- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
gyári backup nincs meg valakinek ?
vagy egy t-mobilos mentés??
akár privátban is ... -
Ted-Mosby
senior tag
most ezzel ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.4 próbálkozom én is
már 180 %-nál jár, ez normáááliis ????
-
tpeti78
senior tag
Hmm, furcsáltam én is ezt a leírást, mintha 990-hez való lenne...
Ted, tudsz tenni, backup-al jó kell, hogy legyen.
-
bagyusz
őstag
-
fadam1991
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a gyári "ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.4" nevű programot, végig is ment a telepítés, de most bekapcsolom a telefont, és a fekete Telenor logonál megáll.
Van valami ötletetek a szervizen kívül?
Előre is köszönöm mindenkinek! -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Ted-Mosby #178 üzenetére
clockworkmod -ot próbáltam tettem fel
dolgozott is szépen, aztán ilyen sorokat írt"Checking MD5sums...
Erasing boot before restore...
Restoring boot image...
Restoring system...
Restoring custpack...
data.img not found. Skipping restore of /data
android_secure. img not found. Skipping restore of /sdcard/.android_secure.
cache.img not found. Skipping restore of /cache
Restoring custpack...Restore complete !"
újra indítás és azután semmi ...
valami ötlet ???
-
Ted-Mosby
senior tag
Sziasztok !
Kellene egy kis segítség.
Nekiálltam flashelni és valami elakadt. (Nem először csinálom előtte samsung spica-m volt, azon már ezerszer végigjátszottam, kicsit más volt de ment.)
Itt odáig eljutottam, hogy van recovery-m.
ez megvolt:
"Nincs a készülékünkön ClockworkMod Recovery: ebben az esetben készülékünket kikapcsoljuk, majd a hangerő le gomb nyomvatartása mellett bekapcsoljuk a telefont. Mindaddig nyomva tartjuk a hangerő le billentyűt amíg a készülék kijelző -és háttérvilágítása el nem alszik, ezután a következő zip fájlt [link] kicsomagljuk egy tetszőleges mappába, majd az install.bat fájl indításával elvégezzük a recovery flashelését. Sikeres flashelés után a készülék újraindul. A flashelés csak akkor hajtható végre, ha a számítógépünkön a készülék driverei sikeresen fel vannak telepítve!"és ezután a készülék sima bekapcsolás után, megáll a bejelentkező képernyőnél és a one touch felirat van csak, semmilyen módon nem indul el ...
a recoveryt el tudom indítani, de amikor ezt csinálom
"Már van fent ClockworkMod Recovery: ebben az esetben annyi a teendő, hogy a következő zip fájlt [link] rámásoljuk az SD kártya gyökérkönyvtárába a ROM-mal együtt, és először felflasheljük a recovery-t, majd a ClockworkMod Recovery főmenüjére visszanavigálunk, ezután Advanced menüpont, majd Reboot Recovery, ezek után telepíthető a ROM."
error-ral kidob és azt írja installation aborted
mit rontottam el, már csak "téglám" van???
-
nbukta77
addikt
Task killer hasznalata 2.2 rendszer felett nem ajanlott.
-
atis1224
tag
válasz
#35202114 #20 üzenetére
Feltettem az általad ajánlott autokiller memoryt valamint advanced task killert is ki próbáltam de nem tűnik úgy hogy ezek a progik akármit is kilőnének maguktól hiába állítottam extreme re ,valami olyan progi lenne jó mint pl:win-nél, felügyeleti eszközök szolgáltatások és kilehet választani az indítás típusát pl:kézi
-
espista
senior tag
Ennek az US romnak van valami spec flashelési menete, mert nekem állandóan azt írja, hogy installation aborted?
-
Jano_023
őstag
Szia, nekem adw van fent és úgy is eszi durván az aksit. A Skatem sokkal jobban bírta, bár a procija nem volt ilyen gyors. Kellene valami program ami szabályozza hogy tétlen állapotban mondjuk 260 MHz menjen mondjuk, a ZTE custom romban volt ilyen lehetőség.
Más : aki rootolt az is fel fogja tudni rakni rendesen az ICSt? -
tivcike
tag
Hát mostmár nekem is iszonyatos módon merül.Csak a gyári app-ok vannak rajta, nem értem."g megy, semmi vifi és szinkron.Ez gáz és kezd idegesíteni.
-
Jano_023
őstag
Jó reggelt. Pár napja én is tulajdonosa vagyok egy ilyen alkatel telefonnak. Egy ZTE Skateről váltottam amit nagyon szerettem. Nagyon jó a telefon, de egy hatalmas problémája van, és ebben kérném a véleményeteket. Iszonyatosan gyorsan merül, ami szerintem nem normális. 2 órája vettem le a töltőről és ezalatt merült 5%ot. És most hogy írok nektek és kitöröltem a mailemet ez is volt vagy 5 perc merült 6%ot. A grafikon szerint az akkumulátor készenlét vitt el 40%ot 30%ot pedig a hálózat készenlét. Mit tudok tenni ezzel? Ha este lefekszem és alszok 8 órát akkor 20%ot fog kerülni?? A Skate egész este során 0%ot merült. Nem értem a dolgot.
Az US rom segíthet a problémámon? -
nbukta77
addikt
Ha valakinek van ICS- je. Azt megoszthatna velunk.
-
tpeti78
senior tag
-
qltsar
veterán
válasz
mercurytopaz #141 üzenetére
Ezekre még várni kell egy ideig...
-
mercurytopaz
aktív tag
Jaj jaj, mikor lesz már valami ?
T. főzőmesterek, légyszi csináljatok valami jót -
bagyusz
őstag
-
hr2
őstag
Ez vajon mire jó?
OT995_Zipalign+Tweaks_v3.zip(#135) ux1
Na hátha összejön valahogyan.
Itt várunk, szeretettel. -
tivcike
tag
Nálam alapból fut vagy 20 app. De miért is? Ha kilövöm őket 1-2 perc és újból fut
-
tpeti78
senior tag
válasz
Mentolka #121 üzenetére
Elvileg törlöd, és kész. Remélem jól gondolom, ha nem, akkor valaki okosabb javítson ki.
De ezzel azért óvatosan, nem érdemes ész nélkül törölgetni, gondok lehetnek. Például nem tudsz rendszert frissíteni a későbbiekben, vagy ha valami olyat törölsz, könnyen lehet, hogy el sem indul a telefon. Érdemes előtte egy teljes backupot készíteni, a komplett rendszeredről recoveryvel. Vagy fagyassz appokat, amik nem szükségesek, ez könnyen és gyorsan visszaállítható.
-
hr2
őstag
Portugáliába jött valami frissítés ki FOTA-n ez 10,2MB a verzió v61J -re változott.
Hátha valami előkészítés ez a későbbiekhez.
Nekünk érkezni fog ez vajon -
Kisebb problémába ütköztem:
- CMW-be bebootoltam
- System, Data, Cache, Custpack formatálva
- V61C-US.zip-et akarom telepíteni: Installing update -> installing abortedMi lehet az oka, mi az amit elcsesztem?
A segítséget előre is köszönöm.
-
xakta
tag
Köszi a választ ! Nincs még ilyen készülékem azért kérdeztem.
-
xakta
tag
Sziasztok ! A root visszafordítható/eltüntethető ?
-
törölt tag
Mivel nincs teljes listám hogy milyen "felesleges" appok szedhetők ki így azokat még nem mertem bántani. Annyira meg még nem ismerem hogy mélyebb módosításokat csináljak.
Mikorra ezt kitakarítottam,utána dobta a frissités lehetőségét. De akkor már nem bírtam frissiteni... A buildprop átírását meg aszem pont te írtad hogy nem etikus ha nem saját romot készitek...
-
qltsar
veterán
válasz
#35202114 #106 üzenetére
Sprite Backup, SyncMLClient, JrdAlcatelHelp, Powersaver, régi Play, music widget, touchpal, dlna, sok-sok csengő, és üzenetjelző hang és még (szeirntem) pár felesleges alkalmazás miért maradt bent?
És hogyhogy nem a legújabb ROM? Ez csak v616-os, ennél már van újabb, de látom build.prop-ban sem módosítottál semmit, akkor végülis csak töröltél pár apk-t a custpackról? Mert akkor elég lenne csak arról egy mentés, a cwm felpakolja külön is, ha md5 megegyezik.
-
törölt tag
Custom recorveryből telepíthető. Kicsomagolás után másold a memkari clockworkmod\backup mappába.
Csak saját felelőségre!!! Ez az én rendszeremről készült biztonsági mentés takarítás után,nállad nembiztos hogy rendesen fog működni.
-
tivcike
tag
Az élő hátteret nem lehet valahogy elővarázsolni? Vagy lehet hogy Launchert kell váltanom hogy használható legyen?
-
Mentolka
senior tag
Hello,
Nemrég én is beszereztem egy ilyen készüléket. Létezik erre CyanogenMod ROM? Az előző Samsungon nagyon bevált.
-
törölt tag
%os aksi megoldva. Most a bootanimáción dolgozom.
-
mercurytopaz
aktív tag
Az jó lesz, mert már tûkön ülünk, ês nagyon várjuk, és a közérdek is ezt kívánja, és stb, stb.....
-
gusthy
veterán
válasz
mercurytopaz #79 üzenetére
Az ilyeneket lécci a másik topicban... Amúgy ott erről a kérdésről regényeket olvashatsz.
-
törölt tag
Százalékos aksi kilyelzésre van valami zip? Vagy át kell írni valamit? Meg jólene ha a kikapcsolásnál lenne ujrainditás meg sreenshot is...
-
imi0424
senior tag
-
rstwingo
tag
válasz
vampire17 #88 üzenetére
Amugy qltsar, van ennek valami alapja? Marmint Androidnal jobb, ha igy rakunk ujra egy rendszert?
Sok értelme nincs, csak abban az esetben, ha platform váltás van,pl.2.2-ről 2.3-ra vagy 2.3-ról 4.0-ra
ha ugyan azon platformon belül maradsz akkor nem fontos mindig szűzen rakni -
Dyrg
aktív tag
Hali!
Ez a Qualcomm MSM8255T ami egy tuningolt MSM8255, a sima megy 1.2Ghz ez 1,4-en szerintetek mennyit fog még bírni a kicsike egy ICS-s OC tuningal? -
vampire17
addikt
En pl mindenkepp OTU-val frissítem, mert valahogy megmaradt bennem az, hogy "jobb ha teljesen szuz rendszer kerul a gepre" lehet hogy ez ilyen hulye beidegződés, de megis jobb erzesem van tole....
Amugy qltsar, van ennek valami alapja? Marmint Androidnal jobb, ha igy rakunk ujra egy rendszert?
-
hr2
őstag
Idézet az első hsz.-ből:
" Az első topic [Alcatel One Touch 995-szntet lépet] - Ebben a topicban a telefonnal kapcsolatos általános kérdéseknek, beállításokkal, hardveres hibákkal, gyári alkalmazásokkal kapcsolatos hozzászólásoknak van helye."
Ez a topik ahol most vagyunk pedig:
"Ezt a fórumot azért hoztuk létre, hogy akik szeretnének a telefonjukba mélyebben belenyúlni, azok könnyebben tudjanak keresni az információk között, valamint ne zavarják azokat, akik még csak most ismerkednek a telefonnal, vagy akár az Android rendszerrel."Kérlek, ezt vegyétek figyelembe!
-
norbichek
tag
válasz
Gál István #80 üzenetére
Jet Audio Plus
Nekem tökéletes lejátszó. -
tivcike
tag
Remélem lesznek lelkes emberkék akik majd főznek is hozzá
))
-
tivcike
tag
Én Nagyszeretett Blade-m cseréltem le ilyenre.Megérte!
Jó kis telefon, jó áron.
-
espista
senior tag
válasz
Gál István #80 üzenetére
MortPlayer
-
Kulinger
tag
válasz
Gál István #80 üzenetére
-
Gál István
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani egy ingyenes és megbízható zenelejátszó programot androidra?
Üdv,
István
-
mercurytopaz
aktív tag
Sziasztok !
Én azért várom az ics-t nagyon, mivel az előző Huawei x3-as /ami Kínai-és nagyon jó telefon, a családban maradt/ telefonommal is rengeteg probléma volt, lefagyás, kevés memória, stb..., és több főzőtt romot végigpróbálva, megtalálva a megfelelőt teljesen jó lett.
Nem fagy, nem akad, semmi gond nincs vele.
A 995-öst, kb. 4-hete használom, és mivel semmilyen főzött progi nincs rá, így első kőrből az ics- lesz a remény számomra.
A leg érthetetlenebb számomra az, hogy, ha egy gyár kiad egy hardveresen olyan készüléket ami nem csak telefonálásra jó, hanem attól sokksl sokkal jobb, akkor miért nem tesztelte, mondjuk még egy hetet, akár úgy hazaviszi és pl. odaadja a 10-éves gyerekének, és már reggel látni fogja, hogy pl. nem hardveres, hanem szoftveres tragédiák vannak a telóba !
A memória kezelése egyszerűen agyrém ennek a romnak. Csak kiváncsiságból: aksi ki , újraindítás, és szabad memória 47-mb ??????
Ezután öt perc játék egy memóriazabálóval / DEAD Trigger / és kilépek, szabad hely 134-mb, a gép a shellt gyönyörűen 3D-ben pörgeti gyors nem akad, majd teló lerak, kb. egy óra mulva elővesz, egy oldalsöprésnél megakad ? Nézem a memóriát: 46- mb.
Tehát a magában való futásközben, a teljesen optimazálatlan romképtlen a felesleget eltüntetni, és aki csak telefonál vele ezt észre sem veszi.
Nos tényleg nagyon kellene az az ics, vagy főleg az a nagyon ügyes, aki a főzéshez ért, és főz is mert nagy kár ezért a jó vasért.
És így lesz akinek eldurran az agya és a teló érdemtelenül megy a levesbe -
xigris
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen telót de nem tudom mennyire stabil fagyogatás mennyire jellemző akksi hogy bírja?
Akadozás van e vagy szépen fut rajta minden?
Most is androidos van csak kicsi Se Lww nyitott bl,így ha romot kell cserélni az sem lenne gond csak stabil legyen és gyors. -
etsmark
tag
Az ics frissitest fogja befolyasolni ha rootolva van a telo?
-
törölt tag
válasz
dragon1993 #74 üzenetére
Igen megoldható. 2 lehetőség van. Ha nincs rootolva akkor csak gyári beállitások vissza. Ha rootolva van akkor kicsit tovább tart.
-
dragon1993
őstag
Sziasztok.
Ismerősöm akar egy ilyen mobilt venni.
A gyári állapot visszaállítás megoldható ? -
Pannonos
csendes tag
Sziasztok!
Megkérdezném a proffokat, hogy a szolg függő telót is lehet rootolni? S a másik hogy usb-n csatlakoztatva szám géphez " csak az sd kártyát látom a gépen ez normális?,vagy én nem állítottam be valamit jól? -
hr2
őstag
ADB Fastboot RecoveryPack - Alcatel 995
Tartalma:
- Bootolható CWM Recovery
-Flashelhető CWM Recovery
-Flashelhető Gyári RecoveryÉrtelemszerűen a .bat kiterjesztéssel índítható a recovery-k flashelése illetve bootolása.
-
gusthy
veterán
Nem lehetne az 1. hsz-ba becsatolni egy gyári recovery mentést?
-
babosmiki
addikt
Van már valami hack a Shell 3D tuningolására?
Sokminden hiányzik az eredetihez képest.
Pl: élő háttérkép... -
törölt tag
holnapra szerintem kèszleszek a light rommal
-
törölt tag
-
gusthy
veterán
Help!
Az OT Launchert ugyebár csak fagyasztani lehet.
Na most én "okosan" azt csináltam, hogy lementettem az apk-t az SD kártyára, és töröltem. Majd amikor visszamásoltam, elkezdett FC-ket dobálni, és nem műxik.
Ötlet? -
qltsar
veterán
Közben megtaláltam: [link]
-
qltsar
veterán
válasz
#35202114 #49 üzenetére
Gyári Backup-ok [link]
Na ez sajnos nem így van, némelyik backup szét van moddolva, tapasztalatból a US, valamelyik portugál és francia is, úgyhogy ezek nem gyári backupok, keresd ki a telefon fórumában itt ph.-n a v616-os gyári mentésem, az hiteles magyar backup.
Sajnos újabbat nem tudtam készíteni, de meglesem mi a helyzet, mostanság, ha engedi a telefonom frissíteni magát v61C-re, akkor rakok fel egy frissebb gyárit.
-
ducducduc
tag
Nagyon jó lett, szép munka! Köszönjük a rászánt időt!
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #50 üzenetére
Linkeld ide és szólok a moderátornak...
-
törölt tag
Et pedig kérném az első hszbe
Tartozékok:
Hálózati töltő
Akkumulátor
Adatkábel
Mikrofonos fülhallgató /mely igen jó minőségű/
4GB Memóriakártya
(Technikai adatok alá)
Gyári Backup-ok [link]
(-Recovery - Backup leírás után A recovery menüje fölé) -
törölt tag
Előzetes lista arrol hogy mit lehet törölni és fagyasztani.
Törölni lehet:Bebbled
Email
Antivirus
Facebook
VoiceSearch
Mobile Sales
Twitter
Tasks
Tower Bloxx--------------------------------------
Fagyasztani lehet:
Adatszolgáltatás bekapcsolva
Akku kímélő
Alcatel segítség
Android Manager
Beállítási varázsló
Brcm Bluetooth Services
Böngésző
DRM 3 funkciója
Easy Installer
Google csevegő és keresés
Gyorstárcsázás
Hangtárcsázás
Kezdőképernyő
Launcher
Letöltések
Mediaalbum
OneTouch Launcher (ha használsz másikat)
OneTouch Share
OneTouchBackUp
SyncMLClient
Touchpal Billentyűzet (ha használsz másikat)
Traffic Manager
TérképKésőbbiekben még átnézem aztis hogy a fagyasztottak közzül mi az ami mehet a levesbe
-
ANDROID???
addikt
Végre!
Ez már kellett, mármint a jól összeszedett 1.hsz, remélhetőleg ezt sokan olvasni fogják olvasni, anélkül hogy rákérdeznének az itt olvashatókra. -
tpeti78
senior tag
Srácok, ezzel a fekete-fehér, stb. témával légyszi a felettem linkelt fórumba átszambázni, EZ SZAKMAI TOPIKNAK KÉSZÜLT! Nem lenne baj, ha nem menne ez is OFF-ba!
Köszi!
-
atis1224
tag
Szasztok az előzőkben le lett írva a root menete és az unroot hogy műkszik
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
kerekesim #35 üzenetére
Néztem a SKATe-t is de mivel kifutó a termék igy letttem róla. Mivel én kezdő droidos vagyok vagy leszek csak ismerkedés és kérdések sora fog jönni szerintem .Amit teszek majd rá az film lenne és idővel majd még a témákat próbálnám rajta cserégetni ha tudom. Alapból ami van rajta játék az elég is lenne szerintem de egy póker féle játékot még keresnék rá. Várom hogy itt meg jelenjen azok az apk névsora amiket lehet törölni a telóról mert olvastam hogy lesz ilyen is .
-
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
kerekesim #31 üzenetére
Hali!
Annyira nem egyszerű lenne a vásárlás mert egy telót beszámíttatok és igy kb annyit fizetek mint amit írtál. Erősen gondolkodom a fehéren én is csak nem tudom mennyire kényes a felület így. A feketénél biztos másabb a helyzet meg ha valamikor eladásra kerülne ez is lehet jobban eladható lenne majd feketébe mint fehérbe.De köszi a választ!Van még 2 napom hogy el gondolkodjak rajta .
-
master90
aktív tag
Nagyon jó lett az 1.hsz Így tovább
iff : Mindenkinek más méretű a backup !
Általában 700MB kőrül szokót leni ! -
iff
senior tag
A drivert felraktam, de a feladat kezelőben nem ismerte fel a telót. Mindegy a cwm bejött rajta a beckup and restore menüben volt a backup ez lett a vége:
Fájl:.android_secure.vfat.tar 98917 KB 2012.09.08.
Fájl:boot.img 5120 KB 2012.09.08.
Fájl:cache.ext4.tar 117 KB 2012.09.08.
Fájl:custpack.ext4.tar 152763 KB 2012.09.08.
Fájl:data.ext4.tar 571101 KB 2012.09.08.
Fájl:nandroid.md5 1 KB 2012.09.08.
Fájl:recovery.img 5120 KB 2012.09.08.
Fájl:system.ext4.tar 105768 KB 2012.09.08.Össz: 916,8MB
A totlal commanderrel nézve: 961 MB
Valaki azt írt, hogy a neki jól belakott telójának mentése csak 700MB. Ez majd 1GB.
-
tpeti78
senior tag
Root-old, és utána fagyaszd a számodra feleslegesen futó appokat. ( Pl. BloatFreezer-el, a google segíteni fog
) Utána ha gariba vinnéd, vagy ilyesmi, unroot előtt felolvasztod a fagyasztott dolgokat, majd unroot. Így nem törölsz semmit, nem kell backup, stb. De vigyázz, rendszer alkalmazásokat nem csak törölni, fagyasztani sem szabad.
Így nem fognak futni a háttérben.
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Olyan kérdésem lenne hogy ki milyen szinű telót használ? A férfiaknál válalható-e fehér szinben? Mert szerintem a férfiaknál csak jobban dukál a fekete szin. Ja és 65-ért(ezer) gyárilag függetlenül tudnék hozzájutni. Mennyire jó ár ez? S mennyi gari jár hozzá? Köszi a válaszokat!
-
törölt tag
ahoz hogy recorveryd legyen kell a root. de ha megvan a root ès nem akarod a facebookot törölni mert csak hasznàlod(gondolom), akkor amit fentebb ìrtam progit szedd le playröl ès àllitsd extrèmre. megoldodik a kevès memoria problèmàd.
De hamarosan csinàlok egy listàt hogy milyen programokat lehet biztonsàgosan törolni.
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Azt nem értem, hogy tegnap újraindítottam a toelót feltöltöttem és a 120MB szabad hely van. Most reggel megnéztem 115MB úgy, hogy fut pl a facebook stb. leállítom 130MB szabad hely. Ha elkezdem használni a telót, akkor a szabad hely lecsökken (60-40MB de volt 14MB is), de a futó alkalmazásokban nem látok változást, vagy max. a facebook indul el.
Akkor hol futhatnak az alkalmazások?
Ha teljes mentést szeretnék csinálni akkor:
"Recorvery használata:A fastboot-os csomagot lehetőleg valami egyszerű helyre bontsd ki (pl. C:\fastboot\)
a fastboot-os csomaghoz vagyis a recovery-hez, fent kell hogy legyen fastboot driver ami ez
A telefonon a hangerő le+bekapcsot gombot tartsd lenyomva, ha rezzen(?) akkor engedd el a bekapcs gombot (hangerő le gombot még nyomd) és dugd rá a gépre.
Ezután (ha a gép felismerte) a fastboot-os csomagban indítsd el a "recovery.bat"-ot és várd meg míg bebootol a recovery (ha nem megy a .bat-ra jobb klikk és futtatás rendszergazdaként), CWM-ben: a négyzet és a házikó gomb: fel-le, a nagyító pedig az enter vagy o.k. , a nyíl értelem szerűen vissza."Ezzel a gari nem ugrik ugye, csak ha rootolva van a teló?
Ha rootolom és törlöm a facebookot, utána unroot akkor is ugrik a gari? (gondolom megkérdeznék, hogy hova tűnt a facebook?)
Eddig csak tablet-pc volt android.
Ezt nem szeretném elcseszni. Mit érdemes letörölni, ami elindul magától és ha töröljük a teló nem hiányolja p.: facebook.
-
törölt tag
akinek rootolva van a telója az probàlja ki az autokiller memoryt. àllitsa extrémre és utàna öröm és bodogsàg
-
jadi
csendes tag
hellosztok, amatőr hülye gyerekként megszeretném kérdezni h rootolással lehet függetleniteni?
-
törölt tag
Még 7 nap és rootolom a telót
Utána ha lesz valami használható custom rom akkor kicsit belenyulok
-
hr2
őstag
Aki sok zenét hallgat a gyári fülessel. Egy próbát mindenképp megér!
PowerAmp EQ beállítás az Ultra-gyári füleséhez. A tiszta hangzásért.
Tone és a Limit legyen kikapcsolva.
EQ-t pedig így:
31: + 2
62: + 1
125: - 5
250: - 7
500: + 1
1K: - 3
2K: + 1
4K: - 5
8K: + 1
16K: + 5Így aztán tényleg élvezet az Ultra-n a zenehallgatás.
Köszönet: Hatvan9 -nek.
-
butyek
senior tag
Alternatív megoldás, állapotsorból futtatásra:
A Play Áruházból letöltöd az Elixir 2 nevű programot, valamint az Elixír 2 - Widgets nevű programot. Elindítod az Elixir 2-t. Az Állapotsor ikonra kattintva beállíthatunk ikonokat, amelyek értelemszerűen értesítő sávot lehúzva lesznek láthatóak
Itt a fehér X-re kattintva felugrik egy menü, ahol felajánlja a lehetőségeket. Az alján található az újraindító nevű ikon. Ezt beállítjuk az egyik helyre, majd elmentjük a beállításokat. Ezután lehúzva az értesítési sávot, mindig láthatjuk ezt a gombot. Ha rányomunk, felugrik egy menü a lehetőségekkel: Normál újraindítás, recovery indítása, bootloader indítása, leállítás. A menü alján van egy beállítások gomb. Itt átírhatjuk az alapértelmezett parancsokat. Pl a bootloader parancsát kitörölve, egyszerűen bemásolhatjuk a hr2 által leírt parancssort, majd ezt elmentve, a bootloader opciót választva a telefon újraindul az általunk megadott recoverybe bootolva.Sokkal tovább tart elolvasni ezt a hozzászólást, mint megcsinálni
-
hr2
őstag
-
törölt tag
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest