Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rtitusz

    őstag

    válasz <Adamsky> #87458 üzenetére

    Szia, több bejegyzést is írtam a tabról. Pl itt: https://prohardver.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_87239-87239.html
    meg itt:
    https://prohardver.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_87399-87399.html

    Arra használjuk amire te is keresel, eddig megelégedéssel. Általános internetezős, jegyzetelős gép kellett, ami könnyen előkapható és rögtön rendelkezésre áll. Alap elvárás, hogy ezt az alapvető funkcióit viszont gördülékenyen végezze. Ne kelljen hosszú, végtelen másodpercekig várni míg megnyitja a böngészőt, vagy egy weboldalt, esetleg egy google docs fájlt.

    Volt olyan tévinfó, hogy nem lesz rá frissebb android, de aztán kiderült, hogy az nem igaz. Nyár végén jön a 12L a gépre, ha minden igaz. Alap frissítéseket párhavonta adnak ki hozzá, arra ne számítson senki, hogy ebben a kategóriánan havonta kap frissítést.

    Tokot még nem sikerült venni, mert nem volt időm ezzel foglalkozni, de már magyar webshopban is lehet hozzá kapni, és a leírás szerint zárja/feloldja a kijelzőt.

    OTG van rajta, és megy is rendesen, annyi hogy a beállításokban be kell kapcsolni. Valószínűleg ez a tablet is azok táborát erősíti, ahol ugyan usb-c a csati, de régebbi a mögöttes hardver, és nem tudja magától bekapcsolni az OTG-t. Bár azt nem próbáltam ki, hogy mi van akkor, ha bekapcsolva hagyom az opciót, hogy akkor pl tölthető-e, vagy a PC felismeri-e. Egér-billentyűzet kombóval próbáltam, teljesen jól használható, még a magyar billentyűkiosztást és az extra funkciógombokat is kezelte. A vezetékes xbox360 controller is megy rajta. Fat32 pendrive simán megy, exfat és ntfs-t nem próbáltam, de ahogy írták előttem is, a paragonnal ez nem gond és pótolható.

Új hozzászólás Aktív témák