Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    válasz shouryuken #58723 üzenetére

    Használtban nem tudok segíteni (vagyis csak akkor, ha már van egy konkrét kinézett készülék), a legolcsóbb ajánlottnak mondható 10 hüvelykes pedig ez.

    (#58725) ShellKretor

    A TeleMax szervizeli. Hogy ez mennyire nevezhető megfelelőnek mindenki eldönti majd maga a rendelkezésre álló információk, tapasztalatok alapján. Nem mintha a ASUS tableteket is szervizelő Cordon Electronicsnak jobb híre lenne.

    (#58726) franconero

    Az elsőt.

    (#58727) poirot

    Én voltam figyelmetlen, bele vettem a szerkesztést is.
    Így, hogy csak nézegetésre/olvasásra kell tökéletes az Android is, nyugodtan választhatod azt, amit korábban javasoltam.

    (#58728) Kilmar

    Ez szerintem a kijelzőkalibrálás lesz, bár ilyennel, hogy factory reset után egyből ez fogad még sosem találkoztam. Ha ezekre a keresztekre rányomsz nem lép tovább ? Tudnál esetleg erről egy képet mellékelni ?

    (#58729) Shingen

    Kéne a gyári ROM (lehetőleg az auto update scripttel, de ha nincs az sem baj, írunk egyet), anélkül semmit sem lehet vele kezdeni. :(

    (#58734) Now

    Az ár ezek szerint mindegy ?

    (#58736) total90

    ADB-n keresztül meg lehet próbálni elérni a recoveryt, onnan meg már menni fog a wipe-olás, illetve a rendszer frissítése, újrahúzása.

    (#58737) fs-zsoci

    Tudnál csinálni egy képernyőmentést a Tárhely menüpontról ?

    (#58738) ot93

    Az LG kijelzője szebb, az ASUS-é valamivel fakóbb, de ha az tetszik jobban, akkor válaszd azt. Mellényúlni egyikkel sem tudsz.
    A bolt meg rád van bízva (a másik kettő helyről is nyugodtan rendelhetsz). Ha az LG mellett döntenél, akkor viszont mindenképpen ott vedd, ahol 2 év gyári garanciával adják.

    (#58739) Peetey91

    Lenovo S8, ASUS MeMO Pad 8 (ME181C/CX), LG G Pad 8.0

Új hozzászólás Aktív témák