Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gubisadam

    aktív tag

    Sziasztok,

    most már majd másfél napja nyúzom a LG g pad 8.0-át. Eddig teljesen meg vagyok elégedve a tablettel.
    Megfelelő számomra az anyaghasználat, nem recseg-ropog. A kijelző mérete és felbontása nekem optimális. Nem érzem úgy hogy kevés lenne. A fényerőről hallottam negatívumot. Én most lakásban kb 40-50% körül használom és így pont jó. Úgy érzem, ahogy a 7"-os testvérnél is, ez a hardver megfelelően meghajtja ezt a felbontást. A programok telepítése, futtatása teljesen rendben van. A menü, böngészés, video, stb megfelelő gyorsasággal és zökkenőmentesen fut. Két profillal vagyunk rajta barátnőmmel. Teljesen jól tudjuk mindketten használni.
    A hátulján két hangszórónyílás van, viszont csak az egyik mögött van hangszóró. A másik csak szellőzés/hangterjedésre van. Nem egy mélynyomó szintű hangzás, de volt már olyan laptopom ami gyengébben szólt. A kamera olyan amilyen, de arra ott a tükrös.

    Mivel még csak durván 1 napja használom, az akkuról sokat nem tudok elmondani. Reggel óta használgatjuk. Pár óra netezés, kis játék, olvasgatás után még bőven van benne tartalék ~85%.

    Szóval, összességben örülök hogy ezt válaszottam. Ebben az árkategóriában és hozzám hasonló igényekkel bátran ajánlom mindenkinek! Mellékelek pár képet is.

    galéria

    -= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-

Új hozzászólás Aktív témák