
-
kisda
aktív tag
Kinek van itt QuadCore onda gépe?
Használatból kifolyólag hibák kerültek már elő? Teljesítménnyel hogy áll azon a hatalmas felbontáson? -
csibe1
addikt
válasz
nyirog #30048 üzenetére
Nem rossz ez se,ahogy néztem ebben is és a Ramos W28-ban is benne van alapból a magyar nyelv.
Most a Ramos W28 is jó árban van az akció miatt,de más oldalakon a Hyundai X600 is drágább,
amit linkeltél az jó árban van.
Gondolkodok egy 7"-oson,mert könnyebben hordozható,mint egy 8"-os tablet,simán elfér egy nagyobb belső zsebben,és egy kézben könnyebb tartani.Majd meglátom hogyan alakulnak a dolgok,ha lesz rá keret akkor lehet rendelek egy Ramos W28-at vagy egy Hyundai X600-at.
Majd utánanézek,hogy mit írnak róluk.(#30047) ZS3NI
Q88-as keresés
A posta mennyi?Ahhoz ha teszel hozzá akkor már kaphatszsz kétmagost IPS kijelzővel,főleg ha akció van.
Linkeltem itt pár tabletet és
ezt is érdemes megnézni,igaz többe kerülnek,de azokkal kevesebb eséllyel lesz gondod.(#30049) Oldman2
A 10" az még jóval drágább 30 ezernél,és szerintem nem is fog nagyon lejjebb menni,kint is 200$ de inkább 250$ körül mennek a kétmagos IPS-es 10"-os tabletek.Inkább a 8"-osok amiket lehet kapni 30 körül,de az is kintről pl.: 8" RAmos W13Pro,de akad még pár hasonló típus.
Ahogy nézegettem eddig a tableteket 7"-nál nagyobb kijelzőnél elindulnak felfelé az árak elég rendesen.
Lehet találni 8"-osat 30 körül: ONDA V802.(#30061) CHIPman
Az a 8"-os Q88 a SmartQ Q8-as koppintása akar lenni ha jól tudom,
de akkor ezek szerint nem sikerült túl jól. -
csibe1
addikt
válasz
Oldman2 #30038 üzenetére
Akkor esetleg Concorde Tab Play.Amúgy írhattál volna egy összeget,hogy mégis mennyit szánnál tabletre.
Más:
Találtam elég jó árban Window (YuanDao) N70S-t akcióban.
Ezzel volt-van valami komolyabb gond vagy érdemesebb inkább a Window N70HD IPS-t venni?
Az N70HD-vel van kb egy árban a Cube MINI U30GT IPS és az Onda V711 IPS és a Ramos W28 Dual Core 7inch IPS is. -
Padam
aktív tag
Ma megjelent az új ROM az Onda V972-höz és a következő hibákat javítja (Google fordító):
Frissítve: 2013/01/12
Leírás: Problémák a fényképezőgép csak 300.000 pixel elülső kamera
2 hátsó, optimalizálja az eredmények a kamera
3, növekvő hátsó kamera 1080p kamera
4, optimalizálja a rendszer teljesítményétMegjegyzés:
1 firmware csomag tartalmazza Brush bemutató és a Brush eszköz kefe bemutató Kérjük, olvassa el figyelmesen előtt;Már csak az kéne, hogy ne 30k-val jöjjön a 300MB-os rar
-
r6man123
senior tag
Ez az új Onda az eddigiek alapján számomra picit csalódás. Vajon tényleg csak a rommal lehet gond, vagy ekkora felbontáshoz sovány az 1ghz-n "totyorgó" 4 mag?
Amikor beharangozták potenciális Ipad konkurenciát láttam benne, de így.. a végén almát kell venni? :\
-
DGery
aktív tag
válasz
Kh@oSz #29994 üzenetére
V712 eredeti ROM-al egy hulladék volt leírások szerint. aztán megjelenés után az Onda 1-2 héttel kiadott egy frissítést, amit további 3 követett, egyre jobban optimalizálva. Sajna a legtöbb kínai gyártóra ez nem jellemző, de az Onda és ha jól tudom az Ainol is odafigyel erre, szeretné ha valaki tőlük vesz valamit, az később is válassza az ő terméküket... egyszerű üzletpolitika
-
Padam
aktív tag
Csináltam pár videót a V972-ről, nem mondom, hogy profi munka lett a videók minősége, de azért nézhető
Onda V972 boot test
Onda V972 Quadrant test
Onda V972 Apex Launcher + Gallery test -
smkb
őstag
"- Néha teljesen belassul majd le is fagy"
Onda kiadott mind a kér A31-es tabletéhez rom firssítést (v1.02), aminek egyik fő momentuma tudtommal az, hogy az A31 A7 magjai nem nagyon bírják az 1.2ghz mximélis órajelet, így az új romokban többek közt ezt is visszavettékk 1.0ghz-re. Könnyen lehet a fagyogatások egyik oka ez is , hogy neked még az eredeti rom van. Mondjuk az A7 magok így 1.0ghzen már azért elég karcsúkák egy az RK3066 1.6 meg az Aml8726 MX 1.5ghzes A9 magokhoz képest, főleg hogy azonos órajelen is jó ha 70%-át tudják az A9-nek.
Innen tudod letölteni.
Szerk: bár ahogy látom az Antutu szerint már a tied is csak 1008 mhzen megy, már vissza van fogva.
-
Padam
aktív tag
Csodás napra ébredtem ma, mert megjött az Onda V972 tabletem!
Elsőre sajnos kicsit lassúnak tűnik már a lapozgatás is, illetve most ráengedtem 10 app-ot a marketből és azok se hasítanak a telepítésnél.
Később írok még, ha valamit akartok, hogy teszteljek rajta, akkor szóljatok!
-
DGery
aktív tag
válasz
Kh@oSz #29781 üzenetére
V712-en 4.0.3 FW1.5.5 optimalizálása szerintem nagyon jól sikerült
(eléggé bug-os 2 rom után)
csak sajna egy dolog hiányzik belőle (ami minden Onda rom-ból, az UDB-s BT támogatás)
Most megjelent a 4.1.1, erre elég sokan panaszkodnak, főként az akku újbóli hibás kijelzésérő (amit már az ICS-ben nagy nehezen sikerült megoldani) valamint 3G modem hibákról...
Várok még pár napot mielőtt felteszem...
Valakinek Nexus 7 kijelzővédő fólia? mert véletlenül rosszat rendeltem :/
(19.1 cm x 11.5 cm x 0.1 cm) -
Padam
aktív tag
Új fejlemény Onda V972 ügyben!!
A mai nap folyamán megjött a tracking number és a következő lett a státusz:
"Küldemény felvéve HONG KONG - HONG KONG 01:19"Szóval remélhetőleg pár nap és írhatom a beszámolót!
-
Zinho
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #29722 üzenetére
A töltője nem usb-s, ugye? Mintha olyasmit olvastam volna, hogy 7,4V kell neki, igaz ez?
Amúgy én is ezt néztem, még az Onda Vi40 van vele versenyben
-
vvt
csendes tag
-
kois21
tag
Az általad linkelt ONDA V972 Quad Core A31 Tablet PC 9.7 Inch Android 4.1 Retina IPS Screen 2G Ram 4K Video White tablet 270 dolcsiért jó vételnek tűnik. Visszamondanám emiatt a rendelés alatt levő Concorde Novum tabletemet, de a közvetlenől Kínából érkező tableteknél sok a kérdőjel. Kell rá vámot fizetni? Ha kiemelkedik a kijelző a keretből, pixelhiba van, néhány napos használat után beragad valamelyik gomb, gyenge a Wifi, gyorsan melegszik a készülék vagy bármi más probléma lép fel, akkor saját költségen mehet vissza Kínába. A szállítás is bizonytalan lehet. Egy ismerősöm DHL-lel rendelt Kínából egy okostelefont és 2 hónap alatt sem kapta meg. Kérte vissza a pénzét, de mindig csak ígéretet kapott, hogy nyugodjon meg, meg fog ékezni a készülék.
A kérdés, hogy mennyire szereted a kockáztatást (hogy nincs hazai garanciális szervíz). Paraméterei alapján valóban nagyon jónak tűnik az ONDA V972. -
smkb
őstag
Allwinner A31 Quadcore csipes tabletre váróknak érdemes itt egy kicsit olvasgatni :
A GPU ok, de a cpu magok... háát... hogy még vissza is kellett vennie az Ondanak is 1.0 ghz-re fw frissítéssel 1.3-ról, mert annyira melegedtek... azért így már vékonyka lesz az a Cortex A7... ment a spórolás a csíkszélességen... 40nm-en ez így ebben a formában nem valami okos dolog.
-
dugesz77
őstag
A Ramos megbízható kipróbált márka. A W30HD nagyon jónak tűnik. Egyedül talán a Samsung Exynos 4412 mellé rakott Mali 400 mp4 ami nekem kicsit kevésnek tűnik így a 1920x1200 felbontáshoz.
Az Onda grafikusan biztosan erősebb. De az optimalizálás sok mindent megold.Én mindenképp megvárnám az első teszteket.Igazából a hitegetés egy dolog,sajnos beugrottál az eladó csapdájában. A V972-re mindenhol január 15.-e után írják a szállítást.
V712 -re ma jelent meg a legfissebb firmware: [link] -
Tukán
csendes tag
SziasztoK!
Két hete rendeltem egy Onda V972-t, de már kezd kicsit elegem lenni az állandó igérgetésből, hogy mikor küldik. (Az utolsó információk alapján január 10-én) Viszont felfedeztem, hogy már raktáron van a RAMOS W30HD máshol, így arra gondoltam esetleg inkább azt választom.
Mi a véleményetek róla? Tudom, hogy látatlanban nehéz nyilatkozni, de megéri vajon várni erre az A31-es procira, lesz annyival jobb mint ami a RAMOS W30HD-ban van?
Előre is köszi!
-
DGery
aktív tag
Megjött az első DX-es rendelésem, és az olcsó 3,5usd-s DX-es művászon tok a célnak tökéletesen megfelel, merem ajánlani bárkinek
Első használat után ki kell mosni, de mit nem, ami kínából származik?
Pár napon belül várom a miniHDMI-HDMI kábelt aztán minden meglesz ami kell az ONDA-hozValakinek Nexus 7 kijelzővédő fólia? mert véletlenül rosszat rendeltem :/
(19.1 cm x 11.5 cm x 0.1 cm) -
BassHead
tag
Sziasztok!
A napokban szántam rá magam, hogy veszek magamnak egy tabletet, mert elég hasznos kis dolog lenne a számomra, de az igazság az, hogy nem nagyon értek a dologhoz, mármint ami a gyártókat illeti. Tapasztalatom kb. egyenlő a nullával sajnos tablet fronton. Pedig ahogy néztem elég széles a paletta.
Több napos, a topicban történő visszaolvasgatás után, hogy ki milyet használ, ajánl, és ezen tabletek specifikációt megnézve más honlapokon, azt vettem észre, hogy főként ezeket a termékeket ajánljátok, használjátok:
(a teljesség igénye nélkül persze)- Prestigio Multipad 7.0 Pro Duo
- ONDA V712
- Ainol Novo 7 Flame
- Concorde Tab Play
- MyAudio Series 8 808DCC
- Wayteq xTAB-70 dciNem igazán tudok dönteni, a sok lehetőség közül, mert lenne, ami tetszik, pl MyAudio-ban is, csak nem olvastam itt a fórum jókat róluk, pl wifi téren.
Nekem, ami fontos lenne egy tabletben azok a következők:
Kétmagos CPU 1,5-1,6 Ghz
Kétmagos GPU
IPS kijelző, 1280x felbontással
USB
HDMI
WIFI
MicroSD
7-es lenne a legjobb a hordozhatósága miatt számomra, de lehet nagyobb is.A keret ami fölé nem szeretnék menni, az 50-60 ezer magyar forint lenne.
Most két tablet között vacillálok: Ainol Novo 7 Flame és egy MyAudio Tablet Series7 708AG (3G nem is kellene nekem bele)
Ha valaki tudna esetleg segíteni, akár itt, akár privátban, hogy milyen tabletek vannak, amik megfelelnének az igényeimnek, és nem nagyon van velük probléma, azt megköszönném. -
kisda
aktív tag
válasz
laszlohu #29515 üzenetére
Onda Quad géppel szemezek énis egy ideje, főleg az ára és a kijelzője miatt. 22 000 pont első nekifutásból röhejes, viszont multkor Play-en olvastam az antutunál kommenteket,ahol jöttek ki SGS3-nál is 16 000 meg felette pontok...
Kicsit hiányolom a quad gépből a BT-t. Meg az az 5mpixel camera sem tudom milyen lehet...Elvileg Iphone 4 kamerái vannak benne, de abban nem 8mpix ? -
laszlohu
addikt
A minap futottam bele ebbe a retinás tabletbe :
Majdnem olyan a speckója, mint az Onda V972 - nek
Ettől függetlenül olvasgatva a fórumokat kezdek kételkedni
abban az Antutu tesztben, ami 22000 pontot hozott ki az Onda-nál,
általában ilyen 13000 pontok jönnek ki más ilyen soccal
(Allwinner A31 )
rendelkező
tableteknél, de a retinás felbontás mellett szól a
264 PPI , illetve a 2048*1536 felbontás -
Padam
aktív tag
Új fordulat az Onda V972 rendelésben, ma írt az eladó, hogy január 10-én érkezik meg és akkor tudja postázni.
-
dugesz77
őstag
válasz
r6man123 #29099 üzenetére
Nagy keverés biztos nincs az Onda V971 az Amlogic AML8726-MX szerelt dupla magos(ugyanez a VI40 is csak abban nincs hátlapi kamera).
A V971T most fog megjelenni. Az 3G-t kapott pluszban a simához képest.
A négymagos,retinás A31-el szerelt a V972.
Ugyanez a helyzet a 8 colosnál. A sima két magos Amlogic a V811, A négymagos új cucc a V812.
Egyébként nézd meg a hivatalos oldalt:[link]
Aki mást specifikációkkal árulja az vagy nem mond igazat vagy lehúzás szagú. -
r6man123
senior tag
válasz
Benderember #29073 üzenetére
Az Onda nekem gyanús egy picit. Youtubon van már pár review video, de ott dual core -t írnak nem quadot. Mindenesetre ígéretesnek tűnik. Megvárom, hogy kikerüljön pár darab, aztán...
-
Benderember
csendes tag
válasz
r6man123 #29060 üzenetére
Én néztem az Onda V972-t és tényleg olyan 260-280 dollár között találtam szállítással együtt. Én is úgy vagyok vele, hogy kínaiért elég húzós ez az ár, de sajnos nincs más lehetőségem, mert ennyi pénzért itthon fele ilyen erős tabletet lehet venni. Ahogy néztem a specifikációkat, ez a tab szuper ipad "helyett".
Megmondom őszintén nincs 150.000 jómagyar pénzem csak úgy zsebből kifizetni egy tábláért, ez viszont elég jó kis lehetőség közel harmad áron. Én ezért fogok valószínűleg beruházni egy ilyen kis csoda kütyüre.
-
Benderember
csendes tag
Köszi a választ, nagyon jó ez a kis írás. Akkor úgy értelmeztem a márkával meg vagy elégedve, support és frissítés alapján egész jól el van látva az Onda. Egy külső akksit én is be fogok szerezni majd a biztonság kedvéért.
Bárkinek valamilyen véleménye még Onda V972 vagy ehhez hasonló tabokról szívesen elolvasom.
-
-
DGery
aktív tag
válasz
Benderember #29020 üzenetére
Én ITT írtam pár sort az általam használt ONDA V712-ről.
Én személy szerint maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Viszont ahogy hallottam sajna a onda-tablet.com nem a legmeegbízhatóbb beszerzési forrás. Ajánlom inkább az AlieExpressvagy a DealExtremeoldalakat.szerk: DX-en sajna még nem kapható
-
Benderember
csendes tag
Miután többen is ajánlottatok a pár nappal ezelőtti kérésemre tableteket, neki ültem a dolognak és átnéztem részletesen melyik is lenne a legjobb nekem. Választásom erre a táblára esett: Onda V972
A segítségetek, vagyis a véleményeteket szeretném kikérni erről a készülékről. Tudom még nem jelent meg így nem lehet sok mindent elmondani róla, de mégis felépítés és márka alapján mit gondoltok? Jó vétel lehet? Ja és ez az onda-tablet.com vajon hivatalos kereskedő és megbízhatóak? Valakinek tapasztalat?
Bár az Onda a no. 1, azért a másik két választottam a Ramos W30 (de sajnos ez nem "retina"), valamint a Cube U9GT5. Ha esetleg ezek jobbak, megbízhatóbbak, kérlek osszátok meg velem is.
Köszi előre is a segítséget mindenkinek!
-
DGery
aktív tag
kb 1,5 hetes nyúzás után az ONDA V712-ről pár sort
ami tetszett:
- az IPS kijelzőn igencsak élesek a képek
- érintésre azonnal és pontosan reagál, nem foltosodik a kijelző
- nem lötyög, nem zörög, az alu hátlap zseniális
- különösebb melegedést nem vettem észre
- a töltő cca 2 óra alatt 0-ról 100%-ra tölti, és USB-ről is tölt
- alapjáraton 500-600mb között muzsikál a szabad memóriaméret
- 720p-s filmeket (főként HDTV-Rip felirattal, de volt köztük 720p 8059Kbps-es, valamint 1080p 8923Kbps-es is próbából) szaggatás nélkül vitt, HDMI kimeneten is
- 1GB+13GB belső memória sok mindenre elég és még gyors is
- OTG-n pendrive, egér, billentyűzet, 3G stick nem akadály (persze nem egyszerre)
- malacos-madaras játékok, GTA III&VC, Dexter 2 simán futami kevésbé:
- bluetooth-ot nem támogat OTG-n (tervezek a romba beintegrálni egy BT drivert)
- aksi készenlétben sokáig bírja, de filmnézésnél kb 3 óra (külső aksit kap nemsokára)
- néha fülessel kis alapzaj hallható
- bekapcsolási idő kb 1,5percösszegzés:
Nem bántam meg, hogy lenyúltam uncsitesóm elől a kütyüt. Nem mondom, hogy hibátlan. Sokaktól hallottam, hogy küszködnek egyes kínai gépekkel, de én az ONDA-t merem ajánlani.
supportja van, pár héten belül ehhez is érkezik a JB, mint más sok eredetileg ICS-es ONDA-hoz már meg is érkezett.ui.: Ha valaki tud ajánlani valamilyen jó 6600mAh körüli külső aksi, ne tartsa magában
-
Padam
aktív tag
Na tegnap megrendeltem az Onda V972-t, az Aliexpress alapján 5 nap múlva a kezemben tartom...
Tapasztalatok alapján mennyire tartják az Ali-sok be ezeket a napokat?Van még valaki aki boldog V972 tulajdonos?
Tapasztalatok?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #28658 üzenetére
window , onda, ramos, talán ainol.
-
kengisfur
csendes tag
Sziasztok!
Mit szóltok az Onda V972-hez? Már rendelhető[link] -
Rhyno
csendes tag
Sziasztok!
Aki Kínából akar tabletet venni,annak írnám le a tapasztalataimat, mert amikor én keresgéltem nem igazán találtam olyat aki ezt megosztotta volna. Szóval kellett nekem egy tablet, leginkább fősulihoz, olvasásra, hogy ne kelljen mindig több száz oldalt kinyomtatni. E-book readert nem akartam, mert annál már ez több mindenre alkalmas. Ár-érték arányba ezek a kínai noname tabletek szerintem magasan verik azt a gagyi mezőnyt, amit itthon lehet kapni 30.000 Ft környékén. Én az ONDA V811 -et néztem ki, 8", IPS kijelző, dupla magos proci 16 gb memória stb. A hongkongeek.com weboldalról rendeltem, mert itt (elvileg) még arra is garanciát vállalnak, ha megbuksz a vámon, elküldöd a számlát és visszatérítik, valamint ha garanciába cserélsz valamit, ha jól emlékszem az első 3 hónapba a Kínába visszapostázást is állják. Szerencsére egyik sem volt aktuális... Szóval 3 hét alatt meg jött a "kis táblácska" (az asszony nevezte el, neki is tetszik...
, minden tök jó, nagyon jól használható, szép a képe, jó a wifi, 4 órát bír az aksi internetezéssel együtt is. Soha nem volt még androidos cuccom, de memóriakártyáról fél óra alatt felraktam rá az onda.cn ről leszedett legújabb hivatalos firmewire-t, az android 4.1-et. Igazából ehhez leírást külföldi fórumokon (pl. orosz: www.4pda.ru, angol: www.androidtablets.net/forum/onda-tablet-forum ) találtam, de google fordító a haverom... Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Két kérdésem lenne, az egyik, hogy szeretnék rá gps-t, illetve bluetooth-t: Szerintetek megoldható, ha OTG kábellel egy bluetooth adaptert csatlakoztatok? Működik androiddal? Ehhez pedig csatlakoztatnék egy külső bluetooth-os GPS vevő-t, ami van nekem elfekvőbe. Egyértelmű leírást még nem találtam hozzá, ha valakinek van ötlete azt szívesen venném.
Ezen kívül a youtube nem akar működni, nem tudom mi a probléma, elindul a video, kép nincs, csak hang, mit kellene felrakni, hogy jó legyen?
Ha valakinek kérdése van szívesen segítek!
-
DGery
aktív tag
Valakinek van valami jó tippje milyen progit használjak filmlejátszásra?
Olyan kellene, ami feliratokat is normálisan kezel, különös tekintettel az ékezetes karakterekre, nem lassul be vagy gyorsul fel a lejátszás, stb...
Az ONDA-n a gyári jó lenne, de ékezetes karaktereknél behal, és kricckraccol csak :/ -
Kh@oSz
aktív tag
Ma feltettem az ONDA VI40-emre a Jelly Bean-t és félig visszajött a hangszórókba a hang, amik még a megvétel után (kb fél éve) egy skype-os gerjedés után teljesen elhallgattak. Fülesen tökéletesen szólt minden, de a hangszórókból semmi.
Többször is váltottam ICS romot de sosem szólaltak meg, most viszont hogy feltettem a JB-t, az ébresztő és az értesítési hangok tökéletesen szólnak a hangszóróból, viszont semmi más (film,zene,bill hang stb)
A rom felrakása után 1 billentyű meg egy lezárás hang is volt de után az sem.
Ez most szoftveres vagy hardveres probléma lehet? -
DGery
aktív tag
Megjött uncsimnak az ONDA V712, de lenyúltam tőle, mert megtetszett
Rendszerbe nem kezdtem még el belenyúlni, de alapból sem teljesít rosszul.
Ezt a kép is bizonyítja szerintem -
mnbtrew
csendes tag
Sziasztok!
segítenétek kicsit agyalni:
szerintetek adott tabletetet érdemesebb inkább most megvenni (közelgő szülinap miatt mindenki akciózik) vagy inkább januárban (bennragadt készlet kisöprése)?
másik, ismertek-e olyan boltot, ahol kínai tabletet (tudom, ami nem ott készül az hamisítvány, de a Window, Onda, Lenovo, stb-re gondolok) tudok áfás számlával venni. cég kifizetné, de azt mondták áfa mentes számlát ne merjek vinni, mert megetetik velem....köszi, üdv:
t -
DGery
aktív tag
Üdv!
A következő lenne a problémám:
Gmail app indítás után egyből leáll. Próbálkoztam már gyári beállítások visszaállításával, utána újra leszedtem a Gmail appot, de akkor is ezt csinálja...
Valakinek ötlet?
ONDA V712 -
xylevi
tag
válasz
z0d1AK #27954 üzenetére
igaz nem tablet, de az en csomagom china posttal volt november 26an celorszagba elkuldve, tegnap vamkezelve, es most szoltak, hogy ki is vitte a postas
...egy 12000mAh-s kulso akksirol van szo, de most karacsony elotti rendelesre jo referencia...szerintem a 29ediken feladott is karacsonyig ide kene erjen...ezzel a kulso akksival mar az Onda V712-esem rovid akkuideje (ami az egyetlen negativuma meglatasom szerint a kutyunek, tokeletesen teljesit minden teren) is ki lesz kuszobolve
-
Thewi
tag
Onda V712 vettem kipróbálni és eszméletlenül jó masina. 1 hetet próbálgattam és nem tudok hibalistát felsorolni. Csak pozitív. Talán az aksi bírhatná egy kicsit tovább. Ha valakit érdekel, beszerzési áron megválnék tőle. Mint írtam csak a kíváncsiság hajtott, hogy kínai barátaink hol tartanak a minőségi gyártás terén, de kezdhetünk félni, hogy ezen a téren is lepipálnak minket.
-
Tukán
csendes tag
Itt már rendelhető az Onda v972
-
bpmcwap
senior tag
válasz
cincinatus #27584 üzenetére
kovacspityu már használ hero-t még nem irt semmit hogy gondja lenne vele, másrészt meg érdemes ezeket rootolni, alternativ rendszert tenni rá- sok esetben cm-et szoktak. Harmadrészt pedig azért nagyobb külöbbségekről beszélünk!Egy 7es Prestigot ne hasonlits egy 10es hirohoz!
még anyagilag sem! Előbbi kinai megfelelője talán az Onda V702, ami 89$ ami 19000huf ingyen házhozzal szemben a 37000+3000posta vagy benzinköltséggel rgo kb félár. A Heronak a hazai alternativája nem is tudom mi lehetne... esetleg a CC NOVUM, de az kisebb is meg a kijelzője is vacakabb, akkor már inkább a 100ezres P5110- külsőre hajaz is rá, talán nem véletlenül-, na de minőségben mig egy Ainolt még a kezembe se fogtam nem hasonlítanám össze egy samuval- bár az ainol nem új keletű márka, van neki is vagy 10éves múltja ha jól tudom...Mondjuk 80-90körül biztos lehet kapni itthon is másodosztályú tablatet 1,5ös dual procis 1280x800as IPS kijelzővel 1/16Gb-vel HDMIvel 8000es batteryvel és 4.1-es Andival... Tud nekem esetleg valaki ilyet írni???
-
dragon1993
őstag
Sziasztok , rendeltem egy window n101 II-es tabletet.
Most ,hogy megjött többen is szeretnének rendelni.Tudnátok írni pár ajánlottabb modellt / márkát ?
7-8" 3g-vel illetve nélkül és egy 10"-osat 3g-vel ?
Erről a tabról mi a véleményetek ?
Onda V712 -
smkb
őstag
válasz
ugyeletes #27495 üzenetére
"ghost touching van, amikor tolton van a cucc, csak usb-n at lehet tolteni."
Ez a töltő hibája általában mindig, egyszerűen gyenge, a rákamuzott értékek felét sem tudják gyakran. Egy normális töltővel nem lesz ilyen gondod, vagy tápos usb hubbal stb.
"akku nagyon gyenge, 3 ora uzemido kb."
Rendelsz hozzá egy ilyesmi külső akkut, és lesz plusz 5-6 órád még a 3-ra, mehet direktben akár a külső akkuról is használva, mivel van rajta 2A kimenet is, bár könnyen lehet, hogy az 1A is elég. Tapasztalatból mondom, haver Onda V712-jét az 1A kimenetről is simán tápolja, bekapcsolt wifivel játékot nyomva (semmi ghost touching) úgyhogy ezen biztos nem kamuk a kimeneti értékek. Persze használhatod mobiltelóhoz, gps stb. később is ha a tabtól megszabadulnál, úgyhogy nem rossz befektetés egy ilyen ennyiért.
-
dabadab
titán
Megjott az Onda V712 (a froyopad.com kuldte, mondjuk baromi nehezen, a vegen paypal dispute-ot kellett nyitnom, de aztan csak ideert), felraktam ra az 1.5.5-os FW-t, root, market.
Viszont a Market azt allitja, hogy a Bad Piggies meg a Bad Piggies HD is inkompatibilis vele. Lehet tudni, hogy ez miert van es lehet-e ezen segiteni?
-
dugesz77
őstag
Érdekesek ezek az új quad core onda gépek. Bár a hivatalos oldalon a v972 mint a számozás is mutatja 9,7 inch és nem 12,5. Mivel ez is ipad copy nem is lenne értelme a retina kijelzőnek más méretben. Nem tűnik rossz gépnek az biztos.
Még egy érdekesség ondáéknál. Lesz 8 inch-es quad gépük is V812 néven. Igaz hogy erről még infót nem nagyon találtam mást mint ezt:[link] -
smkb
őstag
ONDA V972 12,5 col, és úgy néz ki valóban SGX544MP2 lesz a gpu. Nem kis tepsi lesz, ember legyen a talpán aki egy 12,5 colos táblát tartogat a kezében (ez simán 90 deka körül kell hogy legyen valahol), meg a játékok is nehezebben lesznek azért szerintem kezelhetők ekkora képernyőn mert nem éri el/át az ember lassan már 2 kézzel fogva sem az újjaival a képernyőn lévő virtuális kontrol gombokat
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes még venni Hero-t vagy inkább várjak az Onda V972-re? -
Kh@oSz
aktív tag
Úgy néz ki Ondáék is beújítanak quad-core, retinakijelző fronton
ONDA V972Főbb paraméterek:
AllWinner A31 Quad Core
Power VR SGX544MP2 8 Core 1MB L2 Cache
Aluminum shell
2048*1536 IPS
Daul Camera Apple iPhone 4 OV CameraErről az AllWinner A31 SoC-ról tud valaki valamit?
Nem láttam még más quad core-os tabletnél.
-
siryeti
tag
Sziasztok már több hete tanakodom, meg kell kérdeznem, de gyakori felvetés ez itt úgy látom.
Kb max 250 dollárom lenne egy 10" tabletre.
Néhány kiszemeltem van, az itteni kedvencekből, de nem ismerem annyira a specifikációkat,
és valami megbízhatóbb modell kellene persze.
Onda Vi40 kiesett a körből a felbontása miatt.
Ramos W30 még éppen szűken beleférne de ott az akksi túl gyenge ahogy olvastam.
Ainol Novo 10 Hero Quad core-re érdemes várni?
Állítólag most 30-án jelenik meg, de ki tudhatja?
Maradt tehát:
WINDOW N101
Ainol Novo 10 Hero
SANEI N10 FREESCALE QUAD CORE Tök ismeretlen versenyző számomraHa van valami javaslat szívesen várom, de a karácsonyfa alatt már ott kell hogy legyen.
Előre is köszönöm a tulajdonosok érveit is -
tvamos
nagyúr
válasz
Atibácsi84 #26947 üzenetére
En a Concorde-ot valasztanam a haza support miatt. Azt mondjak rendesek is, meg korrektek is. Nincs szemelyes tapasztalatom veluk.
Ellenben, ha fozott ROM-okat, CM-et, ilyesmit akarsz probalgatni, akkot inkabb az Onda. (Az Ondak elterjettebbek...) Szerintem...(#26964) public73 válasza Tim82 (#26958) üzenetére
Azert itt nem a Porsche 911 GT3 v.s. 20 eves ezer ocsi szintrol van szo, hanem 20-50 ezerrol. Raadasul kinabol rendelni... azert kicsit tobb riziko szerintem. De osszehasonlitani kell, mert azert az fontos kerdes, hogy megeri-e a dragabb, annak is, aki megengedheti maganak!(#26963) Tenager18 válasza Destr4ct (#26961) üzenetére
Biztos csak ennyi a kulonbseg? Nem volt kozben root, meg par app. kilove, Antutu frissites, ilyesmi? Tuti csak annyi, hogy a Samsungnak tobb pontot ad az Antutu? -
dugesz77
őstag
válasz
Atibácsi84 #26947 üzenetére
A két Onda az szinte ugyan az. A V971-nek van hátlapi kamerája is. Pont mostanában írtunk róluk.
A Novium még nagyon friss. Sok vélemény még nem lesz róla.
Itt azt kell eldöntened,hogy a Concorde itthon szerezhető be,míg az Ondák inkább külföldről. Mi a fontosabb? A hazai garancia vagy megkockáztatod az alacsonyabb árat a külföldi beszerzés bonyodalmait. -
dugesz77
őstag
Én az Onda gépről tudok csak nyilatkozni(nekem az van). több mint két hónapja teszi a dolgát hibátlanul.
Egy gondom volt vele de az user error volt(fülhallgató csatlakozó halt be) leejtettem.
Kijelzője gyönyörű pixel hiba mentes. Írták már egy páran ,hogy nagy valószínűséggel Ipad 2 panel van benne. Van rá gyári 4.1 most már tehát nincs előnye az RK 3066-os socnak sem. Antutu 10022 pontot adott a minap valkoz féle 1.5-1.5.5 hibrid firmware-val.
Engem ez a teszt győzött meg az onda mellett (igaz kínai oldal): [link]
Ipad 3 mellett sincs sok szégyenkezni valója.ICOO gépekről annyit tudok,hogy talán a legolcsóbbak, ellenben a kisebb szériáknál gond volt a kijelzőkkel.
Viszont a rk3066-os soc elvileg erősebb mint az Amlogic játékok alatt. Bár erről még nem tudott meggyőzni senki. Nem vettem észre eddig sebesség problémákat az aml soc-nál sem. Inkább pixel hibát egy két játéknál. -
Kh@oSz
aktív tag
Hardver terén kb ugyanaz a két tablet, viszont support terén az Onda nagyon jó, főleg a Vi40DC (nekem is ez van). Slatedroidon van egy srác aki romokat csinál rá (Valkoz). Jelenleg az összes ICS frissítés jó tulajdonságait összegyúrta egy romba és iszonyat durva. Hamarosan kész lesz a custom JB romja is.
Majd teszek fel hamarosan videot a jelenlegi romról. Csak ajánlani tudom a Vi40-et! -
H0bi
tag
Melyik jobb?
ICOO D90pro 182$
Rockchip RK3066, 1.5GHz
Mali 400 MP4ONDA VI40 202$
Amlogic AML8726-MX, 1.2GHz (up to 1.5 GHz)
Mali 400 MP2Az olcsóbb jobb proci + gpu párossal bír?
-
rokarudi
aktív tag
Na, sikerült a Prestigio-t rootolni. Nem volt egyszerű, de sikerült, valamilyen számomra eddig ismeretlen kínai programmal. Viszont, amiért ezt az egészet csináltam (Broken Sword mentés Titanium-os cseréje), hát az nem sikerült
Oda van. De maga a ketyere szerintem jó. Hardverileg nagyjából egy Window N70, annyi különbséggel, hogy van hátlapi kamera (ami nem egy nagy valami, de van). + Adnak egy tök jó tokot, meg OTG kábelt is a töltő mellé, illetve nem kell buzgerálni a szoftvert, hogy a Play rendesen működjön, látja a Gameloft-os játékokat is. Ezeket még nem próbáltam, de arra is sor kerül. Úgyhogy ha valaki Window N70, Onda v711, Aurora 2 vonalon próbálkozik Kínából, erősen gondolja meg ezt a lehetőséget.
-
dugesz77
őstag
Sikeresen frissítettem az Onda vi40dc JB-re.
Első tapasztalatok:
pozitív:
hirsen mint a nyavaja, smooth meg minden. sima sd kártyás update.
negatív:
ékes kínai nyelv alapból,nincs magyar nyelv,nincs root, tele megint kínai progikkal
Magyarításra ott a morelocal,viszont rootolással elakadtam. Amíg nincs root addig a kínai appokat sem tudom leszedni.
Valaki ebben tudna segíteni? -
dugesz77
őstag
Akit érint.Kijött Onda vi40 és vi30-ra a 2.0-ás firmware. Este lesz egy kis időm feldobom.
-
xylevi
tag
en is csak dicserni tudom az Onda V712-esem, most mar nehany hete hasznalom es tokeletesen mukodik 1.5.5-el...egyeduli jatek, amit felraktam az a Fifa 2012, de az hibamentesen fut...film, net, olvasas, kis fifa, kb. erre hasznalom, semmi hibat nem eszleltem, rootolva van, kinai appokat lepucoltam...azt kaptam amit vartam...a negativumlista nalam is csak egyre csokkent: gyenge akksi...most van uton egy 12000mAh-s kulso akku, ami ha megjon ez is meglesz oldva
-
kisda
aktív tag
válasz
trebrona #26538 üzenetére
Onda géppel nálam is volt ilyen! Egyről a kettőre nem akart táplálni semmiféle eszközt az otg-n keresztül. Romot újrahúztam,mindent próbáltam,de semmi. Majd egy idő után magához tért. Sokat volt használva a Huawei E1750 Stick,lehet amiatt sokalt be a cucc. Azóta nemhasználtam a Sticket OTG-vel, de mostmár működik megint az usb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged