Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stmiklosi

    tag

    válasz altoalto #28235 üzenetére

    Szevasz!

    A navikban a leggyakrabban SirfIII (3-as) chipsetet raknak, de létezik már SirfIV-es is.
    A későbbiek mindig jobbak, bár nekem van még SirfII-es, nem marad el a későbbi mögött, de mindig megadom a "királynak, ami a királyé". Nem a kesztyűtartóból akarok vele navigálni. Mert Ő egy Bluetoothos GPS vevő és "szolgáltatja" a GPS adatokat egy AURORA2 tab+Bluetooth stick "combónak", amin persze fut egy IGO.
    Egy ma jól használható navi 4.3-5"-os, min. 520-as proci és 128MB RAM. Ez kb. egy Wayteq960 BT(HD).
    Ezen megy a zenelejátszás is, BT-n keresztül telefonkihangosítónak is jó. Persze a kocsi zaja miatt nem biztos, hogy szerencsés.
    Program és térkép persze külön beszerzendő. Ma már sokan kedvelik az Amigot, még többen a Primot, abból is a 2-es verziót.
    Fényerő: nyáron kérdéses, én egy egyszerű napellenzőt használok kartonból fazonra alakítva, kb mint egy fél kocka, csak rá kell "ejteni". Kívül világos, belül matt sötét.
    Amúgy ezek a fekete házú eszközök (mint a napkollektorok "szívják" a meleget) megpusztulhat (átmenetileg mindenképp) ha tűző nap éri, márpedig autóban igen. A napellenző külső világos színe sok-sok fokkal csökkenti hőmérsékletüket.
    Android rendszer: mit mondjak? Időt kell szánni rá és kedvedre szabhatod kütyüdet. Ehhez idő (olykor nagyon sok igényedtől és kedvedtől függően), és ami talán hamarabb elfogy, türelem kell.
    Na nem mintha a WinMobil nem ebbe a kategóriába tartozna ha elkapja az embert a "faragás" szenvedélye, de talán valamivel barátságosabb, mert azért WIN valahol az is és ismerősebb.
    Üdv: StMiklos

    Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510

Új hozzászólás Aktív témák