Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .: JuSzT :.

    addikt

    válasz Castell #5000 üzenetére

    Üdv.

    Az MSI lapon lévő alkatrészek jobbak minőségben. Sebességben nem veszel észre semmit a kettő között. Talán az Asrockon kicsit könnyebben moddolható a gyári hűtése, már ha igazán halk gépet akarsz. Mondjuk a leírt 2 háznál egyiknél sem a lap lesz a hangos, hanem a ház.

    CFI házam volt... hangos, szar anyagból van. a 3,5 es vinyó rezgését úgy levitte az asztalra, hogy az egész egyben búgott nem csak a ház. Nem ajánlom. A codegennel nem találkoztam még.

    Mindenképpen paneltápos házat javaslok. Nekem Modecom Feel 202 van. Táppal együtt kb 13-14k az ára, természetesen no hanggal. SLIM optika fér bele a 3,5 es vinyó mellé, kábelt adnak hozzá. Nagyon jó anyaga van. talpa is van , állva is használható. Viszont ami a hátránya, hogy ebbe semmilyen extra hütő nem fér ha esetleg a gyári alaplapon lévő nem tetszene. Nekem van benne egy 500ft os rpm szabályzó, arra rádugtam a ventit és 3000 rpm en semmi hangja. Most a 3,5 hdd a hangtényező csak. Nyáron majd így valszeg melege lesz, akkor kap még rpm et :)

    Nekem egyébként MSI lapom van, amit te is néztél. Bajom nincs vele semmi.

    A kész konfigom így szinte hangtalan. Ami hangja van az a rezonancia amit a hdd kelt, de a gumi lábak szépen lefogják azt is. Lehet hogy a vinyó környékére még tervezek valami rezgéscsillapítást, de az majd a jövő zenéje. Sztem 15 decibel környékén van a gép.

    Ez a ház meg nálam pont befér a monitor alá, esztétikusabb mint amiket te írtál. Akkora mint egy mini asztali DVD lejátszó. Kicsit nagyobb mint egy 3,5 es ODD meghajtó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák