Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marmil

    csendes tag

    @hamyka

    OMFG, a posztjaidtól rákos lettem...

    1.) Van szerkesztés opció. Habár biztos tök jól néz ki, hogy egy lapon csak a te hozzászólásaid vannak, ha az utolsó poszt a tiéd, akkor szépen rányomsz a szerkesztés gombra, és tádáá, leírhatod amit akarsz. A fórumszabályzat megsértése nélkül...

    2.) Kedves, hogy segítőkész vagy, de nem kell minden kérdésre neked válaszolnod, főleg, ha fogalmad sincs a dologról (az Apple Mace tabletje, amit "Strin Jobs" készített és elfelejtett lesorjázni, és aki mellesleg lehet, hogy meghalt erősen vinné az "obvious troll" díjat bárki másnál)

    3.) Tudom, hogy interneten vagyunk, ahol a rövidítések és a szleng általánosan elfogadott (lásd pl. a posztom elejét). De könyörgöm, férfi (vagy fiú? Mindegy, a nemedet sikerült kinyernem a profilodból) létedre NE használj olyan szavakat, mint pl. köszy. Nem csak rossz stílusú, és általános iskolában igazgatói intővel/kivégzéssel jutalmazott kifejezés, de még csak lassabb is leírni, mint hogy "kössz", vagy uram bocsáss "köszi".

    4.) Növessz egy sarcasm-O-metert magadnak, hidd el, hogy az interneten olyan hasznos, mint egy iránytű a sivatagban. Ha valaki ironikusan, vagy lekezelően válaszol neked, akkor a legrosszabb (mellesleg a "leg" egyben van a fokozott melléknévvel, de ez legyen a legnagyobb baj) amit tehetsz, hogy egy szellemesnek vélt és smiley-kal erősen túlzsúfolt választ adsz neki. Komolyan, olyan érzést kelt, mintha egy 8 éves kisgyerek teljesen ráizgult volna a saját poénjára, és nem venné észre, hogy már senki nem nevet, hanem mindenkinek csak az idegein ugrál (ezt egyébként ismerem, emlékszem amikor az említett koromban túl későn vettem ezt észre, úgy éreztem magam, mint egy idióta).

    Tudom, hogy a megszólalásom erősen személyeskedésnek számít, de a fórumot információkért olvasóknak/használóknak az érdekében simán beválalom a temp/perma bant. Most komolyan, én is csak olvasgatom a fórumot, mert jó lenne a 800 oldalas programming tutorialokat nem gépen olvasni, de képtelen vagyok információt kinyerni a fórumról, amikor teljesen lezsibbad az agyam ha átfutok egy gondolatfelhőcskéden.

    Végezetül pedig, bár ellentmond az előző bekezdésemnek, hidd el, nem személyeskedésből írom. Ha akarod nyugodtan magadra veheted, ha úgy tanulsz belőle. De ha anélkül is akár csak átgondolod az eshetőségét, hogy igazam van, és csak egy kicsit is normálisabb stílusban írsz, akkor örülök, hogy segíthettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák