-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
sharkypeti #71383 üzenetére
Chuwi hi8, es Teclast x80 ket alaptipus, es ezek kulonbozo variansai (pro, ultra, power).
100-120 dollar kornyeken ha van eu raktaron. (Ha nincs akkor ertelemszeruen + afa)
Alapvetoen winesek, de van dual verzio is. Android only nincs. Jellemzoen Intel Atom Z8500 a soc bennuk.(#71380) Metacska
50-ert nincs jo 10-es gep.
60 korul kezdodik az Asus Z300M tipus 2 gb rammal. 1 gb rammal Alcatel pixi van, igaz ez 30 kornyeken van. Kozte nincs ertelmes versenyzo.
8" eseten a Lenovo tab3 8 lenne 40k korul, amiben mar van 2 GB ram. -
Sziasztok!
10-es tabletet keresek, elsősorban magazinok, PDF dokumentumok olvasására. Van egy kindle a családban, de havi magazinok megtekintésére az nem igazán alkalmas. A problémám az, hogy nem nagyon szeretnék áldozni rá, de azt gondolom, hogy az olvasás, mint olyan, nem is igényelhet túl nagy erőforrásokat. Játszani egyáltalán nem akarok rajta, böngészni alkalmanként.
A jelölteim az Onda OBook 20 Plus GB-ről, illetve a Alcatel Onetouch Pixi 3 10. Előbbi 50 ezer, utóbbi 35 ezer forint körül kelleti magát. Előbbi a lényegesen erősebb hardver (ide értve a 4 GB RAM-ot) miatt szimpatikus, utóbbi az ára, no és persze a magyar garanciális feltételek miatt jöhetne szóba.
Tehát az igények: ne legyen olyan lassú, hogy akadozzon például a főképernyők között lapozva, és egy dimag reader-t azért lehessen rajta használni. Ennyi.
Alternatívákat nagyon szívesen fogadok, de 40 ezer körül van az az összeg, ami még nem éri el a fájdalom küszöbömet, felette már csak akkor adnék ki tabletért pénzt, ha az nagyon indokolt.
-
cidalain
veterán
Az alcatel 10 colos, a lenovo 7. Ez dontson, hogy tulajdonkeppen mekkora is lenne neked jo.
(#71305) han_lev
Keretosszeget nagyon jo lenne ismernunk, hogy valaszt adhassunk(#71306) CskSimánGabi
Osszetett feladat. Androidot nem ugy kell telepiteni mint a wint. Minden keszuleknek megvan a sajat androidja. Igy elso lepes beszerezni azt ami a tiedre valo. A gyarto oldalan kellene megkeresni. (Kis gyartok eseteben mar itt problemaba utkozik az ember). Ha nincs meg a hozza valo rom, akkor megette a fene, nincs mit csinalni.
Ha megvan akkor lehet tovabmenni, jellemzoen a rom mellett van leiras is hogy hogyan kellene csinalni. Az, hogy rootolt e a keszulek vagy sem, az ilyenkor nem szamit. -
w.miki
veterán
válasz
cidalain #71299 üzenetére
köszi.
Közben visszaolvastam 200-at, és valóbán már ajánlottatok 30e alatt TAB-okat:
Lenovo TAB3 7 Essential Voice 3G ZA0S0006BG 27e SIM kártyás?
Lenovo TAB3 Essential A7-10F ZA0R0089BG 27e 16GB?
Lenovo IdeaTab A7-10 59-434734 25e 8GB
Alcatel ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI 31e 8GBValóban csak 2eFt-tal több a 16GB-os változat, a kérdés az, hogy az optimalizáció is sikerült úgy, mint az olcsóbb, bevált típuson?
-
kopygege
tag
Kedves Fórumozók!
Elnézést ha rossz helyre írok, kérlek, irányítsatok el a megfelelő topicba, ha nem ide való.
Egy Alcatel Pixi 4 (7) tablethez csatlakoztattam micro SD kártyát tárhely növelés céljából.
Azonnal felismerte és installáláskor felajánlott kétféle lehetőséget:
1. belső tárhely bővítés (ekkor úgy formázza, hogy csak az eszközön használható)
2. külső tárolóként (ahogy én is ismertem, pl. okostelefonomnál, ahol az Android 5.1.1 verzió így használja, nem kínált fel behelyezés után más lehetőséget.)Mivel kifejezetten a belső tárhely bővítése céljából tettem be, ezért az első megoldást választottam. Most azonban ha fényképezni szeretnénk vele, kiírja, hogy csatlakoztatni kell ehhez SD kártyát (holott benne van). Eszerint ha belső tárhelyként használom, akkor nem fogja tudni rámenteni a fényképeket a rendszer?
Arra jutottam egyelőre, hogy akkor újra formázom, a második lehetőséget választva, ekkor is át lehet tenni alkalmazásokat, játékokat rá, mint a korábbi Android verzióknál, amikor nem kellett dönteni, hogy külső vagy belső tárhelyként akarom használni?
Android 6.0-ás verzió van rajta.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
KubanitoS
veterán
válasz
ZotyOoO92 #71013 üzenetére
Szia!
Dupla annyi tárhellyel szintén Lenovo.
Van a fenti Lenovo (8 gigás) és a "nagy" Alcatel is a családomban, korrekt kis gépek, ajánlott vételnek számítanak a fórumon is.
A két Lenovo ugyan nem HD felbontású (ebben az árkategóriában ilyet nem igazán lehet találni), de szép képpel rendelkeznek. A Pixi viszont HD felbontású, bár a méretéhez ez kell is. Ez utóbbit én is filmezésre használom és bátran ajánlanám neked. (Persze a filmjeidet SD kártyán kell tárolni a kis tárhely miatt.)
A Huawei-ről nem tudom, hogy itt a fórumon ajánlottnak számít-e, de szerintem nem rossz vétel az sem (bár nem volt még a kezemben ilyen tablet).
Ha ezek nem is tetszenek, azt javasolnám, hogy olcsó, ismeretlen nevű tabletet (Lark, Myaudio, Concord stb) ne vásárolj, ezekkel lehetnek minőségbeli és működésbeli gondok is.
-
tpeter77
addikt
válasz
cidalain #70916 üzenetére
Mégvalami jutott eszembe.
Van egy Link2SD programom, amit az áruházban vásároltam két éve, ha valami olyat kell, hát kirakatom vele SD-re a nagyobb programokat, így néha nyerek vele 100-200MB plusz helyet.
De ehhez ugye root kell, azt viszont nem tudom hogy az Alcatel vagy a Lenovo rótolható jobban. -
cidalain
veterán
7"
Samu A szeria 2016-os nem fer bele 40-ben a regit meg nem erdemes megvenni.
Lenovo tab3 Essential 7 16GB hattertarral 27-ert, az most egy jo vetel.
Asus Zenpad C szeria gyengecske Intel Sofia alapra epul, azert huznam ki.
Titkos favorit lehet az Alcatel Pixi 4 7, mert hasonlo hardver mint a Lenovok, viszont 20 korul van csak (viszont ez annyira uj, hogy meg nincs vele tapasztalat). De csak akkor vennem, ha nem lenne penzem a 16GB-os Lenovora8"
Lenovo tab3 8" mert 2 GB memoria van benne, mindez 40-ert.
Emellett minden mas ajanlat kukas, mert csak 1 GB ramosak. Egyszeruen orultseg 2k-val olcsobban megvenni a huaweit10"
En Huawei es Lenovo kozul dontenek, Alcatel csak akkor ha 35k alatt kellene.
2 GB ramhoz itt fel kell menni 60-6w korulre: az Asus Z300M lenne ez a gep.(#70918) Mr.C
Visszamentem egy darabig a topicban, de elegge elvesztem, hogy tulajdonkeppen mivan? 130-ert nem birsz tabot venni? Es Rockchipes kinaiakat ajanlgatnak neked?
Ird mar be meg egyszer hogy mit szeretnel, mekkorat, es mennyi zsetonod van.
Nem is ertem ami itt koztetek lezajlott beszelgetes. Milyen androiddal alltak le, meg nincs jo tab 130 alatt, meghogy a csucsgepek is 3-4 evesek? -
tpeter77
addikt
sziasztok,
új 7" tabletet vásárolnék.
A lényeg, hogy megbízható legyen, és akár nagyobb méretű 100MB körüli programokat is tudjak rá telepíteni.
25k-ból kellene megúszni a vásárlást, ezeket néztem ki eddig:Alcatel Pixi 4 (7") - Lollipop 5.0
Huawei MediaPad T1 7" - KitKat 4.4
Lenovo Ideapad A7-10F Adam - KitKat 4.4
Lenovo Andy Lite TAB3 A7-10F - Lollipop 5.1Felhasználási cél: egyszerűbb játékok, főleg logikai, PDF, DOC és XLS kezelés, valamint fórumozás.
(Tehát nem a Rally autóversenyzést fogom rajta gyakorolni.)Előre is köszönöm a választ, és Boldog Karácsonyt!
-
TJ22
tag
Sziasztok ismét,elgondolkodtam a dolgon,mivel a tab egésznap velem volna és legtöbbször ülve ölben használnám a méretén filózok(a 5" nem mindig jó) szóval:
-a tabletet netre,olvasásra,filmezésre használnámamiket én találtam:
7":
-lenovo tab2-3 gen.
-samu A 7
asus zenpad 7 Cár: 25-40k
8":
-lenovo tab 2-3 gen.
-huawei T1 8ár: 40k körül
10":
-lenovo tab 2 gen.
-huawei T1 10
-alcatel pixi 3 10
-Alcor acess Q181M
-acer iconia 10-b3ár 40-50k
(további tippeket szívesen veszek)
jól válogatam össze? vélemények?A ram mennyiségétől eltekintve.
Köszi -
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Android 5.0.1 - gyel lehetséges az alkalmazásokat a micro sd kártyára letölteni és onnan futtatni? Ha esetleg igen, ehhez milyen sebességű kártya szükséges? A másik kérdésem, hogy egy 8Gb - os tabletnél (Alcatel onetouch pixi 3 (10)) normális, hogy csak kb. 4Gb tárhelyet ír a rendszer a beállításoknál?Köszönöm
-
kissdani
senior tag
Sziasztok
10"-os tabletet szeretnék 50k alatt ahogy olvasgatom a Alcatel Onetouch Pixi 3 10" ajánlott van jobb választás ennyiért? Esetleg ez mennyire jó választás lenne Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 8GB? -
stigma
addikt
Sziasztok!
Ismerösöm gyerekeinek lenne szüksége tabletre az alábbi kritériumok alapján:
- 8-10 éves gyereknek lenne
- netezni, játszani
- max keret 40k ( mert 2 gyerek van, és kettő kell)
- 7-8 colos tablet, szerintem 10"-os feleslegesAmiket találtam:
1.Lenovo Tab3 A7-10F Andy lite - link
2.Lenovo A7-10F Adam - link
3. Huawei MediaPad T1 7.0 - link
Ha mégis 10"-ost szeretne => Alcatel Onetouch Pixi 3 10 - linkEzenkívül bármi más ajánlott van?
Samsung galaxy-t néztem, de soc-ban ugyanaz, viszont árban sokkal drágább.Segítséget előre is köszönöm.
-
cidalain
veterán
Ezt a lenovot vedd meg
Esetleg meg ez az Alcatel megveheto. Uj cucc, meg nincsenek nagyon tapasztalatok vele. Viszont a korabbi pixi 3 szeriaja jo volt.
Az elsot preferalnam, de mivel az alcatel muszakilag hasonlo, de 7-tel olcsobb, lehet hogy jo vetel lenne. Ha van bekapcsolva a boltban, akkor nyomogasd meg.
A 10"-ok fosok. A 8-as lenovo meg nem eri meg ennyiert (meg a kereted sem annyi)
-
cidalain
veterán
Eselytelen.
A legolcsobb 10-es 34 korul van, es csak 1 GB ram. Alcatel Pixi 3 10
A legolcsobb 2 GB ramos 40, es csak 8". Lenovo tab3 8"
30-bol alacsony felbontasu (1024x600) 1 GB ramos 7"-os van.(En nem vennek nagyobbat ilyen kicsi gyereknek egyebkent, mert a 10"-os tab rohadt nehez. Olcso 7"-os lenovo 1 GB rammal meset nezni elegendo. Hosszu tavra nem erdemes tervezni tablettel amugy sem)
-
cidalain
veterán
válasz
Boost3er #70698 üzenetére
Meg lehet vásárolni az Alcatel tableteket, de tudni kell róluk, hogy csak 1GB rendszermemóriájuk van.
Viszont 40-ért van egy Lenovo Tab3 8" nevű tablet is, ami már 2GB rendszermemóriával van szerelve, amely Így sokkal használhatóbb, időtállóbb szerkenytű. Ha belefér én inkább erre pályáznék, hosszabb távon kifizetődőbb lesz a használataRáadásul ezt a 8"-os Alcatelt nem nagyon látom értelmes boltokban.
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Olvasgattam, hogy milyen tableteket ajánlotok és úgy látom, hogy ebben a kategóriában ahol én keresgélek a Lenovot ajánljátok. Szóval most szeretnénk venni egy tabletet, ami csak böngészésre és GPS-re lenne használva, esetleg még youtube videó. A gps miatt 8"-nél nagyobba nem gondolkodtunk. Eddig a választás a Lenovo, de jó lenne ha találnánk olcsóbbat, most ezt néztem, erről valaki tudna bármit mondani? ALCATEL OneTouch Pixi 3 (8) WIFI Smoky Grey. Esetleg ajánlott vagy abszolút nem? Az ár max. 40 de jobb lenne ha esetleg 30-35-be beleférne.Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
cidalain
veterán
válasz
#68079616 #70609 üzenetére
Hat oszinten megvallva, a gyartok az also kategoriaban legfokeppen 3 dolgon tudnak sporolni: memoria, kijelzo, termektamogatas...
Igy nagyon jo kijelzo itt nem lesz. Meg kellene vizsgalnod szemelyesen, mi az ami neked jo lehet. Full napba gyakorlatilag mindegyik felejtos, bar ahhoz a dupla penz is keves....
Lenovo tab2 A10-30 es A10-70 kozul a 70-es jobb, mar a dupla ram miatt is. Nagyon kell figyelni hogy mindenkeppen tab2 legyen, mert sima tab-ban is van A10-70 peldaul...
Bevennem meg az Asus Zenpad Z300M-et, lehet hogy valahol akcioba befer 60-ba.Az altalad emlitett Samsungot gyorsan felejtsd el, az nagyon bena, alja termeke a gyartonak.
Samsungbol az SM-T580 lenne a te tabod egyebkent de az akciosan is 80e, de ez van a legkozelebb a jo kijelzohoz.
Huawei nem rossz, de csak 1 GB ram.
Alcatel azert egy szonttel lejjebb van, beleposzintu legopcsobb 10-es tab.En AsusZ300M tipust vennek, vagy kuporgatnek meg a Samsung Galaxy Tab A SM-T580-ra
-
törölt tag
Sziasztok! Tabletvásárlás előtt állok, szeretnék egy 10 inch környéki tabletet venni (9,6 és 11 között). Mit ajánlanátok, mit érdemes választani max 60 ezer környékéig, de inkább alatta?
Továbbá, nézelődtem, és eddig a Lenovo Ideatab 2 A10-30 sorozat az, ami megfogott, de sehol sem találok róla leírást, hogy milyen a fényereje. Ez ugyanis fontos lenne nekem, mert sokat tervezem a szabadban/napsütésben is majd használni a gépet. És itt merült fel bennem a kérdés: 40.000 Ft-tól egészen 110.000-ig találhatóak Lenovo Ideatab 2 A10-es tabletek, attól függően változnak, hogy mi van a belsejükben (cpu, memória, tárhely), de külsőre ugyanazok. Ez azt jelenti, hogy látószögben, fényerősségben és érzékenységben a 40.000-es tablet is kb ugyanolyan lehet a szérián belül, mint a 100.000-es?
Végül utsó része a kérdésemnek: eddig ezeket nézegettem:
- Acer Iconia One 10 B3
- Lenovo Tab 2 A10 széria (30-as és 70-es. Amúgy nagy köztük a különbség?)
- Alcatel ONETOUCH PIXI 3 (10)
- Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6
- Huawei MediaPad T1 10Valamelyikről van valami vélemény? Számomra a kijelző minősége (fényerő, színek, stb, hogy jó legyen ránézni... ) lenne az elsődleges szempont. Illetve van valamilyen más "versenyző", amit érdemes lenne megnézni?
Illetve szerintetek karácsonyig lesz valamelyiken valami jó nagy leakciózás? Továbbá nagy a különbség a HD és FullHD felbontás közt nagyon ezen a szinten? Lehet azért élvezni a sima HD-s felbontást is, vagy már minden homályos lesz rajta?
-
cidalain
veterán
Persze csak nem ennyiert, vagy nem ilyen jo parameterekkel
Mivel az elso leveledben 40k kornyeket emlitetted ezert igy erre a keretre csak ez van:
Vagy a Lenovo 8-asa 2 GB rammal
Vagy az Alcatel 10-ese 35 korul.Minden mas ami anyagilag belefer, az kevesbe jo mint ez a ketto. (Nem fogok ajanlani 1 GB ramos 8" tabletet 39-ert, ha a Lenovo dupla rammal 40)
-
smiti
veterán
válasz
cidalain #70590 üzenetére
Első körön az Alcatelt ajánlottam én is, de kíváncsi lettem volna, hogy azon kívül van -e értelmes még. Az ő felhasználási szokásaihoz szerintem elég az 1 GB RAM-os is, eredetileg ennél olcsóbbat szerettek volna, de próbálom meggyőzni őket, hogy inkább adjanak ki egy picivel többet érte, nehogy megbánás legyen a vége ha nagyon gagyit vesznek.
Ennek fényében érdemes valamit még nézni? -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Dinter #70549 üzenetére
Az a Prestigio egy fos. Az allwinner soc gyenge.
25-bol valamelyik Lenovo 7"-os van normalis, en is az Andy-t vennem amit elottem irtak, talan meg a 16 GB-os veriosat ajanlanam, megeri a 2000 plusz penzt.
10" eseten Alcatel pixi 3 10, de ez mar 30 folott van. -
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
30 000Ft -os árkategóriában keresnék 7" -nál mindenképp nagyobb tabletet. Elsősorban filmnézésre, internetezésre lenne használva. Én az Alcatel Onetouch Pixi 3 10" tabletre gondoltam. Sajnos ez is csak 1GB RAM -mal rendelkezik, de ennyiért nem találtam normális, 2GB -ost. Illetve tudom kicsit off topik, de milyen előnyei/hátrányai van Windows -os tabnak egy Androidoshoz képest?
Ti mit javasolnátok illetve mi a véleményetek az említett készülékről?Köszönöm
-
Fredo78
aktív tag
válasz
bogarfx #70360 üzenetére
Ehhez mit szólnak a szakik? Itthon ennyiért a HD felbontásu változatot lehet a Lenovoból beszerezni. Azért a full HD jóval szebb képet ad. Remélhetőleg jól működik?
Én egy Onda V919 utódját keresem (nem lehet játszani vele mert kikapcsol túlmelegedésre hivatkozva) Sajnálom mert a kijelző és a felbontás gyönyörű, 2gb ram, gyors mint a veszedelem.
Most igazából két fontos kérdést kell eldöntenem:
1GB vagy 2GB RAM
HD vagy FullHD felbontás
A versenyzők Alcatel Pixi - Asus -Lenovo -
z123456789
addikt
válasz
cidalain #69760 üzenetére
Szia!
Korábban egy Alcatel OneTouch Pixi 3 10"-os tabletet ajánlottál nekem. Karácsonyra lesz 11 éves kislánynak. Ezen az áron akkor ez jó vételnek számít ugye?
Bár kecsegtet, hogy pénteken úgy is robbannak az árak...
-
7Sony7
addikt
Üdv megint. Bár már kinéztem a lányomnak karácsonyra 2 tabot is (amelyik éppen olcsóbb lesz alapon)
Alcatel Pixi 4 7 vagy Lenovo A7-10F, viszont most bejött a képbe egy új versenyző, a Navon predator 10.Mi a véleményetek?
-
davian
csendes tag
Hali!
Az Alcatel ONETOUCH PIXI 3 (10)-ből létezik 16gb-os verzió? Vagy ez csak elírás? Köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
SunMount3r #70158 üzenetére
1 GB rammal nem igazan ajanlott.
A 2 GB-os is leginkabb a 2 GB miatt ajanlott.
32-ert inkabb a 10"-os Alcatelt vennem. Ebben az Asusban az Intel chip nem egy nagy etwas.(#70159) Petyás
Lenovo tabok altalanosan ajanlhatoak, de a kinezett tipus mar nem mai darab, es csak 1 GB ram van benne. Miert nem jo a Z300M? Draga?
A 8" Lenovo Tab 3 meg kicsi lenne nagyon?(#70160) icon
Ennyiert max 3G-s tab van, 1 GB rammal.
A Lenovo Tab2 A7-30 Arvin tipusnak neznek utana a helyedben, 30 korul van.
Viszont nem tudom 100%-ra hogy lehet e vele telefonalni. Ezt kene kideritened. -
4264adam
veterán
Sziasztok!
Tabletet "garanciális levásárlás" vásárolnék.
Felhasználás: pdf dokumentumok olvasása, messenger
keret: garanciális levásárlás 22ezer forint. Ha szükséges 27-ig tudok elmenni
Vásárlás helye: Ipon
Ezeket néztem ki:
-
kolyok32
csendes tag
válasz
NoMagix #70079 üzenetére
Sziasztok!
Korábban már kértem tanácsot (70029#), arra nem érkezett válasz, most konkrétabban kérdeznék, talán így hatékonyabb.
4 jelölt közül melyik a legjobb választás átlag felhasználásra? (Semmi komoly játék, csak net, email, fb, alap játék...)
Lenovo TAB3 8 TB3-850F ZA170171BG
Lenovo TAB2 A8 (ZA030029BG)
Alcatel Onetouch Pixi 3 10"
Lenovo A7-10F Adam -
kolyok32
csendes tag
Sziasztok!
Páromnak szeretnék tabletet venni, max. 40 ezer forintig. Alapvetően otthon használná, így 10 col körüli is szóba jöhetne. Sajnos kevés időm van, így csak pár oldalt tudtam végigolvasni, és nem vagyok jártas a témában, amiatt kérnék segítséget a választásban. A felhasználást tekintve alapvetően net, FB, olvasgatás, egyszerűbb játétok, emailezés.... ilyesmik lennének. Ahogy látom, a Lenovo Adam ami többször előjön jó vételként, illetve az Alcatel Pixi 10 " Ezek közül melyik lehetne a jobb? Mi az, ami ezeknél jobb vétel ebben az árkategóriában? Ja, mindenképpen itthoni forrásból venném, ebay, ilyenek nem játszanak.Előre is köszönet minden jó tanácsért! -
kuda
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, már lehet, hogy az a baj, hogy túl sokat olvasok, órási már a káosz a fejemben.
- Munkához keresek nagy kijelzős tabletet (Facebook, webshop kezelés, levelezés, google drive használata, címiratok nyomtatása stb.).
- A keretem 50-60 ezer között van, billentyűzettel együtt.
- Nem zárkózom el a refurbished tabletektől sem.
- Itthon szeretném megvásárolni, most nincs időm megvárni a több hetes külföldi megrendelést.Az igazság az, hogy teljesen laikus vagyok. Nem tudom, hogy a fent nevezett munkákra például az Alcatel Onetouch Pixi 3 10" is elég-e, vagy tényleg érdemes többet kiadni és például egy Lenovo TAB2 A10-30 kategóriájú gépre.
Üzletben nem kérek tanácsot, mert ott úgyis alapból drágább gépeket ajánlják, a Ti véleményetekben inkább megbízom. Telefonvásárlásnál, már jó tippet adott a csapat, utólag is köszönöm!
-
MrTiba
csendes tag
Sziasztok!
A kisfiam kapott a szülinapjára egy alcatel pixi 3 10" tabletet, és az a baj, hogy kevés rajra a hely, mert szeret játékokat letölteni.
Van egy 32gb-s sd kártya benne, de nem hajlandó oda tölteni a játékokat, sőt át sem lehet rakni. Android 5.0 (Lollipop) van rajta. Tudnátok valamilyen megoldást?
Köszi -
Highground
aktív tag
Sziasztok!
Melyik tabletet ajánljátok 30k max. árkategóriában? Gyereknek lesz, nem kell erőgép. Segítséget előre is köszi!Alcatel-ről mi a vélemény?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Látta már valaki az Alcatel PIXI 4 (7) 8063 típusú tabletet ?
Milyen a kijelzője ?
20-25eFt között keresek tabletet, 7-8" mindegy.
Minimális játékok menjenek rajta (BoomBeach) -
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Adott egy Alcatel Onetouch Pixi3 (10,1) tablet. Szeretnék rá telepíteni egy alkalmazást, de semmit sem enged telepíteni, kevés tárhelyre hivatkozva. A belső tárhelyből 4GB, a külsőből 9GB még szabadon felhasználható egyébként, az alapértelmezett mentési helyre pedig édes mindegy mi van beállítva, nem enged a tab. Ráadásul az Alcatel által átszabott 5.0.1 olyannyira el van cseszve, hogy azt se tudom megnézni, hogy mely alkalmazás mire van telepítve, mert egyként kezeli a két tárhelyet. Áthelyezni sem lehet egyikről a másikra. Van valakinek valami ötlete?
Köszi előre is!
-
cidalain
veterán
válasz
z123456789 #69750 üzenetére
Alcatel OneTouch Pixi 3 10"
Huawei Mediapad T1 8" - ha még kapsz valahol
Ezek mind 1 GB rammal szerelt gépek.Ugyanakkor most jelent meg a piacon nemrég a Lenovo IdeaTab3 8", ez kicsit több, mint a kereted, 42e Ft. Viszont 2 GB ram, és android 6.0
-
cidalain
veterán
-
KubanitoS
veterán
Alcatel Pixi 3 (10) és még egy normális tokra (+ SD kártyára) is marad keret.
Vagy kicsit drágábban, 50 ezer forintért már lennének komolyabb (szebb kijelzős, időtállóbb) készülékek is, de kifejezetten filmezésre tökéletes a Pixi. (Én is erre használom a sajátomat.
)
-
KubanitoS
veterán
válasz
SunMount3r #69659 üzenetére
Ezek eléggé alap dolgok, erre bőven jó lesz az a Lenovo.
Plusz egy tízesért kaphatsz Alcatel Pixi-t is, ami már 10"-es. Kényelmesebb rajta netezni, olvasgatni stb..
Ajánlott vétel lehet, ha számodra megéri a nagyobb kijelző a felárat.
-
cidalain
veterán
Huawei Mediapad M2 8 - ha meg kapsz valahol
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) (SM-T580)
Ha nem jon ossze a felso ketto, akkor Asus Zenpad Z300M(#69594) blackandsil
Az adott keretosszegbe csak 1 db ajanlott 10"-os meretu tablet van
Alcatel Onetouch Pixi 3 10"
Hogy milyen az akkuja, es a hangszoroja azt nem tudom. A hangszorok ugy altalaban veve szarok szoktak lenni olcsobb tableteken (a csucskategoriaban talan nem, de az 100 folott kezdodik). Szoval dobozhangu, stb, zenehallgatasra szodaval elmegy, audiofileknek sehogy nem megy el. -
KubanitoS
veterán
válasz
_kovi_ #69495 üzenetére
Azt fogják mondani, hogy manapság kevés, de szerintem filmezésre és youtube-ra bőven elégnek kell lennie. Az már más kérdés, hogy 50 ezer forint körül én tutira nem vennék 1 gigás tabletet.
Ajánlanám az Alcatel Onetouch Pixi 3 (10) tabletet, ami a linkelt helyen most külön akciós, nincs 30 ezer forint és teljesen korrekt készülék, csak egy memóriakártyát kell hozzá venned és mehet a filmezés.
-
cidalain
veterán
válasz
artiny #69431 üzenetére
Ez halott ugy. Az android nem olyan mint a windows.
Ha az adott keszulekre van android, es el is erheto a rom, akkor esetleg sikerulhet.
De ne szamits next-next-next-finish muveletre.#69432) NoOne1976
Asus Z300M szokott lenni itt-ott 60 korul (most eppen emag).
Legnagyobb elonye a 2 GB ram.
Esetleg a gyengebb inteles verzioja a Z300C 5 rugoval olcsobban. Ha tenyleg csak net leszn ez is eleg (szinten 2 GB ram)
Ezalatt minden 1 GB-os, tokmindegy akar az osszefoglaloban szereplo alcatelt is veheted 30-ert. -
törölt tag
Sziasztok!
A két tablet közül melyik a legjobb választás ?
Alcatel Pixi 4 tablet vagy Lenovo Tab 2 A7-10F tablet ?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
cidalain #69159 üzenetére
Igazából semmi extra felhasználásra nem kellene, csak net + olvasás.
Épp ezért nem akarok egy vagyont kiadni rá, mert felesleges. Csak az 1GB ram aggasztott egy kicsit, mert megvan még a régi G2 minim (szintén 1GB ram, lollipop), és nem mondanám, hogy nagyon fürge. Pedig az csak 4,7", 540x960 felbontás mellett.Az alcatel nem is annyira érdekel, inkább a Lenovo Yoga lenne a nyerő. Eladáson meg nem nagyon gondolkodok. Nem szoktam árulni a régi holmijaimat.
-
cidalain
veterán
válasz
cs1rk3 #69158 üzenetére
a hi8 még régi intel procis.
a pro már új szériás atom, kicsikét erősebb, kicsikét jobb a fogyasztása. várnék még, biztos le a pro is EU rakin előbb utóbb (szokott lenni, csak napi szinten kell nézni, mert hamar elfogy)(#69156) cotag:
filemzésre nyilván jobb a nagyobb.(#69155) EclipseGT
ha kivennénk a SIM kártyát a képletből, akkor is kb 60-65-ig kellene elmenned árban az első 2GB-os tabletig (itthoni vásárlással). Mondjuk ez pont 10"-os, de 8"-ban meg csak a Huawei Mediapad M2 van 80 körül.
4G képes 2 GB ramosok 110 környékén indulnak.Ezt mérlegeld, hogy mennyi az az összeg amit hajlandó vagy kicsengetni, El lehet lenni 1 GB-ossal is egyébként, de függ a felhasználási módtól is rendesen. Esetleg vedd részletre a szolgáltatótól, akkor nem egyszerre fáj
(2 év múlva az ilyen készülékek többet is fognak érni a használtpiacon. Míg egy Alcatel valószínűleg nem sokat...) -
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Meghalt a régi tabletem, ezért nézelődök, mert kellene helyette egy új. Viszont abszolút fejvakarás lett belőle.
Mindenképp valami sim kártyásat szeretnék, hogy ne a telefont kelljen nyúzni a hotspot-tal. Gondoltam akkor szolgáltatónál keresek egyet mobilnettel együtt.A gond a következő:
Vagy ilyen kacatabb 1GB ramosak vannak (Alcatel Pixi, Lenovo Yoga), vagy a rohadt drágák (Samu S2, iPad). Max 8" környékén nézegettem, mert a 10-es kényelmetlen lenne állandó cipelés mellett.
Az 1GB-os verziók mennyire használhatóak még manapság? Néztem a Lenovo-t, és azon már lollipop van.
Ennek nem kevés az 1GB? Igazából nagy részben netezésre, meg olvasásra kellene (néha 200+MB pdf-ek).
Lehet az olcsóbbakkal kezdeni valamit, vagy inkább ruházzak be egy 8"-os S2-re? -
KubanitoS
veterán
Alcatel OneTouch Pixi 3 10" 35 ezer körül.
Magyarországi vásárlás esetén best buy ár/érték arányban 10"-en. Nekem is van egy ilyenem, teljesen korrekt masina.
-
cidalain
veterán
válasz
scott_free #69084 üzenetére
Szerencsere ehhez nem kell atomeromu
Itthonrol:
Lenovo A7-10F (andy lite) kb 23-25 korul
Huawei Mediapad T1 8" kb 35-40 korul
Alcatel OneTouch Pixi 3 10" kb 35-40 korul
Mindegyikben 1 gb ram van csak 4 magos processzor, 8 gb hattertar. Ezek az adott meret legolcsobb, de korrekt darabjai. Ezalatt nem erdemes keresgetni.Kulfoldrol jellemzoen 80-100 dollar kozott 2 gb ramos dual os 8" gepecskeket lehet venni. Peldaul Chuwi hi8 pro, Teclast x80 pro
-
xido
csendes tag
válasz
ViZion #69048 üzenetére
Sajnos nem hagyják ki,én is vadásztam ilyenre,de mindig csak a nem éppen olcsó sony felé jutottam azok közül,ami itthon kapható...valamint egy olcsó,de éppen elcsíphető alcatelhez,ami viszont nem olyan gyors és izmos..ennek adatlapjáról sokan lehagyják,de fórumok és külföldi infok is megerősítik,hogy van benne..
de majdnem azt mondanám,ha csak rádiózni érdekel,tabletezni nem annyira,vegyél valami olcsó mobilt 10-15k max árral,ott hemzsegnek az fm rádiós megoldások..még aksiban is tovább bírják,simán rádugod erősítődre és jónapot
-
P. úr
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy feltétlenül on topicnak számít-e a kérdésem, ha nem, kérlek segítsetek megtalálni a megfelelő helyet.
Eset: Vettem ma egy Alcatel Pixi 3 10" gépet, ami hazahozva egy 10 perc nyomkodás után ,,önálló életre tért", olyan volt, mintha valaki folyamatosan nyomkodná a kijelzőt, főleg a jobb oldali részét, ezért a holnapi napon visszaviszem cserélni. Mivel már be voltam lépve a google fiókomba, elérhető belőle a felhőtárhelyem, meg mindenféle google-ös szarságom, amit nem feltétlenül szeretnék, hogy a szervizesek/akárki elérjenek. Ha megváltoztatom a Google fiókom jelszavát, akkor a következő indításnál újra szinkronizálni fogja a tab a dolgaimat, vagy kéri az új jelszót, és annak hiányában kivágja a fiókot a tabról? Ha nem, akkor milyen megoldást tudnék eszközölni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
zsoltoid
csendes tag
Sziasztok
Mi a véleményetek az alcatel one touch pixi 3 10"-röl
-
snake1977
őstag
Szó szerint nincs fizikai hangerő gomb, recovery-ben mi mással navigálnék?
Ha a rendszerben eljutok a sok felbukkanó ablak, és program bezáródós visszajelzések mellett a beállitásokban a gyári vissza állitásig, akkor ha rányomok nem történik semmi. Gondolom a virus miatt.
Hasonlóval már volt dolgom egy alcatel pop c7-esen, ott a recoveryben a visszaállítás után sem tünt el a vírus, beirhatta magát a rendszerbe, csak a gyári firmware ujrahuzása segitett. -
zgyorik
tag
Sziasztok.Szukségem lenne egy kis segitségre.Kellene nekem egy Alcatel One Touch POP7 tablethez egy magyar nyelvű gyári rom vagy egy olyan rom ami még elfut rajta de van benne mayar nyelv.Raktam rá egy gyári romot de sajnos nincsen benne magyar nyelv és nem tudok rá telepíteni magyart.
Nagyon sörgős lenne a segítség.előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv:Zoli
-
cidalain
veterán
válasz
Alabástrom #68295 üzenetére
Ha kinai is ok, akkor nem is kerdes => dualos kinai.
Mondjuk 50-ert nem is nagyon van mas lehetoseg, itthon kb 1 db 10" fer bele 1 GB rammal (alcatel)
Szoval Chuwi hi10 vagy Teclast x98, esetleg ezen markak mas tipusai. Vagy meg egyes Onda es Cube modellek. Mindenkeppen Atom Z8300-as 2 GB-os gepet keresnek. (Atom z8500-zal szereltek mar dragabbak) -
Szoles
senior tag
Sziasztok!
Nem értek az androidos cuccokhoz, ezt hamar előre mondom. :-)
Van egy ilyen Alcatel tebletem:
Telenor
illetve
orosz oldalEgyelőre minden rendben lenne vele, de képtelen vagyok hozzá pendrive-ot csatlakoztatni, nem látja őket.
A szerkezet állítólag OTG képes -nagyon remélem, hogy tényleg az!- , de mégsem sikerül. Kis usb-microusb (amit bele lehet dugni az usb anyába) adapterrel próbálkoztam, meg egy noname (nagyon kínai volt, nem akadt jobb) otg kábellel. De semmi.Felraktam ezt [link] , ami szerint az eredmény ez:
[link]
illetve
[link] (itt csatlakoztattam, ahogy kérte, de mintha semmit sem látna)Egy másik cucc [link] szerint ez van: [link] (itt nem volt beledugva semmi)
Mi lehet a gond, van valakinek ötlete? Előre is köszönöm.
-
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
A mai napon vásároltam egy egyszerű, de nagyszerű Alcatel tabletet kifejezetten "tévézésre".
Minden szép és jó, azonban tévézés közben a készülék alján valamiért nem tűnik el az értesítési sáv. Ezt más eszköznél nem tapasztaltam eddig (ugyanaz a tévénézős progi).
A készüléken android 5.1 van, ha ez segít.
Hogy lehet ezt onnan eltüntetni?
-
tjb007
nagyúr
válasz
HollywoodBoy #68095 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy (most már) 2GB RAM van benne, akkor nem, minden mást tekintve viszont igen.
(#68096) renasava
Igen. Inkább ezek közül válassz: Lenovo Tab 2 A8, Huawei MediaPad T1 8.0, Acer Iconia Tab B1-850, Alcatel Onetouch Pixi 3 10
-
cidalain
veterán
válasz
pana0017 #67822 üzenetére
az összefoglalóból válogathatsz nyugodtan, kihúztam a 7"-osokat, ezek maradtak
● Huawei MediaPad T1 8.0
● Alcatel Onetouch Pixi 3 10
● ASUS MeMO Pad 10 ME103K (refurbished)
● ASUS Transformer Pad TF103CX (refurbished)
használtból az aktuális piac a döntő, keresgélj, és ha szükségesnek érzed kérdezd meg itt, hogya kiszemelt típus jó e, megfelelő e a használtpiaci ára, stb. -
.Szaki.
addikt
-
Midway
senior tag
Hi
Nyugdíjas édesanyámnak vennék olcsó tablettet .
wifi nincs így kártyával használná , kell a 3g modem.
Böngészésre és képnézegetésre kell, semmi extra.
Mennyire vállalható a Alcatel OneTouch Pixi 3 8 LTE ? -
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Lark Evolution X4 10.1 használtan már lehet kapni 20 körül Mi a véleményetek?
Vagy Alcatel One Touch Pop 10 Újonnan már beszerezhető!!!
3g-4g azért legyen...internet szolgáltató még nem tudom milyen lesz!(ha ez számít)
Ha az egeret tudnám használni a tableten akkor az 100%-os elégedettséggel töltene el!
Használtan 20 k adok ki max (nagyon max)
Foto, nem érdekel, kijelző felbontás arra amire kell -nem érdekel, tárhely-böngészésre elég a 4gb.
Piacot ellenőrizném, 1 Weboldal és 2-3 Googe Chrome ablak lenne megnyitva erre használnám!
Esetleg facebook meg süti recept oldal ha nem melózok rajta asszony pajtás ezeket nézegetné...
-
Win-T
őstag
Üdv Mindenki!
Némi tanácsot szeretnék kérni. Van nekem egy Alcatel Onetouch EVO 7 HD típusú egyszerű kis tabletem. Mivel elég kevés a belső memóriája és már semmi nem akart elférni rajta, szerettem volna megcserélni a belső memóriát az SD kártyával. Meg is kerestem hozzá a módszert a topicjában amivel már többen sikerrel jártak, de valamit elszabtam mert újraindítás után sajnos nem akar a tábla elindulni, megakad rögtön az elején a fehér telekomos logónál.
Elvileg a OneTouchUpgrade nevű program helyre tudná rakni, vissza tudná állítani a gyári állapotot. Ez indításkor azt kéri, hogy kikapcsolt állapotban a hangerő+ gomb nyomva tartásával dugjam rá az USB kábelre a tabletet, de hiába teszek így csak annyi történik, hogy a Windows kiírja, hogy az illesztőprogram telepítése sikertelen volt, eszközkezelőben pedig megjelenik ismeretlen eszközként. A kábel és az USB csatlakozó elvileg működik, mert ha bekapcsolt állapotban csatlakoztatom észreveszi a Windows, hogy mi van csatlakoztatva, csakhát ugye nem indul a masina.
El tudnátok látni néhány mentőötlettel, hogy miképpen tudnám életre kelteni ezt a szerkezetet? Sajnos a saját topicja eléggé kihalt.Köszönöm előre is!
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Húgom alcatel pop 7 tabjának töltőjét úgy sikerül elhánynia, hogy 2 hete se híre se hamva
Eddig a mobilja töltőjével töltötte, kérdésem hogy ez mennyire jó vagy nemjó a tabnak ha nem saját töltőjével tölti, és ha nem jó akkor milyen töltőt tanácsos venni hozzá? -
tjb007
nagyúr
-
cidalain
veterán
válasz
zapikanka #66417 üzenetére
hát nem fogunk megszórni 100 lehetőséggel, az biztos, és inkább az ársávod felső fele lesz. 2 GB ram felejtős.
Acer Iconia B3-A20, itt a fórumon is volt akinek bejött, volt akinek nem
Huawei T1, ha elég a 9,6", és 8GB háttértár. Viszont elég jó a soc benne Snapdragon 410
Lenovo Tab A10, viszont ez nem mai darab már
Lenovo Tab2 A10-30, ez újabb, de drágább mint az előbbiSamsung Galaxy Tab E, és Asus Zenpad Z300C beleférhet az árba, de nem vagyok meggyőződve hogy jobbak is lennének. Vagy olcsóbban az Alcatel Onetouch Pixi 3 10, de erről sem olvastam hűdeszuper teszteket
én a Huawei felé hajlanék, a filmek miatt egy microSD kártyával (bár a 16GB-os hátteresekben is kellene, mert olyan helybőség azokon sem lesz, hogy sok filmet rárakhass)
-
cidalain
veterán
válasz
CactuS #66104 üzenetére
Elég szar a helyzet:
Jelenleg az Edigitalban 50k alegolcsóbb ajánlható 10"-os
Refurbished tegnap még volt, nézni kell hátha még lesz
Mediamarktban sem látok most 40 alatt olyat amit teljes szívvel ajánlani lehetne 10"-ban. Ez ott az első értelmes 50k
Emagon 55k a legolcsóbb 10"-oseStar, Archos modelleket én nem vennék, de én az Alcatelt is elkerülném. Viszont ezek beleférnek a keretbe.
Azért 4 magos proci 1 GB ram mindenképpen legyen, és 1280×800-nál ne legyen szarabb a kijelzőfelbontás. -
Retroger
csendes tag
Sziaszok,
Apám tabletet szeretne, az Alcatel pixit nézte a telenornál, de én lebeszélném a szolgáltatótó történő vásárlásról. Alap telefon mellé, okostelefon és laptop helyett használná netezésre, alkalmanként fényképezésre és a kép elküldésére, ritkán navigálásra. Így követelmény a jó kamera esetleg villanóval, gps, és szolgáltatófüggetlen 3G. Ár tekintetében rugalmasak vagyunk, kb 50e-körül keresünk.
Kérlek segítsetek merre keresgéljünk.
Köszi. -
szaki04
senior tag
Erről a tabletről ígértem egy kis összefoglalót. Nekem egy EasyPix EasyPad 1370-et váltott. Ég és föld a különbség a kettő között. Az Alcatel javára. A képernyő méretaránya furcsa, az Alca 16:9-es, az EasyPad 4:3-as volt. Az jobban tetszett, ellenben kisebb volt a felbontása. Egyetlen"bajom" van vele, a hátuljára került a hangszóró rajta, ez roppant zavaró, ha leteszem valahova, mindjárt felére csökken a hangerő. Amire nekem kell, YouTube, bögészés, egyszerűbb játékok, arra remek, szalad rajta minden rendesen. Aki ilyen gépen gondolkodik, és hasonló felhasználásra gondolt, annak melegen ajánlom.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ez az Alcatel OneTouch Pixi 3 (10) milyen lehet?
Adatai alapján átlagos, de 2 év garis, 5.0-s Androiddal, nekem szimpatikusnak tűnik.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TaylorPro #65586 üzenetére
Ah, köszi, tudom, volt olyanom, de most szülőnek kellene 7-esről 10-esre váltás, szóval neki látványos lenne a méret, azért nem jó a 7-es.
Egyébként a legdurvább felhasználás a YouTube lenne.
Szóval 10-es kellene, de az Edigital-féle ASUS refurbished után már 60.000 Ft a következő csoport (ASUS Zenpad, Lenovo Ideapad stb.).Van még ez az Alcatel Onetouch Pixi 3, az nagyon gáz?
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Alcatel Onetouch Pixi 3 10"-hoz tudtok ajánlani valami billentyűzetet, vagy billentyűs tokot? Esetleg bluetoothos is menne vele?
-
szaki04
senior tag
Sziasztok!
Erről mi a vélemény? Alcatel Onetouch Pixi 3 10"
10" kell, kicsi játék, sok YouTube, levelezés, stb.
-
LALA_kiraly
őstag
Segítséget kérnék,
Lenne egy Alcatel pop10-es tabletem. Már tele volt szeméttel az android, így nyomtam egy hard resetet. A tab az megy, de a gyári billentyűzete nem akar kapcsolódni, és a BT sem látja. Lehet hogy a billentyűt is resetelni kellene? Csak mert a BT füleseknél kell új eszköznél, de nem látok rajta semmit és nem is olvastam hogy lehetne.
Köszi -
tjb007
nagyúr
válasz
Asztii #65004 üzenetére
ASUS ZenPad 10 Z300C, Acer Iconia Tab B3-A20
(#65005) Andrsaint
7 hüvelykes kijelzővel a refurbished 32GB-os Nexus 7, 8 hüvelykes kijelzővel pedig az ASUS MeMO Pad 8 ME581CL, az ASUS ZenPad S Z580CA, és a Huawei MediaPad M2 8.0.
(#65006) KaiotEch
35 ezer forinttal bezárólag nincs ilyen, 38-ért viszont erősen ajánlott a refurbished ASUS MeMO Pad 10 ME103K.
(#65007) Orestes90
Igen, az ME103K jó választás lenne, az egyik legjobb. Ezen kívül még a szintén refurbished ASUS TF103C ajánlott, esetleg még az Alcatel Onetouch Pixi 3 10".
-
Potzee
addikt
Sziasztok!
A MediaTek MT8121 vagy az MT8127 SoC az ajánlottabb?
Melyik a gyorsabb? Melyik a takarékosabb? stb...Szeretnék venni egy tabletet csak netezésre (főleg PH, egy két video) és emailezésre.
Egy Alcatel Onetouch Pixi 3 10" 8GB Wi-Fi tabletben gondolkodom...Milyen más alternatívát javasoltok?
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Üdv
P. -
Onlány
tag
Sziasztok! Ma megérkezett a november 10-én rendelt ONDA 989 Air 9.7 tablet. Ez volt amit félreáraztak a Tinydeal oldalán és 16.767 Ft-ért tudtam megvenni. A készülék kifogástalan állapotban érkezett csak ugye a töltő az amit nem tudok használni mert Kínai szabvány.
Reklamálni ezért nem fogok mert örültem, hogy nem utasították el a rendelésem és ez így ennyi pénzért nagyon megérte. Van átalakítóm de azt nem szívesen használom. Ideiglenesen lehet tölteni telefontöltővel? THL, Alcatel, Samsung töltők vannak itthon. Mire kell figyelni? köszi a választ előre is.
-
phoenix1989
őstag
válasz
tjb007 #64372 üzenetére
Értem akkor most egyenlőre hanyagolom ugyse most lenne véve. egyébként nézegetem és ezt a tabot láttam már kérdezték. Annyi hogy én pont tegnap fogtam a kezemben egy Alcatel One Touch POP10 kicsit kiseb a felbontása ugyan mint az alcatelnek de nem vészes vagy igen? mert nem volt pixeles a kijelző.
-
törölt tag
Sziasztok!
Alcatel pop10 tabletről mi a véleményetek?
Esetleg akinek van írna nekem róla?
Köszönöm! -
Croft-21
őstag
Sziasztok
Van egy Alcatel One Touch Pop7 típusú tabletem és az a gondom vele, hogy letöltöttem korábban egy játékot, ami most frissíteni akarná magát, de egyszerűen nem tudom, mert ha a Google Playről próbàlnàm frissiteni, kiirja hogy nincs elég hely az eszközön. Pedig be van állitva alapértelmezett letöltésként az SD kártya, amin van még kb 1 GB hely, az a frissités megcsak 85 MB lenne, de valamiért a Belső tárhelyre akarná letölteni... Pedig azon is van kb 500 MB hely... És arra kér, hogy töröljek pár alkalmazást, amit már nem használok. De ez kész röhej... Miért van ez? Egyébként a törlés sem segit. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
Sziasztok, volna egy frappáns kérdésem. Páromnak vettünk egy Lenovo Yoga 2 tabletet, és azt szeretné, ha a telefonján (Alcatel OT 995) lévő minden beállítás (facebook stb) és program átkerülne a táblagépre is. Megnézegettem volna magam is, de a gép akkumulátora teljesen le volt merülve, azóta pedig a párom hazavitte, úgyhogy nem lettem okosabb. Ha tudnátok ötletet adni, vagy egy linket, ahol hülyebiztosan elmagyarázzák, azt megköszönöm.
-
Henker2
addikt
Üdv!
Kaptam most telepítésre egy ALCATEL onetouch Pixi7-et!
Erre kellene nekem egy jó android rendszer és annak telepítése!
Tudtok ebben segíteni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest