Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Multi13

    tag

    válasz Mercutio_ #45461 üzenetére

    Azért írtam a 2-3 napot, mivel nálunk csak 1 edigital van. :U Amúgy ma voltam a media marktban is (ebből is csak 1 van :P ) és ott is találtam Quantumot.

    Én is Nova-val használom, teljesen jól működik vele (jobb mint a gyári). Mikor megvettem nekem alapból a v.1.0.6 firmware volt rajta, de a készülék frissítőjéből egyből felraktam a v.1.0.08-at. Amit frissít:
    1. New Wireless Display driver
    2. Prestigio applications updated
    3. Other minor bugs fixed
    A fw megtalálható itt is: [link]

    Ezen kívül a számomra alap appok kerültek még rá mint pl. Total Commander, Cleaner Master, QuickPic stb. A gyári fájlkezelő kuka ill. a Prestigio Telepítőt is kigyomláltam /sdcard/system/apk. Utóbbiból csak a flashplayert telepítettem fel. A gyári videólejátszó meglepően jó, szépen visz mindent még a feliratokat is, így a MX Playert még nem telepítettem fel.

    A Quantumot egyébként lehet rootolni is ill. CWM is van hozzá, ami a Cseheknek köszönhető: [link]. Írtam múltkor nekik ebbe a fórumba, hogy a visszaállítást is megoldották e ( pl. gyári recovery .... egy esetleges gariztatás miatt), de nem érkezett még válasz (biztos nem tudnak angolul :) ).
    Így az infó hiányában még nem mertem rootolni.... pedig nem lenne rossz, mert sok a "számomra" haszontalan gyár app. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24

Új hozzászólás Aktív témák