Hirdetés

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro - kitartás kartárs?

    ma WearOS 3.5, két kijelző, hosszú üzemidő, és zavaró apróságok a legújabb TicWatch modellben.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Langsam

    aktív tag

    válasz tjb007 #20703 üzenetére

    Nagyon köszönöm.

    1. Elolvastam az android oktatást, hát egy dolog rögtön kijött, nincs a tableten olyan ikon, hogy market, nincs olyan jelkép sem amelyen egy papírzacskón egy zöld robot üldögél.
    Van egy app installer, de az a letöltött progikat szeretné telepíteni, olyanok meg nincsenek.

    2. Tévesen írtam, csak a reset gombbal próbálkoztunk, mert nem találok semmilyen olyan menüpontot, hogy alapbeállítások visszaállítása. Ez hol lehet ?

    3. Megnéztem a Google Play-t is. Ha tablettel megyek a goggle playon egy böngésző progira, bejelentkezést kér, de nem látom hol kell regisztrálni. Lehet ez a legnagyobb gond ?

    A tabletet csak böngészni meg emailezni használnánk, az előbbi mindig kilép, az utóbbi meg a mellékletekkel letérdel, ahhoz meg nem tudok progit letölteni, a kör ezzel bezárult.

    Nem akarom ezzel telíteni a fórumot, ha esetleg lesz időd, privát üzenetben is jó lenne, ha tudnál segíteni. Köszönöm. Üdv. (szerkesztettem, mert közben is nézem a tabletet)

    [ Szerkesztve ]

    Obi Van ? Nincs, már elfogyott...

Új hozzászólás Aktív témák