Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewTdi

    addikt

    Sziasztok!

    Bár nem volt ilyen kérés / kérdés, de gondoltam pár sorban leírom a tapasztalataimat a gyerkőcöknek vásárolt Alcatel Pixi 4 tablettel kapcsolatosan.
    Egy Lenovo Tab3 A7-10-et váltott, amit tavaly karácsonyra kaptak, de sajna nem bírták az igénybevételt (párszor leesett, stb).
    Annó akcióban a Lenovot 22990-ért sikerült megvenni, idén a Pixit 15990-ért. mindkettő emag, black fridayes vásárlás.
    Nagyon kellemeset csalódtam a pixiben. Vannak olyan játékok, amik a lenovonál picit laggoltak (persze olyan játlékokról beszélek, amivel az 5-7 éves gyerekeim játszanak), a pixi szépen lagmentesen viszi. Súlyban a pixi könnyebb. Semmivel sem látom rosszabbnak az Alcatel kijelzőjét, fényerejét.
    Viszont ami ismét kellemes csalódás a Pixiben. A Lenovoban nem tudtam az istenért sem beállítani azt, hogy a behelyezett memóriakártyára telepítsen mindent alaphelyzetben. Mindig mindent telepítés után át kellett rá helyezni. És ezt elég sűrűn meg kellett csinálni, mivel a gyerkőcök felraknak minden hétszencséget ami a play áruházban képről megtetszik nekik. Ezzel szemben amint behelyeztem az Alcatelbe a memóriakártyát, megkérdezte, hogy miként akarom használni. tárolóként vagy belső memóriaként (itt kis is írta, hogy belső memóriaként az alapértelmezett telepítési hely lesz). Nyilván ezt a lehetőséget választottam, újraformázta a kártyát, restartolt a gép, majd indítás után a tárhelyet elnézve nem 8gb- belső tárhelyet jelzett, hanem 24 gigát
    (8gb eredeti belső + 16gb microsd). Semmivel sem töltődnek be lassabban a játékok a kártyáról minta belső memóriából. Ez extra jó pont.
    továbbá az A7-10nél csak előlapi kamera van. A pixinek elöl is és hátul is. Minőségben egyik sem jobb a másiktól, viszont a gyerkőcök szeretnek fényképezgetni és kamerázni.
    A lenovo 1 valamiben volt jobb, a töltés gyorsaságában. A pixi kicsit lassabban tölt. Az akkuidőben nem érzek egyelőre hátrányt. 4 órája nyúzzák, most vannak 68%-ön.
    utolsó az ár. mivel 2 gyerkőc van, nyilván 2-t vettem anno a lenovoból, ahogyan most az Alcatelből is. 1 darabnál is lényeges árkülönbség volt (Alcatel 15990, lenovo 22990 ha jól emlékszem a kb 1 hónappal ezelőtti black friday alkalmával). nyilván nem kell sok matek, hogy 2 darabál lényeges a különbség.
    De az eddigi tapasztalatok alapján ugyanolyan ár mellett is a pixit választanám.

    Boldog karácsonyt mindenkinek!! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák